Απίστευτα ευχάριστα νέα για Tex Murphy!!!

More
11 Δεκ 2004 21:00 #3284 by Elessar
Εμφανίστηκε ένα μήνυμα στο "ανεπίσημο" Tex Murphy forum σύμφωνα με το οποίο η Microsoft ΔΕΝ κατέχει πλέον τα δικαιώματα για την σειρά και ο Conners (δημιουργός του Tex) έχει φύγει και έχει πάει σε άλλη εταιρεία - έχοντας φυσικά αυτός τα δικαιώματα!!!!!

Απίστευτο!!! Μακάρι να επιστρέψει...

Δείτε το link εδώ

ΥΓ. Για όσους δεν θυμούνται, ο Conners έχει δηλώσει εδώ και πάρα πολύ καιρό στο εν λόγω forum πως ο μοναδικός λόγος που η σειρά έχει παγώσει ήταν οτι η Microsoft δεν επέτρεπε τη δημιουργία νέου παιχνιδιού με τον Tex, κάνοντας φυσικά χρήση του copyright που είχε αποκτήσει μέσα απο την εξαγορά της Access

Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

• Visitor
  • Visitor
18 Δεκ 2004 01:32 #3332 by
cool news thanks :)

τώρα όμως μου θύμησες ότι έχω παρατήσει στη μέση το Pandora Directive (ποια μέση δηλαδή... στην αρχη ήμουν) το οποίο πρεπει να τελειώσω καποτε, φαινόταν αρκετά καλο..
Επίσης έχω τελειώσει το Under a killing moon.... πωπω εποχές.... :neutral:

More
18 Δεκ 2004 12:48 #3335 by Elessar
Ξαναπαίξτο γρήγορα!!
Για μένα το pandora directive είναι το καλύτερο adventure όλων των εποχών!!

Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς

More
20 Δεκ 2004 20:17 #3347 by maladroid

Elessar wrote: Ξαναπαίξτο γρήγορα!!
Για μένα το pandora directive είναι το καλύτερο adventure όλων των εποχών!!

What he said.

Πάντως η φήμη που ακούστηκε ότι δηλαδή τα δικαιώματα της σειράς κατέχει πλέον η Take2 ή μια άλλη εταιρεία τις παραγωγές της οποίας εκδίδει η Take2, μας προσφέρει ένα από τα πλέον ενδιαφέροντα παράδοξα της βιομηχανίας gaming, δε συμφωνείτε; Εγώ θυμάμαι ακόμα το βασανιστικά διλήμματα του Τσουρινάκη για το καλύτερο murder-mystery interactive movie της χρονιάς. Pandora Directive ή Ripper (Take2), Tex Murphy:Overseer ή Black Dahlia (πάλι από Take2);

Το άτυπο σκορ μέχρι στιγμής ήταν 1-1 αλλά απ'ότι φαίνεται αντί για ρεβάνς θα δούμε ένα νόθο παιδί των δύο που, πάντως, αν φέρει την υπογραφή των Aaron Conners-Chris Jones (παρεπιπτόντως συνδημιουργός του ήρωα αν μου επιτρέπεις Elessar) φρονώ ότι δεν πρόκειται να μας απογοητεύσει.

Μέχρι τότε θα πρέπει να βολευόμαστε με τα -εξαίσια κατά τα άλλα-ραδιοφωνικά επεισόδια που συνεχίζαν την ιστορία του Overseer και υποθέτω θα αποτελέσουν και τη βάση για το σενάριο του νέου παιχνιδιού.

Εν αναμονή.

No good deed goes unpunished