Lamplight City

More
24 Οκτ 2018 15:37 #49153 by Elessar
Lamplight City was created by Elessar
Πρόσφατα ολοκλήρωσα το Lamplight City του Francisco Gonzalez (Shardlight, A golden wake & Ben Jordan ) και πραγματικά είχα μάλλον από το Thimbleweed Park να μου αρέσει τόσο πολύ adventure.

Η ιστορία του ήταν εξαιρετική (5 ξεχωριστές υποθέσεις που πρέπει να βρεις τον ένοχο) ενώ μέσα στο παιχνίδι είχες τη δυνατότητα της επιλογής στο πως θα κλείσεις την κάθε υπόθεση, κάτι που πραγματικά άλλαζε τη συνέχεια και εξέλιξη της ιστορίας. Στα συν και η απουσία του inventory, η οποία ομολογώ ότι με ξένισε στην αρχή αλλά τελικά επέδρασε πολύ καταλυτικά στη ροή του παιχνιδιού.

Γνώμες;

Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

• Castledoque
  • Castledoque's Avatar
  • Adventure Draic Kin
  • Adventure Draic Kin
More
24 Οκτ 2018 21:11 #49156 by Castledoque
Replied by Castledoque on topic Lamplight City
Έχω παίξει μόνο το prologue και φαίνεται ατμοσφαιρικό και ενδιαφέρον. Όμως για κάποιο λόγο ο αρχικός διάλογος του πρωταγωνιστή με τη γυναίκα του στην αρχή του 1ου κεφαλαίου μου έκατσε κάπως περίεργα και δεν το προχώρησα. Σα να είχε κάτι το αφύσικο. Μπορεί να φταίει που είχα μόλις τελείωσει το Unavowed που μπορεί από σενάριο να ήταν ψιλο-κλισεδιά, αλλά αυτός ο άτιμος ο Gilbert έχει ένα φοβερό ταλέντο να γράφει πολύ ζωντανούς διαλόγους και να δίνει πνοή στους χαρακτήρες του.

More
25 Οκτ 2018 10:25 #49159 by Elessar
Replied by Elessar on topic Lamplight City
Τι εννοείς "περίεργα";
Είναι και το settings λίγο μυστήριο, steampunk & έτος 1844 - προχώρα το γιατρέ, δεν σε αφήνει να το αφήσεις B)

More
26 Οκτ 2018 10:07 #49161 by Tasos
Replied by Tasos on topic Lamplight City
Το τέλειωσα κι εγώ χτες! Όντως πάρα πολύ καλό.... Οι υποθέσεις είναι πολύ ενδιαφέρουσες, με πρωτότυπες ιστορίες, σωστές δόσεις του "υπερφυσικού", ενώ η τελευταία υπόθεση που κλείνει την ιστορία είναι πολύ δυνατή και σκιαγραφεί αρκετά πλήρως το προφιλ του Justice Killer. Και μένα με ξένισε η απουσία Inventory μέχρι να καταλάβω πως το παιχνίδι δεν το χρειάζεται... Έκανα μερικές φορές λάθη που πήγαν την υπόθεση αλλού σε έκβαση που δεν με ικανοποίησε, οπότε ξανάπαιξα 2 από αυτές...

Επίσης, η μουσική του είναι πολύ δυνατή, ειδικά σε κάποιες τοποθεσίες...

Όντως μετά το Thimbleweed (θα πω και μετά το Unforseen Incidents) είναι το παιχνίδι που με ρούφηξε πιο πολύ απ ολα.

Σειρά έχει το Unavowed.

More
26 Οκτ 2018 16:31 - 26 Οκτ 2018 16:38 #49163 by Elessar
Εγώ έκανα το 5/5 σωστοί δράστες (πήρα το σχετικό achievement) αλλά θέλω να επιλέξω και τους λάθος ενόχους (έχω saves πριν από κάθε wrap-up case) για να δω τι αλλάζει μετά.
Το Unforseen incidents το ξεκίνησα αλλά κάπως το βαρέθηκα, θα του δώσω όμως άλλη μία ευκαιρία τώρα που το ανέφερες Τάσο.

Last edit: 26 Οκτ 2018 16:38 by Elessar.

More
27 Οκτ 2018 15:06 #49164 by Tasos
Σταύρο δοκίμασε το αξίζει... Έχει αρκετά καλούς γρίφους στην πορεία και ενδιαφέρουσα πλοκή!

More
15 Νοε 2018 09:41 #49183 by Elessar
Είχες απόλυτο δίκιο Τάσο, το προχώρησα και όντως γίνεται πολύ ενδιαφέρον στη συνέχεια - τώρα πρέπει να τελειώνω το Chapter 3.
Να είσαι καλά, θα το είχα σίγουρα παρατήσει αν δεν με προέτρεπες να του δώσω μία ευκαιρία :)

More
15 Νοε 2018 09:43 #49184 by Tasos
So happy!! :)

More
15 Νοε 2018 11:20 #49186 by Elessar
Το είχα αφήσει εκεί που έπρεπε να επισκευάσεις το αυτοκίνητο στο Chapter 1, το συνέχισα και το πήρα σερί μέχρι και που τελείωσα τη 2η - μου αρέσει πάρα πολύ το σενάριο, οι γρίφοι, το speech - όλα.
Πραγματικά, σε ευχαριστώ πολύ - θα το είχα σίγουρα παρατήσει αν δεν μου έλεγες να το συνεχίσω.