Easter Eggs
- Elessar
- Topic Author
- Team
Εσείς έχετε βρεί κανένα; Απ' οτι θυμάμαι τα πιο πολλά πάντως τα είχε το Larry 7....
Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- qrious
- Yahvo
το realmyst επίσης είχε παρα πολλά
- aiRness
- Platinum Member
Whenever I smell asphault, I think of Maureen.
- Atrus
- Spammer
Viva la Revolucion!
- Visitor
- VirginPrune
- Moderator
Tom skeleton,its time to have some fun!
So grab your tricks or treat,
the day of the dead has begun!
Tommy-boy ,eat your candy skull!
- Elessar
- Topic Author
- Team
Υπάρχει ένα κορυφαίο easter egg όπου έκει που αποδράς απο την φυλακή, ο τύπος εκεί (κάτι σαν ανάλογο του nerd νομίζω) σου τραβάει πίσω την κουκούλα. Στα υπόλοιπα level δυσκολίας ο τύπος πεθαίνει μόλις σε αντικρύσει αλλά ο παίχτης δεν βλέπει το πρόσωπο του Bobby γιατι η σκηνή κόβεται.
Στο δυσκολότερο όμως επίπεδο - σαν επιβράβευση - η σκηνή συνεχίζεται και βλέπουμε επιτέλους το πρόσωπο του ήρωα...
Απο τότε μου έχει μείνει απωθημένο...Μάλλον θα το ξαναπαίξω αλλά θα είναι λίγο δύσκολο γιατί δεν έχω μουσικό αυτί.
- qrious
- Yahvo
Elessar wrote: Μήπως έχει τερματίσει κάποιος το Loom στο δυσκολότερο επίπεδο;
Υπάρχει ένα κορυφαίο easter egg όπου έκει που αποδράς απο την φυλακή, ο τύπος εκεί (κάτι σαν ανάλογο του nerd νομίζω) σου τραβάει πίσω την κουκούλα. Στα υπόλοιπα level δυσκολίας ο τύπος πεθαίνει μόλις σε αντικρύσει αλλά ο παίχτης δεν βλέπει το πρόσωπο του Bobby γιατι η σκηνή κόβεται.
Στο δυσκολότερο όμως επίπεδο - σαν επιβράβευση - η σκηνή συνεχίζεται και βλέπουμε επιτέλους το πρόσωπο του ήρωα...
Απο τότε μου έχει μείνει απωθημένο...Μάλλον θα το ξαναπαίξω αλλά θα είναι λίγο δύσκολο γιατί δεν έχω μουσικό αυτί.
:shock: πρώτη φορα το ακούω αυτό... πολύ ενδιαφέρον
- SnikT!
- Elite Member
Αναφορικά για τα μυστικά των Monkey Island series. Τα άτομα έχουν κάνει προσεγμένη δουλειά. Απλώς διαβάστε τα hints για αναφορές σε ταινίες.
- qrious
- Yahvo
δεν ξέρω αν μπορεί να θεωρηθεί easter egg πάντως, δείχνει εμφανίσεις του oscar (από τo syberia) στο still lfe
- neo83_gr
- Schattenjäger
ειναι για το scratches αλλα δεν καταλαβα για τι λεει. Τι ηταν ο Phoenix; Παντως δε δουλευει στην ελληνικη εκδοση μαλλον
- Elessar
- Topic Author
- Team
- qrious
- Yahvo
tourney είναι κάτι σαν διαγωνισμός που κάνουν στο forum όπου postαροντε 10 πολύ μικρά κομμάτια από screenshots παρμένα από adventures και καλούνται οι χρηστες να βρούνε που αντιστοιχεί τo καθένα.neo83_gr wrote: Δειτε λιγο εδω: www.justadventure.com/Contests/T ... Patch.shtm
ειναι για το scratches αλλα δεν καταλαβα για τι λεει. Τι ηταν ο Phoenix; Παντως δε δουλευει στην ελληνικη εκδοση μαλλον
αυτό γίνετε κάθε βδομάδα και διαρκεί για μήνες. ο νικητής αυτού του tourney κερδίζει κάτι (εγώ είχα κερδίσει πχ τo darkfall ) , στο τελευταίο λοιπόν τo δώρο ήταν ότι θα μπει μια photo του νικητη(η κάτι τέτοιο δεν ξέρω ακριβώς) στο scratches σαν κομμάτι του παιχνιδιού.
- Elessar
- Topic Author
- Team
- qrious
- Yahvo
Elessar wrote: Ναι qrious, μην ξεχάσεις να μας υπενθυμίσεις ότι είχες κερδίσει και εσύ
Κοίτα βασικά και τις δυο φορες που έχω παίξει έχω κερδίσει, έχω δηλαδή 100% επιτυχία επίσης είμαι ο καλύτερος , ο πιο έξυπνος και όλα τα σχετικά...