Easter Eggs

More
15 Μαρ 2005 11:23 #4678 by Elessar
Easter Eggs was created by Elessar
Σε τυχαία αναζήτηση στο net έπεσα εδώ . Το γνωστό Mystery Manor έχει ένα αρκετά μεγάλο κατάλογο με easter eggs σε διάφορα adventure games. Το καλό είναι ότι ανανεώνεται αρκετά συχνα!

Εσείς έχετε βρεί κανένα; Απ' οτι θυμάμαι τα πιο πολλά πάντως τα είχε το Larry 7....

Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
15 Μαρ 2005 13:07 #4679 by qrious
Replied by qrious on topic Easter Eggs
θυμάμαι κάποιο στο monkey island (σε ένα από τα δυο πρώτα) αλλα δεν θυμάμαι λεπτομέρειες.
το realmyst επίσης είχε παρα πολλά

More
15 Μαρ 2005 16:02 #4681 by aiRness
Replied by aiRness on topic Easter Eggs
Κορυφαία είναι η Lucasarts στα easter eggs 100%, Σχεδόν σε όλα τα adventures μετά το Loom υπάρχουν πετυχημένα easter eggs με μεγάλη δόση χιούμορ.

Whenever I smell asphault, I think of Maureen.

More
15 Μαρ 2005 17:33 #4682 by Atrus
Replied by Atrus on topic Easter Eggs
Δεν θα ήταν άσχημο να αρχίζαμε ένα thread με διάφορα easter eggs, υπάρχουν κάποια που θα εκπλήξουν πολλούς μόλις τα μάθουν!

Viva la Revolucion!

• Visitor
  • Visitor
15 Μαρ 2005 18:17 #4683 by
Replied by on topic Easter Eggs
αυτό τον καιρό παίζω το Larry 7 κι έχω πάθει χοντρή πλάκα... το παιχνίδι απλώς είναι α-πι-στευ-το. φοβερό χιούμορ και σε κάθε γωνία κρύβεται κι από ένα easter egg, αρκεί να έχεις φαντασία και όρεξη για να πειραματιστείς. και να κολλήσω κάποια στιγμή ξέρω ότι αν συνεχίσω να παίζω και να δοκιμάζω πράγματα, όλο και κάτι νέο θα βγει, κι ας είναι και easter egg. σου δίνει την εντύπωση ότι έχεις τόοοσα πολλά να κανεις που δε βαριέσαι με τίποτα. έχω βρει αρκετά, κι ελπίζω στο τέλος να έχω αρκετούς βαθμούς και όχι να χρειαστεί να το ξαναπαίξω γιατί θα έχω χάσει τα μισά =)

More
15 Μαρ 2005 18:20 #4684 by VirginPrune
Replied by VirginPrune on topic Easter Eggs
nai ontws to Larry 7 einai gemato me easter eggs...

Tom skeleton,its time to have some fun!
So grab your tricks or treat,
the day of the dead has begun!

Tommy-boy ,eat your candy skull!

More
15 Μαρ 2005 18:20 #4685 by Elessar
Replied by Elessar on topic Easter Eggs
Μήπως έχει τερματίσει κάποιος το Loom στο δυσκολότερο επίπεδο;
Υπάρχει ένα κορυφαίο easter egg όπου έκει που αποδράς απο την φυλακή, ο τύπος εκεί (κάτι σαν ανάλογο του nerd νομίζω) σου τραβάει πίσω την κουκούλα. Στα υπόλοιπα level δυσκολίας ο τύπος πεθαίνει μόλις σε αντικρύσει αλλά ο παίχτης δεν βλέπει το πρόσωπο του Bobby γιατι η σκηνή κόβεται.
Στο δυσκολότερο όμως επίπεδο - σαν επιβράβευση - η σκηνή συνεχίζεται και βλέπουμε επιτέλους το πρόσωπο του ήρωα...

Απο τότε μου έχει μείνει απωθημένο...Μάλλον θα το ξαναπαίξω αλλά θα είναι λίγο δύσκολο γιατί δεν έχω μουσικό αυτί.

More
15 Μαρ 2005 18:22 #4686 by qrious

Elessar wrote: Μήπως έχει τερματίσει κάποιος το Loom στο δυσκολότερο επίπεδο;
Υπάρχει ένα κορυφαίο easter egg όπου έκει που αποδράς απο την φυλακή, ο τύπος εκεί (κάτι σαν ανάλογο του nerd νομίζω) σου τραβάει πίσω την κουκούλα. Στα υπόλοιπα level δυσκολίας ο τύπος πεθαίνει μόλις σε αντικρύσει αλλά ο παίχτης δεν βλέπει το πρόσωπο του Bobby γιατι η σκηνή κόβεται.
Στο δυσκολότερο όμως επίπεδο - σαν επιβράβευση - η σκηνή συνεχίζεται και βλέπουμε επιτέλους το πρόσωπο του ήρωα...

Απο τότε μου έχει μείνει απωθημένο...Μάλλον θα το ξαναπαίξω αλλά θα είναι λίγο δύσκολο γιατί δεν έχω μουσικό αυτί.

:shock: πρώτη φορα το ακούω αυτό... πολύ ενδιαφέρον

More
21 Αυγ 2005 07:18 #5825 by SnikT!
Replied by SnikT! on topic Easter Eggs
www.worldofmi.com/

Αναφορικά για τα μυστικά των Monkey Island series. Τα άτομα έχουν κάνει προσεγμένη δουλειά. Απλώς διαβάστε τα hints για αναφορές σε ταινίες.

More
15 Ιουν 2006 22:48 #9404 by qrious
forums.adventuregamers.com/showt ... hp?t=15440

δεν ξέρω αν μπορεί να θεωρηθεί easter egg πάντως, δείχνει εμφανίσεις του oscar (από τo syberia) στο still lfe

More
15 Ιουλ 2006 04:12 #10321 by neo83_gr
Replied by neo83_gr on topic Easter Eggs
Δειτε λιγο εδω: www.justadventure.com/Contests/T ... Patch.shtm
ειναι για το scratches αλλα δεν καταλαβα για τι λεει. Τι ηταν ο Phoenix; Παντως δε δουλευει στην ελληνικη εκδοση μαλλον

More
15 Ιουλ 2006 04:29 #10322 by Elessar
Περι τίνος πρόκειται; Απο ότι λέει δουλεύει μόνο με την North American version

More
15 Ιουλ 2006 04:38 #10323 by qrious

neo83_gr wrote: Δειτε λιγο εδω: www.justadventure.com/Contests/T ... Patch.shtm
ειναι για το scratches αλλα δεν καταλαβα για τι λεει. Τι ηταν ο Phoenix; Παντως δε δουλευει στην ελληνικη εκδοση μαλλον

tourney είναι κάτι σαν διαγωνισμός που κάνουν στο forum όπου postαροντε 10 πολύ μικρά κομμάτια από screenshots παρμένα από adventures και καλούνται οι χρηστες να βρούνε που αντιστοιχεί τo καθένα.
αυτό γίνετε κάθε βδομάδα και διαρκεί για μήνες. ο νικητής αυτού του tourney κερδίζει κάτι (εγώ είχα κερδίσει πχ τo darkfall :P) , στο τελευταίο λοιπόν τo δώρο ήταν ότι θα μπει μια photo του νικητη(η κάτι τέτοιο δεν ξέρω ακριβώς) στο scratches σαν κομμάτι του παιχνιδιού.

More
15 Ιουλ 2006 04:47 #10324 by Elessar
Ναι qrious, μην ξεχάσεις να μας υπενθυμίσεις ότι είχες κερδίσει και εσύ :lol:

More
15 Ιουλ 2006 04:55 #10325 by qrious

Elessar wrote: Ναι qrious, μην ξεχάσεις να μας υπενθυμίσεις ότι είχες κερδίσει και εσύ :lol:

Κοίτα βασικά και τις δυο φορες που έχω παίξει έχω κερδίσει, έχω δηλαδή 100% επιτυχία επίσης είμαι ο καλύτερος , ο πιο έξυπνος και όλα τα σχετικά... :lol: