Missing since January

• NancyFall
  • Topic Author
  • Elite Member
  • Elite Member
More
20 Απρ 2005 16:41 #4977 by NancyFall
Missing since January was created by NancyFall
Παιδιά γειά σας
Πρώτη φορά μπαίνω στο site και το forum .
Ψάχνω εδώ και πολύ καιρό το missing since january (ή In memoriam) και δεν μπορώ να το βρώ . Μήπως (επειδή είμαι απο επαρχία) μπορεί κανείς να μου πεί κάποιο μαγαζί που πιθανόν να το έχει ? Υπάρχει στην σελίδα της adventure company άλλά προτιμώ να το πάρω απο Ελλάδα.
Και by the way αν κάποιος το έχει παίξει να μου πει αν αξίζει τον κόπο να ψάχνω ή όχι ? (Υπόψιν ότι ειμαι fan του στυλ dark fall , morpheus ,gabriel knight κλπ.)

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
20 Απρ 2005 16:50 #4978 by qrious
Replied by qrious on topic Missing since January
καλωσήλθες ,
είσαι σίγουρη/oς ότι δεν θες να το πάρεις απ'έξω? δεν ξέρω αν έχει κυκλοφορήσει ελλάδα.
κατά τ'άλλα δεν νομίζω πως το παιχνίδι αξίζει ιδιαιτερα.

• NancyFall
  • Topic Author
  • Elite Member
  • Elite Member
More
20 Απρ 2005 17:14 #4980 by NancyFall
Replied by NancyFall on topic Missing since January
Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.
Βασικά ψάχνω για ένα adventure το οποίο να έχει μυστήριο .Εχω παίξει Law and Order ( το οποιο δεν μου άρεσε), Post Mortem ,Sanitarium , Gabriel Knight κλπ., και σκεφτόμουν οτί μετα την απογοήτευση μου απο το Dark fall 2 , ισως το ιn memoriam να ήταν μια καλή λύση.

More
20 Απρ 2005 17:21 #4982 by qrious
Replied by qrious on topic Missing since January
longest journey και syberia έχεις παίξει; δεν θα'λέγα ότι έχουν μυστήριο όπως εσύ το εννοείς αλλα είναι must αν δεν τα έχεις δοκιμάσει.

• NancyFall
  • Topic Author
  • Elite Member
  • Elite Member
More
20 Απρ 2005 17:29 #4983 by NancyFall
Στο Syberia 1 είχα ένα celeron 366 MHZ με overlock sta 458mhz . To παιχνίδι το έπαιζε μέχρι το σημείο που σου έριχναν οι τσιγγάνοι( ?) την αλύσίδα για να τραβήξουν το τραίνο. Χρειάστηκε να περιμένω 3 μήνες να
αλλάξω computer για να το τελειώσω. Κaι το Longest Journey παίξει με την April και αρκετά Nancy Drew (εξ'ου και το ψευδώνυμο).
Τώρα παίζω το sentinel (καλό φαίνεται) myst style.

More
20 Απρ 2005 18:09 #4984 by Sandman
Replied by Sandman on topic Missing since January
Το in memoriam το είχα δει στο Παπασωτηρίου πριν τα Χριστούγεννα αν δεν κάνω λάθος.

Remeber this.We of the endless are the servants of the living-we are NOT their masters.WE exist because they know,deep in their hearts,that we exist.

• Visitor
  • Visitor
20 Απρ 2005 21:06 #4985 by
Replied by on topic Missing since January

Και by the way αν κάποιος το έχει παίξει να μου πει αν αξίζει τον κόπο να ψάχνω ή όχι ? (Υπόψιν ότι ειμαι fan του στυλ dark fall , morpheus ,gabriel knight κλπ.)

To "Ιn memoriam" το έχω παίξει εγώ. Προσωπικά μου άρεσε, αλλά είναι ένα λίγο ιδιαίτερο adventure, όχι συνηθισμένο. Και εξηγούμαι:

Καταρχήν να ξέρεις ότι θέλει σύνδεση στο internet για να το παίξεις, καθώς πολλά από τα στοιχεία που είναι βασικά στο παιχνίδι, τα αντλείς από εκεί. Εγώ το διάστημα που το είχα παίξει ήμουν ακόμη με dial-up και έτσι το γεγονός αυτό (αν και το ήξερα) με είχε χαλάσει λίγο, γιατί για να μην είμαι με τις ώρες στο internet και πληρώνω, αναγκαζόμουν να κάνω disconnect και όταν ήθελα κάτι, έβγαινα από το παιχνίδι και έκανα και πάλι connect κ.ο.κ.

Τώρα ακόμη ένα κακό του παιχνιδιού ήταν ότι πολλά από τα site που είχαν τις πληροφορίες που χρειαζόσουν και είχαν φτιαχτεί ειδικά για το παιχνίδι, έπρεπε να τα ψάξεις να τα βρεις εσύ ο ίδιος μέσω google ή yahoo. Το πρόβλημα ήταν ότι ανάμεσα στις σελίδες που βγαίναν με την αναζήτηση, βγαίναν και πολλές σελίδες άσχετες, αλλά και σελίδες που αντί να δίνουν την πληροφορία που ήθελες, δίναν την λύση!!! Έτσι από ένα σημείο και μετά, κοιτούσα τις διευθύνσεις και έπαιζα λόττο, μην τυχόν και καταλάθος δω την λύση.

Τέλος το παιχνίδι από άποψη γρίφων δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Φαντάσου μαζεμένα πολλά mind quizes , logic puzzles και μικρό arcade games που πρέπει να περάσεις. Παρόλα αυτά είναι κάτι το διαφορετικό , μοναδικό στο είδος του με καλή ατμόσφαιρα και γι'αυτό κυρίως, εμένα μου άφησε συνολικά θετικές εντυπώσεις. Play at your own risk :)

Για adventure του είδους που ζητάς, αυτό που μου έρχεται πρώτο στο μυαλό να παίξεις αν δεν το έχεις κάνει ήδη, είναι το Black Mirror. Πιστεύω ότι θα σου αρέσει. Αν θυμηθώ και κάποιο άλλο θα το postάρω στη συνέχεια.

More
20 Απρ 2005 22:18 #4987 by Elessar
Replied by Elessar on topic Missing since January
Σχετικά με το In Memorian, είναι απόλυτα σίγουρα ότι αυτά τα site που σου στέλνουν info είναι ακόμα ενεργά;

ΥΓ. Καλώσήρθες NancyFall!!

Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς

• Visitor
  • Visitor
20 Απρ 2005 23:03 #4988 by
Replied by on topic Missing since January

Σχετικά με το In Memorian, είναι απόλυτα σίγουρα ότι αυτά τα site που σου στέλνουν info είναι ακόμα ενεργά;

Δυστυχώς αυτό δεν το γνωρίζω, μιας και έχω αρκετό καιρό που έπαιξα το συγκεκριμένο game. Αν δουλεύει όμως η homepage του παιχνιδιού, λογικά θα δουλεύουν και αυτά, αλλιώς θα τους "τρώγανε" οι gamers :).

• NancyFall
  • Topic Author
  • Elite Member
  • Elite Member
More
21 Απρ 2005 09:12 #4989 by NancyFall
I am happy :D I am so happy :P
Σήμερα πρωί πρωί ξαναμπήκα σε ένα μεγάλο on line store και το βρήκα :!:
Απορώ πως δεν το είχα δει την προηγούμενη φορα.
Ευχαριστώ όλους όσους μου απάντησαν και εύχομαι να μην απογοητευτώ .
Καλού κακού εγώ παράγγειλα και το conspiracies που το έψαχνα παλιότερα!