Hardware απαιτήσεις για το Moment Of Silence

More
01 Μάι 2005 18:13 #5021 by Elessar
Η Ευρωπαϊκη έκδοση του παιχνιδιού (αυτή με το DVD που έχει έρθει και στην Ελλάδα) αναφέρει στο κουτί ως system requirments:

Pentium II 450 or equivalent
64MB RAM
32MB 3D graphics card
DirectX9
DirectX9 compatible sound card
2x speed DVD ROM drive

To πρόβλημα είναι ότι η Αμερικάνικη έκδοση - αυτή με τα 4 cd - αναφέρει άλλα. Δηλαδή

800 MHz Pentium® III or Equivalent
256 MB RAM
3.4 GB Hard Disk Space for Installation
64 MB DirectX® 8.1 Compatible 3D Video Card

Σε αυτό το thread ένας απο τους κατασκευαστές του παιχνιδιού παραδέχεται ότι έχει γίνει λάθος στο box της Ευρωπαϊκης έκδοσης, αν και μάλλον μασάει τα λόγια του μιας και δεν δίνει ξεκάθαρη απάντηση.

Προσέξτε πάντως, όσοι σκοπεύετε να το αγοράσετε μην βρεθείτε προ δυσάρεστης έκπληξης. Τα πράγματα δεν είναι απόλυτα ξεκάθαρα σχετικά με τις απαιτήσεις του παιχνιδιού και καλό θα ήταν όσοι το έχουν παίξει, να κάνουν ένα ποστ για να ενημερώσουν και τους υπόλοιπους έαν το παιχνίδι τρέχει όντως σε low-end μηχανήματα

Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
30 Αυγ 2005 06:27 #5874 by Mortal
Δεν συνάντησα το παραμικρό πρόβλημα ως στιγμής (αρχές υπονόμων), και παίζω την Αμερικάνικη έκδοση. Βέβαια δεν ξέρω τι παίζει για low-end ή high-end, αλλά στο alt-tab τραβάει λίγο stutter ο ήχος, (ωστόσο παίζει και ένα Azureus με την τελευταία beta της Java συνεχώς στο background) αλλά αυτό είναι όλο. Το παιχνίδι δεν δυσανασχετεί καθόλου.

Μέσα από στράτα απόμονη και απόσκια
με αγγέλους του Άδη μόνο στοιχειωμένη
που κει θεά μ' όνομα νύχτα βασιλεύει
κάτω, στα μέρη αυτά έχω φτάσει, τώρα...

More
30 Αυγ 2005 15:36 #5875 by Fallen Angel
Με την αμερικάνικη έκδοση δεν ξέρω τι γίνεται. Η ευρωπαϊκή που είχα παίξει πάντως (σε μηχάνημα που πληρούσε τις προϋποθέσεις) είχε πολλά προβληματάκια, μεταξύ άλλων να χάνεται από προσώπου οθόνης ο κέρσορας (μέσα στις φυλακές).

Nothing happens unless first a dream...

More
30 Αυγ 2005 22:32 #5876 by Mortal

Fallen_Angel wrote: Με την αμερικάνικη έκδοση δεν ξέρω τι γίνεται. Η ευρωπαϊκή που είχα παίξει πάντως (σε μηχάνημα που πληρούσε τις προϋποθέσεις) είχε πολλά προβληματάκια, μεταξύ άλλων να χάνεται από προσώπου οθόνης ο κέρσορας (μέσα στις φυλακές).

Καλώστηνα την κυρία! (Περάσαμε καλά;) :D

Βασικά αυτό δεν ξέρω αν ήταν πρόβλημα γιατί οι διάλογοι και οι επιλογές μόλις κατέβαζες λίγο το mouse επιλέγονταν κανονικά και με τον νόμο. Το πιθανότερο θα ήταν να ξέχασαν τα παιδιά να στείλουν κάποιο event σχετικά με την εμφάνιση του pointer μετά το fade in από την προηγούμενη σκηνή. Επειδή εγώ το παίζω με αρκετό alt-tab δεν ήμουν σίγουρος και για αυτό δεν το ανέφερα.

Αλλά για να μην μιλάω στον αέρα. Ο υπολογιστής μου και το σύστημα.

2.5Χ PIV
512 RΑΜBus
Creative TI(tanium) 4600 (αρκετά παλιά κάρτα με unofficial Drivers Nvidia Nforce 66.93)
Creative Audigy 4 Pro (Drivers από τα CD με το update του Αμερικάνικου παραρτήματος της Creative)
DirectX 9.0c (το τελευταίο δεν είναι;)
Windows 2000 SP4 (με όλα τα hotfixes από την M$)

Μέσα από στράτα απόμονη και απόσκια
με αγγέλους του Άδη μόνο στοιχειωμένη
που κει θεά μ' όνομα νύχτα βασιλεύει
κάτω, στα μέρη αυτά έχω φτάσει, τώρα...