Martin Mystere release date
- Fallen Angel
- Topic Author
- Homo Adventurous
Nothing happens unless first a dream...
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- giovanna
- Adventure's Advocate
- Fallen Angel
- Topic Author
- Homo Adventurous
giovanna wrote: Εγώ το παράγγειλα εχτές στην Amazon com και μου έστειλαν order confirmation οτι θα το παραλάβω στις 15-20 Ιουλίου.
Μακάρι να είναι στα μέσα Ιουλίου η παραλαβή του, αν και για να είμαι ειλικρινής διατηρώ σοβαρές επιφυλάξεις. Αφενός γιατί κάπου διάβασα πριν 10-15 μέρες πως θα κυκλοφορήσει μέσα Αυγούστου κι αφετέρου επειδή τις προάλλες μιλούσα πάλι με κάποιον από την GMX και δε μου είπε σαφή ημερομηνία κυκλοφορίας. Προσωπικά το έχω πάρει απόφαση πλέον πως θα το παίξω μετά τις διακοπές!
PS: Στέλνουν από Αμερική παιχνίδια στην Ελλάδα? Η adventure company μου είχε πει πως για να μου στείλουν έπρεπε να πληρώσω κάπου 40 ευρώ για μεταφορικά. :shock: Πόσο σε χρέωσαν για το Martin Mystere?
- exelsior
- Elite Member
(οκ, τελευταία φορά που σε πρήζω )
- Elessar
- Team
SchOOl_VicTIm wrote: Άστα αυτά GO GO MI 2 !!!
Σου υπόσχομαι School Victim ότι το να πείσω την Fallen_Angel να παίξει και να το τελειώσει το ΜΙ2 θα αποτελέσει την προσωπική μου σταυροφορία!!
Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς
- giovanna
- Adventure's Advocate
Τόσο καλό είναι?
- Fallen Angel
- Topic Author
- Homo Adventurous
giovanna wrote: Οχι η Adventure Company δεν μπορεί να στείλει τίποτα στην Ελλάδα. Το έχω δοκιμάσει πολλές φορές. Απο την Amazon com UK τα παραγγέλνω. Σου υπόσχομαι εάν το πάρω πρώτη να στο δώσω να το παίξεις πριν απο εμένα.!!!
Τόσο καλό είναι?
Πολύ ευγενική προσφορά. Ευχαριστώ. Αλλά δε θα χρειαστεί. Το έχω παραγγείλει πολύ καιρό πριν, οπότε θέλω να υποθέτω πως δε αργήσουν να μου το στείλουν μόλις κυκλοφορήσει. Άλλωστε, δε θα μπορούσα ποτέ να στερείσω σε κάποιον τη χαρά να παίξει το καινούριο παιχνίδι που μόλις παρέλαβε! Δε λέει!
Για να είμαι ειλικρινής δε ξέρω να σου πω. Σαν γενική εικόνα φαίνεται καλό, αλλά δεν έχω παίξει το demo και δεν έχω ιδία άποψη. Το γεγονός π.χ. πως έχει τα άπειρα hot spots μάλλον το κάνουν ένα διφορούμενο τίτλο. Ή που θα σου αρέσει ή που θα βαρεθείς. Τι να σου πω... ίδωμεν!
- Elessar
- Team
Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς
- Sandman
- Elite Member
Remeber this.We of the endless are the servants of the living-we are NOT their masters.WE exist because they know,deep in their hearts,that we exist.
- Fallen Angel
- Topic Author
- Homo Adventurous
Δυο βδομαδούλες έμειναν!
- giovanna
- Adventure's Advocate
- Fallen Angel
- Topic Author
- Homo Adventurous
Καλό gaming!
- Fallen Angel
- Topic Author
- Homo Adventurous
Τι να πω τώρα?! Είναι ποτέ δυνατόν? Θα φταίω μετά να μην ξαναγοράσω παιχνίδι τους? Όχι θα φταίω?
Το προχώρησες καθόλου? Πώς είναι? Είναι καλό? Να εκνευριστώ περισσότερο?
- giovanna
- Adventure's Advocate
Για να δούμε παρακάτω τι θα συμβεί. Θα το παίξω αμέσως μόλις βγω από το site σας.
Γιατί δεν ακυρώνεις την παραγγελία σου και να την δώσεις στην Amazon com Europe και θα το παραλάβεις αμέσως!!!
- Fallen Angel
- Topic Author
- Homo Adventurous
Αλλά δεν έχω καταφέρει να το δω ακόμη. Στο pc στη δουλειά δεν τρέχει με τίποτα (σφάλμα, βάλτε original disk) κι απ' ότι μου είπε αυτός από την GMX (οφείλω να ομολογήσω πως απαντά πάντα άμεσα -να λέμε και τα καλά τους) θα πρέπει να το δοκιμάσω σε κάποιο άλλο μηχάνημα γιατί δε βλέπει κανένα λόγο να μη μου τρέχει. Ελπίζω να μη συγχυστώ περαιτέρω και να τρέξει κανονικότατα και ταχύτατα το βράδυ! Μετά από τόσο καιρό που περίμενα μέχρι να μου το στείλουν δε θα τους συγχωρήσω τίποτε άλλο!
Ελπίζω να μας αποζημιώσει το παιχνίδι στη συνέχεια... άντε, και καλό μας gaming!