Martin Mystere release date

• Fallen Angel
  • Fallen Angel's Avatar Topic Author
  • Homo Adventurous
  • Homo Adventurous
More
31 Μάι 2005 05:16 #5148 by Fallen Angel
Martin Mystere release date was created by Fallen Angel
Ξέρει κανείς πότε θα κυκλοφορήσει επιτέλους? Διαβάσατε ή ακούσατε τίποτα σχετικό γιατί έχω αρχίσει να εκνευρίζομαι!? Όταν είχα κάνει την παραγγελία μου είχαν πει για τις 18-20 Μαϊου. Πριν τρεις μέρες μου απάντησαν πως "it's yet to be released". Και τρια πουλάκια κάθονταν... :twisted:

Nothing happens unless first a dream...

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
28 Ιουν 2005 00:57 #5312 by giovanna
Replied by giovanna on topic Martin Mystere release date
Εγώ το παράγγειλα εχτές στην Amazon com και μου έστειλαν order confirmation οτι θα το παραλάβω στις 15-20 Ιουλίου. :?

• Fallen Angel
  • Homo Adventurous
  • Homo Adventurous
More
28 Ιουν 2005 01:25 #5315 by Fallen Angel
Replied by Fallen Angel on topic Martin Mystere release date

giovanna wrote: Εγώ το παράγγειλα εχτές στην Amazon com και μου έστειλαν order confirmation οτι θα το παραλάβω στις 15-20 Ιουλίου. :?

Μακάρι να είναι στα μέσα Ιουλίου η παραλαβή του, αν και για να είμαι ειλικρινής διατηρώ σοβαρές επιφυλάξεις. Αφενός γιατί κάπου διάβασα πριν 10-15 μέρες πως θα κυκλοφορήσει μέσα Αυγούστου κι αφετέρου επειδή τις προάλλες μιλούσα πάλι με κάποιον από την GMX και δε μου είπε σαφή ημερομηνία κυκλοφορίας. Προσωπικά το έχω πάρει απόφαση πλέον πως θα το παίξω μετά τις διακοπές! :evil:

PS: Στέλνουν από Αμερική παιχνίδια στην Ελλάδα? Η adventure company μου είχε πει πως για να μου στείλουν έπρεπε να πληρώσω κάπου 40 ευρώ για μεταφορικά. :shock: Πόσο σε χρέωσαν για το Martin Mystere?

More
28 Ιουν 2005 05:57 #5317 by exelsior
Replied by exelsior on topic Martin Mystere release date
Άστα αυτά GO GO MI 2 !!! :P

(οκ, τελευταία φορά που σε πρήζω :P)

More
28 Ιουν 2005 06:12 #5319 by Elessar
Replied by Elessar on topic Martin Mystere release date

SchOOl_VicTIm wrote: Άστα αυτά GO GO MI 2 !!! :P

Σου υπόσχομαι School Victim ότι το να πείσω την Fallen_Angel να παίξει και να το τελειώσει το ΜΙ2 θα αποτελέσει την προσωπική μου σταυροφορία!! :wink: :P :P :P

Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς

More
30 Ιουν 2005 01:48 #5329 by giovanna
Οχι η Adventure Company δεν μπορεί να στείλει τίποτα στην Ελλάδα. Το έχω δοκιμάσει πολλές φορές. Απο την Amazon com UK τα παραγγέλνω. Σου υπόσχομαι εάν το πάρω πρώτη να στο δώσω να το παίξεις πριν απο εμένα.!!!

Τόσο καλό είναι? :?

• Fallen Angel
  • Homo Adventurous
  • Homo Adventurous
More
30 Ιουν 2005 02:23 #5330 by Fallen Angel

giovanna wrote: Οχι η Adventure Company δεν μπορεί να στείλει τίποτα στην Ελλάδα. Το έχω δοκιμάσει πολλές φορές. Απο την Amazon com UK τα παραγγέλνω. Σου υπόσχομαι εάν το πάρω πρώτη να στο δώσω να το παίξεις πριν απο εμένα.!!!

Τόσο καλό είναι? :?

Πολύ ευγενική προσφορά. Ευχαριστώ. :) Αλλά δε θα χρειαστεί. Το έχω παραγγείλει πολύ καιρό πριν, οπότε θέλω να υποθέτω πως δε αργήσουν να μου το στείλουν μόλις κυκλοφορήσει. Άλλωστε, δε θα μπορούσα ποτέ να στερείσω σε κάποιον τη χαρά να παίξει το καινούριο παιχνίδι που μόλις παρέλαβε! Δε λέει! :wink:

Για να είμαι ειλικρινής δε ξέρω να σου πω. Σαν γενική εικόνα φαίνεται καλό, αλλά δεν έχω παίξει το demo και δεν έχω ιδία άποψη. Το γεγονός π.χ. πως έχει τα άπειρα hot spots μάλλον το κάνουν ένα διφορούμενο τίτλο. Ή που θα σου αρέσει ή που θα βαρεθείς. Τι να σου πω... ίδωμεν! :wink:

More
30 Ιουν 2005 08:14 #5331 by Elessar
Replied by Elessar on topic Martin Mystere release date
Γενικά πάντως όσα preview έχω δει το χαρακτηρίζουν πολύ καλό. Δείτε και το δικό μας

Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς

More
30 Ιουν 2005 09:58 #5332 by Sandman
Replied by Sandman on topic Martin Mystere release date
Kαι το comic στο οποίο βασίζεται το game δεν είναι άσχημο.Νομίζω θα 'ναι από τα καλύτερα adventures της χρονιάς.

Remeber this.We of the endless are the servants of the living-we are NOT their masters.WE exist because they know,deep in their hearts,that we exist.

• Fallen Angel
  • Homo Adventurous
  • Homo Adventurous
More
30 Ιουν 2005 19:56 #5333 by Fallen Angel
Τελικά κυκλοφορεί στις 15 Ιουλίου.

Δυο βδομαδούλες έμειναν! :-)

More
16 Ιουλ 2005 00:54 #5398 by giovanna
Μόλις το παρέλαβα. Την χαρά μου!!! Από οτι διάβασα στο κουτί θα ασχοληθούμε με τον Dorian Gray.

• Fallen Angel
  • Homo Adventurous
  • Homo Adventurous
More
16 Ιουλ 2005 02:48 #5400 by Fallen Angel
Το παρέλαβες κιόλας? Super γρήγοροι ήταν από την amazon, μπράβο τους! :)

Καλό gaming! :wink:

• Fallen Angel
  • Homo Adventurous
  • Homo Adventurous
More
18 Ιουλ 2005 22:46 #5435 by Fallen Angel
Το καταραμένο το παρήγγειλες τέλος Ιουνίου από άλλη εταιρεία και το παρέλαβες ήδη εδώ και πόσες μέρες. Ενώ ο μ******ς το παρήγγειλα αρχές Μαϊου από τους ίδιους και μου είπαν σήμερα πάλι να τους δώσω 28 μέρες για την παράδοση!
Τι να πω τώρα?! Είναι ποτέ δυνατόν? Θα φταίω μετά να μην ξαναγοράσω παιχνίδι τους? Όχι θα φταίω? :evil: :twisted:

Το προχώρησες καθόλου? Πώς είναι? Είναι καλό? Να εκνευριστώ περισσότερο?

More
20 Ιουλ 2005 00:31 #5445 by giovanna
Ναί να εκνευριστείς αρκετά. Διάβασε τα νέα. Δεν το έχω παίξει ακόμα εκτός την πρώτη σκηνή. Αλλά αργεί πάρα πολύ να το φορτώσει μέχρι που φτάνεις στο σημείο να νομίζεις ότι κάτι έπαθε η οθόνη σου γιατί την βλέπεις καταύμαρη ενώ είναι έγχρωμη!!!

Για να δούμε παρακάτω τι θα συμβεί. Θα το παίξω αμέσως μόλις βγω από το site σας.

Γιατί δεν ακυρώνεις την παραγγελία σου και να την δώσεις στην Amazon com Europe και θα το παραλάβεις αμέσως!!! 8)

• Fallen Angel
  • Homo Adventurous
  • Homo Adventurous
More
20 Ιουλ 2005 00:54 #5448 by Fallen Angel
Αυτό συζήταγα χθες με ένα φιλαράκι, να το ακυρώσω και να το παραγγείλω από amazon, αλλά τελικά αποφάσισα να τους δώσω διορία μέχρι την Παρασκευή. Και σήμερα το πρωί μου το έφεραν! Τι ανέλπιστη χαρά! :)

Αλλά δεν έχω καταφέρει να το δω ακόμη. Στο pc στη δουλειά δεν τρέχει με τίποτα (σφάλμα, βάλτε original disk) κι απ' ότι μου είπε αυτός από την GMX (οφείλω να ομολογήσω πως απαντά πάντα άμεσα -να λέμε και τα καλά τους) θα πρέπει να το δοκιμάσω σε κάποιο άλλο μηχάνημα γιατί δε βλέπει κανένα λόγο να μη μου τρέχει. Ελπίζω να μη συγχυστώ περαιτέρω και να τρέξει κανονικότατα και ταχύτατα το βράδυ! Μετά από τόσο καιρό που περίμενα μέχρι να μου το στείλουν δε θα τους συγχωρήσω τίποτε άλλο! 8)

Ελπίζω να μας αποζημιώσει το παιχνίδι στη συνέχεια... άντε, και καλό μας gaming! :)