THE CASE OF THE SILVER EARRING

• giovanna
  • giovanna's Avatar Topic Author
  • Adventure's Advocate
  • Adventure's Advocate
More
29 Ιουν 2005 00:53 #5325 by giovanna
THE CASE OF THE SILVER EARRING was created by giovanna
Μπορώ να πώ το χειρότερο παιγνίδι που έχω παίξει τα τελευταία χρόνια. Κάθε πέντε λεπτά το παιγνίδι παγώνει και με στέλνει στο Desktop. Παρόλο που έκανα updated σε ότι μου είπε η εταιρεία, αυτό συνεχίζει το χαβά του.

Μα αρέσει που ήθελαν και γρύφο με timing όταν ο ήρωας όχι δεν περπετάει αλλά ούτε τρέχει απλως σέρνεται.

Κρίμα και είναι τόσο όμορφο παιγνίδι κατά τα υπόλοιπα. Ηθελα να ήξερα οι εταιρείες όταν το κάνουν release τα παιγνίδια τους τα ελέγχουν πρώτα ή όπιον πάρει ο χάρος :?

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
29 Ιουν 2005 03:10 #5327 by Mortal
Replied by Mortal on topic Re: THE CASE OF THE SILVER EARRING

giovanna wrote: Μπορώ να πώ το χειρότερο παιγνίδι που έχω παίξει τα τελευταία χρόνια. Κάθε πέντε λεπτά το παιγνίδι παγώνει και με στέλνει στο Desktop. Παρόλο που έκανα updated σε ότι μου είπε η εταιρεία, αυτό συνεχίζει το χαβά του.

Μα αρέσει που ήθελαν και γρύφο με timing όταν ο ήρωας όχι δεν περπετάει αλλά ούτε τρέχει απλως σέρνεται.

Κρίμα και είναι τόσο όμορφο παιγνίδι κατά τα υπόλοιπα. Ηθελα να ήξερα οι εταιρείες όταν το κάνουν release τα παιγνίδια τους τα ελέγχουν πρώτα ή όπιον πάρει ο χάρος :?

Υπάρχουν και χειρότερα! Μην το ψάχνεις, καλό είναι να ξεχνάς τις τραυματικές εμπειρίες σου από τον κόσμο του gaming! :wink:
Μα καλά βρε κορίτσι δεν έψαξες και εσύ για κανά review, ή έστω για κάποιο "free sample" πριν πας να τους χαρίσεις τον όβολο σου; :?

Προσωπικά το είχα διαβάσει παλιά, όταν έψαχνα για νέα, αλλά μόλις είδα timed γρίφο (κλασσικό δείγμα του τύπου, στεγνώσαμε από ιδέες ας ρίξουμε κάτι για να συμπληρώσουμε playing hours) είπα γειά, και όταν μου το έδωσαν απλά το άφησα στην άκρη δίχως δεύτερη σκέψη.

Πάντως ευχαριστούμε για την προειδοποίηση!
Άλλος ένας τίτλος για το top-άπειρο της αποτυχίας!

Μέσα από στράτα απόμονη και απόσκια
με αγγέλους του Άδη μόνο στοιχειωμένη
που κει θεά μ' όνομα νύχτα βασιλεύει
κάτω, στα μέρη αυτά έχω φτάσει, τώρα...

More
29 Ιουν 2005 06:13 #5328 by Elessar
Replied by Elessar on topic Re: THE CASE OF THE SILVER EARRING
Εντελώς άκυρο παιχνίδι, απορώ πως του έδωσαν όλοι υψηλές βαθμολογίες. Δεν μπορώ να το τελειώσω γιατί με πετάει στο desktop σε ένα συγκεκριμένο σημείο προς το τέλος, τόσοι άλλοι χρήστες έχουν το ίδιο πρόλημα ακριβώς στο ίδιο σημείο και δεν έχουν φιλοτιμηθεί ακόμα να βγάλουν ένα patch. Για να μην μιλησω για την εντελώς ελεεινή και, ουσιαστικά αδόμητη(!), δομή του.

Τελικά η Frogwares, αν συνυπολογίσουμε και το εντελώς απαράδεκτο Journey to the center of the earth, μάλλον δεν θα πρέπει να ξανασχοληθεί με το είδος....

Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς