Bone (demo)
- Sandman
- Topic Author
- Elite Member
16 Σεπ 2005 09:46 #6080
by Sandman
Remeber this.We of the endless are the servants of the living-we are NOT their masters.WE exist because they know,deep in their hearts,that we exist.
Bone (demo) was created by Sandman
Κυκλοφόρησε το πρώτο επεισόδιο του Βone.Το demo του παιχνιδιού μπορείτε να το βρείτε
εδώ
.Βασικά είναι ολόκληρο το παιχνίδι,απλώς πρέπει να αγοράσεις κωδικό απο το site τους για να το ξεκλειδώσεις.Το μέγεθος του αρχείου είναι μόλις 73mb(μετά το install 179).Το κάθε επεισόδιο έχει διάρκεια 4-6 ώρες σύμφωνα με την εταιρεία και κοστίζει 20$.
Από το demo που κρατάει μόλις 5 λεπτά δεν μπορείς να βγάλεις κάποιο συμπέρασμα δυστηχώς.Πάντως φαίνεται σχετικά απλοικό και με μίνι action σκηνές.Συμπαθητικά γραφικά(αν και χωρίς λεπτομέρεια),όμορφες ομιλίες,και αρκετά καλούτσικοι διάλογοι.Γενικά φαίνεται ευχάριστο,απλό adventure.
Από το demo που κρατάει μόλις 5 λεπτά δεν μπορείς να βγάλεις κάποιο συμπέρασμα δυστηχώς.Πάντως φαίνεται σχετικά απλοικό και με μίνι action σκηνές.Συμπαθητικά γραφικά(αν και χωρίς λεπτομέρεια),όμορφες ομιλίες,και αρκετά καλούτσικοι διάλογοι.Γενικά φαίνεται ευχάριστο,απλό adventure.
Remeber this.We of the endless are the servants of the living-we are NOT their masters.WE exist because they know,deep in their hearts,that we exist.
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- Mortal
- Adventure's Advocate
Less
More
16 Σεπ 2005 10:22 #6081
by Mortal
Μέσα από στράτα απόμονη και απόσκια
με αγγέλους του Άδη μόνο στοιχειωμένη
που κει θεά μ' όνομα νύχτα βασιλεύει
κάτω, στα μέρη αυτά έχω φτάσει, τώρα...
Replied by Mortal on topic Bone (demo)
Άρα, ενα ενδεχόμενο είναι πως η μόδα των επεισοδιακών παιχνιδιών αρχίσει να μορφοποιείται με εύκολες, γρήγορες στην ανάπτυξη (σχετικό πάντα), και κάπως φθηνότερες στην παραγωγή ιδέες (όχι μεγαλόπνοα sountrack, και μεγάλα cutscenes κινηματογραφικού επιπέδου). (Κάπου πήρε το μάτι μου και ένα επεισοδικό αστυνομικό παιχνίδι.) Άλλο ένα ενδεχόμενο είναι (το πιο θετικό, και ελπιδοφόρο) ότι μαζεύουμε ρόγες γιά να φτιάξουμε ένα καλό τσαμπί (όπως πάει κι η παροιμία αλλά λίγο παραφρασμένη). Κοινώς μικρές επενδύσεις, κάποιο καλό κέρδος και μια επανεπένδυση μέρους σε πιο μεγαλόπνοα projects. Υπερβολικά αισιόδοξο ωστόσο.
Βασισμένο σε παλαιότερο κινούμενο σχέδιο δεν είναι; Δεν μου ακούγεται κακό. Άρα στα μελλοντικά "to check" κι αυτό!
Thanks Sandman!
Βασισμένο σε παλαιότερο κινούμενο σχέδιο δεν είναι; Δεν μου ακούγεται κακό. Άρα στα μελλοντικά "to check" κι αυτό!
Thanks Sandman!
Μέσα από στράτα απόμονη και απόσκια
με αγγέλους του Άδη μόνο στοιχειωμένη
που κει θεά μ' όνομα νύχτα βασιλεύει
κάτω, στα μέρη αυτά έχω φτάσει, τώρα...
- aiRness
- Platinum Member
16 Σεπ 2005 10:50 #6082
by aiRness
Whenever I smell asphault, I think of Maureen.
Replied by aiRness on topic Bone (demo)
Sandman θα μπορούσες κάλλιστα να το βάλεις στα news στο main page του site
Whenever I smell asphault, I think of Maureen.
- Elessar
- Team
Less
More
16 Σεπ 2005 16:47 #6083
by Elessar
Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς
Replied by Elessar on topic Bone (demo)
Δεν είμαι καθολου υπέρ στην ιδέα των episodic games και εδικά όσον αφόρα τα adventures. Το θέμα είναι ότι απο τα μέχρι τώρα στοιχεία και το Sam & Max έτσι θέλει να το κάνει η Telltale.
- Fallen Angel
- Homo Adventurous
17 Σεπ 2005 03:54 #6084
by Fallen Angel
Nothing happens unless first a dream...
Replied by Fallen Angel on topic Bone (demo)
Τι γλυκούλι που ήταν! Εντάξει, ο αγώνας δρόμου μετ' εμποδίων ήταν λίγο... εκνευριστικά επαναλαμβανόμενος, αλλά γενικά -παρότι απλοϊκότατο- ήταν πολύ όμορφο και κατάφερε να βγάλει γέλιο μέσα σε πέντε λεπτά μόνο.
Κι εκεί στο τέλος δε θύμιζε πάρα πολύ Coyote (τον κλασσικό με τον road runner) έτσι που ακινητοποιείται στον αέρα κι αρχίζει να κοιτάει γύρω του απορημένος?
Μάλλον θα το ξεκλειδώσω, ελπίζω μόνο να μην έχει πολλά mini-action / arcade κομμάτια...
Κι εκεί στο τέλος δε θύμιζε πάρα πολύ Coyote (τον κλασσικό με τον road runner) έτσι που ακινητοποιείται στον αέρα κι αρχίζει να κοιτάει γύρω του απορημένος?
Μάλλον θα το ξεκλειδώσω, ελπίζω μόνο να μην έχει πολλά mini-action / arcade κομμάτια...
- Elessar
- Team
Less
More
17 Σεπ 2005 06:42 #6085
by Elessar
Replied by Elessar on topic Bone (demo)
Ωραία! Αν τελικά το ξεκλειδώσεις, σε 2 μέρες να το έχεις τελειώσει και να έχεις γράψει και το review
- Fallen Angel
- Homo Adventurous
18 Σεπ 2005 02:17 #6087
by Fallen Angel
Yeees maaaster! Whatever you say maaaster!
Scrouats, scrouats... (κατσαρίδα που λιώνει ανάμεσα στα δόντια μου)
Χαχαχα! Θα το ξεκλειδώσω σίγουρα τελικά, αλλά μάλλον σε καμιά δεκαριά μέρες. Patience λοιπόν!
Elessar wrote: Ωραία! Αν τελικά το ξεκλειδώσεις, σε 2 μέρες να το έχεις τελειώσει και να έχεις γράψει και το review
Yeees maaaster! Whatever you say maaaster!
Scrouats, scrouats... (κατσαρίδα που λιώνει ανάμεσα στα δόντια μου)
Χαχαχα! Θα το ξεκλειδώσω σίγουρα τελικά, αλλά μάλλον σε καμιά δεκαριά μέρες. Patience λοιπόν!
- equallyavant
- Elite Member
Less
More
18 Σεπ 2005 18:02 #6088
by equallyavant
Replied by equallyavant on topic Bone (demo)
20$ το καθε επεισόδιο για 5 ώρες?....πόσα επεισόδια θα είναι?Ωραίος τρόπος να βγάζεις περισσότερα λεφτά...
- Fallen Angel
- Homo Adventurous
18 Σεπ 2005 21:05 #6090
by Fallen Angel
Όχι ότι διαφωνώ πως σαφώς το κάνουν για τα χρήματα, αλλά αν σκεφτείς πως πολλά από τα παιχνίδια που αγοράζεις 35-40 ευρώ κρατάνε 10-12 ώρες, ουσιαστικά δεν υπάρχει καμία διαφορά με αυτό εδώ (αναλογικά).
Αν και θα έπρεπε να είναι πιο οικονομικό καθότι προσφέρεται σε downloadable version, οι ώρες του παιχνιδιού ως προς την αξία αγοράς του δε νομίζω πως διαφέρουν από την πλειοψηφία των σύγχρονων τίτλων. Το μειονέκτημα μάλλον βρίσκεται στο γεγονός πως πληρώνεις πάνω-κάτω τα ίδια χρήματα, χωρίς όμως να έχεις το κουτί, το manual και το CD.
Αν και θα έπρεπε να είναι πιο οικονομικό καθότι προσφέρεται σε downloadable version, οι ώρες του παιχνιδιού ως προς την αξία αγοράς του δε νομίζω πως διαφέρουν από την πλειοψηφία των σύγχρονων τίτλων. Το μειονέκτημα μάλλον βρίσκεται στο γεγονός πως πληρώνεις πάνω-κάτω τα ίδια χρήματα, χωρίς όμως να έχεις το κουτί, το manual και το CD.