MYST V END OF AGES
- Mortal
- Adventure's Advocate
...Ακόμη να το τελείωσεις; (Αν πάρω από φιλαράκι το Myst5 και το παίξω όπως προανέφερα κάτι θα γράψω και εγώ, αλλά επειδή θα το δω επιφανειακά (ως συνήθως), προτείνω να κρατάς και εσύ καμιά σημείωση για να μην αφήσουμε τα παιδιά παραπονεμένα).
Μέσα από στράτα απόμονη και απόσκια
με αγγέλους του Άδη μόνο στοιχειωμένη
που κει θεά μ' όνομα νύχτα βασιλεύει
κάτω, στα μέρη αυτά έχω φτάσει, τώρα...
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- neo83_gr
- Schattenjäger
Το πακετο ειναι τελειο και πολυ καλυτερο απο του 4. Το βιβλιαρακι ειναι ολα τα λεφτα και το bonus dvd αρκετα καλο αλλα λιγο. και το κουτι ειναι πολυ καλυτερο. Καλα για το παιχνιδι ουτε λογος για την καλυτερη σειρα ολων των εποχων (αντικειμενικος παντα!). προβλεπεται καψιμο. Αξιζε η υπομονη που εκανα! το προτεινω ως πακετο χωρις δευτερη κουβεντα για τους ενδιαφερομενους
- toninio
- Elite Member
Προσωπικά όμως προτιμώ παιχνίδια με πιο συγκεκριμένο και γήινο σενάριο, π.χ. Runaway. Εντάξει ας υπάρχουν και φανταστικά στοιχεία, αλλά με ιστορία που θα τραβήξει το ενδιαφέρον από την αρχή, όπως στο Keepsake.
Πραγματικά θα ήθελα να παίξω τη σειρά Myst γιατί έχω ακούσει τόσα. Ίσως ξαναδοκιμάσω μελλοντικά, αλλά τώρα πια έχω την αρνητική πρώτη εντύπωση και μου φαίνεται χλωμό.
Αν έχει κάποιος να μου πει κάτι σχετικό, ευπρόσδεκτος....
- Mortal
- Adventure's Advocate
Οι κόσμοι του myst όπως και του κάθε παιχνιδιού είναι "αληθινοί" για όσο το θελήσεις εσύ. Αν είσαι υπερβολικά προσγειωμένος (αυτό που προσωπικά αποκαλώ αλυσοδεμένος με την πραγματικότητα) πιθανόν να μην σε αγγίξει καθόλου (είναι ωστόσο συνειδητή επιλογή).
Ωστόσο οι γρίφοι του, όταν έμπαινες στην ιστορία και είχες την υπομονή να πας προσεκτικά (διαβάζοντας ημερολόγια, κρατώντας σημειώσεις), ήταν έξυπνοι και ευχάριστοι (αλλά και αρκετά δύσκολοι) σε σχέση με διαλογικά παιχνίδια, και get & fetch καταστάσεις.
Δοκίμασε απλώς να συνηθίσεις την ιδέα του ότι εσύ πρέπει να βρεις τα στοιχεία, και πως τίποτα δεν θα έρθει να πέσει στα χέρια σου (ναι δυστυχώς όπως στην πραγματικότητα), άρα έτσι είναι κάπως δυσκολότερο. Όπως το έχω καταλάβει, αυτό είναι το παιχνίδι.
- neo83_gr
- Schattenjäger
- enwsiths
- Futuristic Fedora
upload img
πρώην nickname texmurphy, ημ. εγγραφής 09 Φεβ. 2005
...στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...
- qrious
- Yahvo
Σαν να λες "Το Keepsake για μένα είναι κορυφή (αλλά εγώ δεν γουστάρω ούτε install να κάνω το Longest Journey"enwsiths wrote: Το atlantis 1 για μένα είναι κορυφή (αλλά εγώ δεν γουστάρω ούτε install να κάνω το myst
- enwsiths
- Futuristic Fedora
qrious wrote:
Σαν να λες "Το Keepsake για μένα είναι κορυφή (αλλά εγώ δεν γουστάρω ούτε install να κάνω το Longest Journey"enwsiths wrote: Το atlantis 1 για μένα είναι κορυφή (αλλά εγώ δεν γουστάρω ούτε install να κάνω το myst
Καμμία σχέση στη δομή των γρίφων,το ατλαντίς δεν έχει διακόπτη στην άλλη μεριά του νησιού που ανοίγει μια πόρτα σε εντελώς άσχετο μέρος κ.ά.Επίσης έχει μία ζωντανή ανθρώπινη κοινωνία μέσα στο παιχνίδι εν αντιθέσει με το myst...Γενικώς αν εξαιρέσεις ότι είναι 1ου προσώπου κ τα δύο (άντε κ σε λίγους γρίφους puzzles) , δεν μοιάζουν...
upload img
πρώην nickname texmurphy, ημ. εγγραφής 09 Φεβ. 2005
...στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...
- Mortal
- Adventure's Advocate
- qrious
- Yahvo
- neo83_gr
- Schattenjäger
Α και το 5 τελικα ειναι τελειο. Η ζωγραφικη στα slates ηταν πολυ πρωτοτυπη ιδεα!
- giovanna
- Topic Author
- Adventure's Advocate
Συμφωνώ απολύτως μαζί σου. Η ζωγραφική ήτανε το αποκορύφωμα. Απλώς ξετρελλάθηκα με αυτό. Και ας μην ξαναρχίζουμε την επιλεκτική κριτική για τα Myst. Ετσι ήτανε, μοναχικοί κόσμοι που έστω και λίγοι απο εμάς τους εκτιμήσαμε.
Για εμένα ήτανε και θα είναι οι ονειρεμένοι, μακρινοί κόσμοι, που ίσως, εαν ήμουνα λίγο τυχερή και η ευχή μου πραγματοποιότανε θα ζούσα μαζί τους για πάντα. Αλλα άδικος κόπος. Δυστυχώς το όνειρο τελείωσε και εγώ προσγειώθηκα ανώμαλα σε αυτή την γή.
Μακάρι, να μπορούσα να περιπλανηθώ και σε έναν άλλο age του Myst, αλλά τώρα όλα τελειώσανε, όπως όλα τα όμορφα πράγματα σε αυτό τον κόσμο. Αιαθάνομαι πραγματικά όμορφα που και εγώ ταξίδεψα σε αυτά τα ages. Οτι και να συμβεί, θα είναι πάντα μέσα στην καρδιά μου, θα είναι το αποκούμπι μου για τα διάφορα...
- neo83_gr
- Schattenjäger
κανουμε ενα eλληνικο μυστ community? το σκεφτεται κανεις;