MYST V END OF AGES
- giovanna
- Topic Author
- Adventure's Advocate
Less
More
01 Νοε 2005 08:25 #6362
by giovanna
MYST V END OF AGES was created by giovanna
Εχω φτάσει σχεδόν στο τέλος είμαι στον κόσμο του Laki'ah εγκλωβίστικα μέσα στο κλουβί και bingo επειδή για κάποιο πρόβλημα πυ δεν έχω καταλάβει ακόμα τι ήτανα δεν μπορούσα εγώ να σώσω τα παιγνίδια μου στο journal αναγκάστηκα να το κάνω unistall με χίλια μύρια προβλήματα.
Δεν μπορούσα να το βγάλω από τον υπολογιστή μου και δεν μπορούσα να το ξαναφορτώσω γιατί έβρισκε το παλιό παιγνίδι και δεν με άφηνε να το κάνω reinstall.
Ευτυχώς υπήρχε λύση στο internet έπρεπε να σβύσω το file vpd στα windows για να μπορέσω να το ξαναπεράσω.
Τώρα είμαι πάλι έτοιμη να ξαναπεράσω όλους τους γρίφους από την αρχή για να μπορέσω να φτάσω στο τέλος.
Η εγώ δεν είμαι πολύ καλά ή δεν ξέρω γιατί πρέπει όλα τα τελευταία παιγνίδια να μου διμιουργούν τόσο πολλά προβλήματα.
Μάλλον χρειάζομαι ξεμάτιασμα μαζί με τον υπολογιστή μου.
Παναγία μου φοβάμαι!!!
Δεν μπορούσα να το βγάλω από τον υπολογιστή μου και δεν μπορούσα να το ξαναφορτώσω γιατί έβρισκε το παλιό παιγνίδι και δεν με άφηνε να το κάνω reinstall.
Ευτυχώς υπήρχε λύση στο internet έπρεπε να σβύσω το file vpd στα windows για να μπορέσω να το ξαναπεράσω.
Τώρα είμαι πάλι έτοιμη να ξαναπεράσω όλους τους γρίφους από την αρχή για να μπορέσω να φτάσω στο τέλος.
Η εγώ δεν είμαι πολύ καλά ή δεν ξέρω γιατί πρέπει όλα τα τελευταία παιγνίδια να μου διμιουργούν τόσο πολλά προβλήματα.
Μάλλον χρειάζομαι ξεμάτιασμα μαζί με τον υπολογιστή μου.
Παναγία μου φοβάμαι!!!
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.