Mission Critical

• Thanoss
  • Topic Author
  • Elite Member
  • Elite Member
More
10 Φεβ 2006 05:22 #7319 by Thanoss
Mission Critical was created by Thanoss
Αναρωτιέμαι αν έχει παίξει κανένας το Mission Critical, ένα sci-fi adventure της Legend που κυκλοφόρησε το 1995 ή 1996, δεν θυμάμαι ακριβώς, και αν ναι ποιά είναι η γνώμη σας γι' αυτό.

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
10 Φεβ 2006 06:53 #7322 by qrious
Replied by qrious on topic Mission Critical
εχω ακουσει τα καλυτερα αλλα οταν δοκιμασα να το παιξω καποιο προβλημα ειχα αντιμετωπισει με το dosbox. δεν θυμαμαι τι.
ποσο εισαι thanoss αν επιτρεπεται?

• Thanoss
  • Topic Author
  • Elite Member
  • Elite Member
More
10 Φεβ 2006 21:40 #7339 by Thanoss
Replied by Thanoss on topic Mission Critical
23. Δεν το είχα πάρει οταν βγήκε γιατί είχα πολύ χαμηλό budget και ανατρωτιέμαι πόσο καλό είναι ουτώς ώστε να αρχίσω να το ψάχνω.

More
16 Φεβ 2006 23:43 #7421 by MikeR1925
Replied by MikeR1925 on topic Mission Critical
Το έχω τελειώσει πριν από αρκετά χρόνια και ήταν εκπληκτικό..
Που το Θυμήθηκες...

Παλιες καλές εποχές...

Θυμάμαι ότι στο καπάκι είχα παίξει το Sword Of Shannara
(άλλο φοβερό adventure) οπότε φαντάζεσαι για τι εποχή μιλάμε..

Mike

• Thanoss
  • Topic Author
  • Elite Member
  • Elite Member
More
17 Φεβ 2006 11:26 #7440 by Thanoss
Mike, την περίοδο που βγήκε το Mission Critical κυκλοφόρησε επίσης και το Shannara και το Warcraft 2. Όντας μαθητής τότε (οπότε είχα και περιορισμένο budget) έπρεπε να επιλέξω μεταξύ Shannara και Mission Critical. Επέλεξα το Shannara λόγω του κόσμου του και επειδή το έφτιαξαν οι Coles. Όντως το Shannara είναι άψογο adventure. Από τότε μου έμεινε άχτι το Mission Critical. Ήταν "the one that got away" που λένε και στις ταινίες.

Έντεκα χρόνια πριν σαν σήμερα ήταν που είχα πάρει το Shannara...

To θυμήθηκα γιατί το πέτυχα σε μια λίστα με τόπ adventures πρόσφατα ενώ χάζευα στο Internet.

Παραδόξως, την αίσθηση που μου έδιναν τα adventure εκείνης της περιόδου την έχω πετύχει σε ελάχιστα παιχνίδια που βγήκαν μετά το 2000.

Ωραία χρόνια.

More
17 Φεβ 2006 23:09 #7442 by Elessar
Replied by Elessar on topic Mission Critical
Έχω παίξει σχεδόν όλα τα adventures της Legend εκτός απο το Mission Critical και το Hoboken! Λίγο που το είχα δει δεν μου άρεσε και πάρα πολύ αλλά μπορεί να κάνω και λάθος...

Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς

More
17 Φεβ 2006 23:21 #7443 by MikeR1925
Replied by MikeR1925 on topic Mission Critical
Αν το βρεις φίλε κάπου δώσε του μια ευκαιρία..
Αξίζει και με το παραπάνω...

More
18 Φεβ 2006 00:01 #7444 by Zagorin
Replied by Zagorin on topic Mission Critical
Shannara απίστευτο adveture ιδίως για εμένα που μου αρέσει o Βrooks Terry. Απίστευτο όπως και το Mission Critical και Hoboken. Από ότι θυμάμαι το Mission Critical το έπαιξα αργότερα από την εποχή του χωρίς dosbox με το VMSound

• Thanoss
  • Topic Author
  • Elite Member
  • Elite Member
More
18 Φεβ 2006 04:46 #7451 by Thanoss
Μια που λέμε για παλιά adventures της Legend, θυμάται κανένας το Companions of Xanth?

More
18 Φεβ 2006 05:04 #7452 by Elessar
Replied by Elessar on topic Mission Critical
Απλά κορυφή! Με είχε εντυπωσιάσει απίστευτα τότε...

Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς

More
02 Μαρ 2006 10:59 #7612 by iCoN
Replied by iCoN on topic Mission Critical
Γεια σας κι από εμένα!
Παιδιά στο Home Of The Underdogs θα βρείτε δωρεάν εκατοντάδες κλασικά ρέτρο adventure για downloading, μεταξύ των οποίων και το Mission Critical, με το αυθεντικό speech, αλλά χωρίς τα βίντεο. Ψάξτε και θα ανακλύψετε δεκάδες διαμαντάκια για τα οποία ίσως κάποτε είχατε ακούσει, ή διαβάσει κάποια κριτική (οι παλιοί), αλλά ποτέ δεν είχατε την ευκαιρία να παίξετε. ;)

www.the-underdogs.org/

More
02 Μαρ 2006 21:23 #7618 by neo83_gr
Replied by neo83_gr on topic Mission Critical
δε μου αρεσει πολυ το Underdogs για το λογο οτι τα παιχνιδια ειναι συνηθως "πετσοκομμενα" και δεν το εμπιστευομαι. torrents!!!

More
02 Μαρ 2006 22:10 #7620 by Zagorin
Replied by Zagorin on topic Mission Critical
or emule

• Thanoss
  • Topic Author
  • Elite Member
  • Elite Member
More
02 Μαρ 2006 22:35 #7624 by Thanoss
Παιδιά, το Underdogs το έχω τιμήσει πολύ και έχω καταλήξει στα εξής συμπεράσματα: Κατ' αρχήν είναι ένα εξαιρετικό site για πληροφορίες και εύρεση παιχνιδιών. Τολμώ να πώ οτι έχει τα πάντα (χωρίς υπερβολή). Σε αυτό το τομέα το Underdogs είναι κάτι παραπάνω από πλήρες. Όμως, το βασικό πρόβλημα του Underdogs είναι οτι έχει γίνει πολύ γνωστό και δημοφιλές με αποτέλεσμα να έχει στο 1 download που επιτρέπει εξαιρετικά χαμηλές ταχύτητες (λόγω μειωμένου bandwidth). Κατ' επέκταση το να κατεβάσεις κάτι στο μέγεθος του Mission Critical (110 ΜΒ, αν θυμάμαι σωστά) είναι μια πολύ χρονοβόρα διαδικάσία. Επίσης, ορισμένα παιχνίδια έχουν προβλήματα, αν και δεν πιστεύω οτι φταίει αποκλειστικά το Underdogs γι' αυτό. Γενικά, το Underdogs το προτιμώ για δυσεύρετους τίτλους και μόνο για downloads κάτω των 15 ΜΒ.

neo: Στην μέχρι τώρα εμπειρία μου τα torrents έχουν ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα: λίγους τίτλους!

Για τους δραστήριους, ένα πολύ καλό site είναι το Oldgames.NU (<!-- w --> www.oldgames.nu <!-- w -->).

More
02 Μαρ 2006 23:49 #7627 by iCoN
Replied by iCoN on topic Mission Critical

Thanoss wrote: Παιδιά, το Underdogs το έχω τιμήσει πολύ και έχω καταλήξει στα εξής συμπεράσματα: Κατ' αρχήν είναι ένα εξαιρετικό site για πληροφορίες και εύρεση παιχνιδιών. Τολμώ να πώ οτι έχει τα πάντα (χωρίς υπερβολή). Σε αυτό το τομέα το Underdogs είναι κάτι παραπάνω από πλήρες. Όμως, το βασικό πρόβλημα του Underdogs είναι οτι έχει γίνει πολύ γνωστό και δημοφιλές με αποτέλεσμα να έχει στο 1 download που επιτρέπει εξαιρετικά χαμηλές ταχύτητες (λόγω μειωμένου bandwidth). Κατ' επέκταση το να κατεβάσεις κάτι στο μέγεθος του Mission Critical (110 ΜΒ, αν θυμάμαι σωστά) είναι μια πολύ χρονοβόρα διαδικάσία. Επίσης, ορισμένα παιχνίδια έχουν προβλήματα, αν και δεν πιστεύω οτι φταίει αποκλειστικά το Underdogs γι' αυτό. Γενικά, το Underdogs το προτιμώ για δυσεύρετους τίτλους και μόνο για downloads κάτω των 15 ΜΒ.

Όντως, μερικά παιχνίδια αντιμετωπίζουν πρόβλημα, όμως δεν έχω παρατηρήσει ιδιαίτερη καθυστέρηση στο download.