Mission Critical
- Zagorin
- Spammer
Less
More
03 Μαρ 2006 10:34 #7637
by Zagorin
Replied by Zagorin on topic Mission Critical
Πάντως δεν αξίζει να κατεβάσεις το Mission Critical από το underdogs αφού είναι κομμένο (λείπουν τα movies). Δοκίμασε μέσω emule. Είναι το καλύτερο για σπάνια παλιά παιχνίδια.
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- ben
- Elite Member
- Just me!
Less
More
09 Μάι 2006 14:41 #8435
by ben
Τα ωραιότερα μας χρόνια ήταν τα εφηβικά μας στα 1990's που παίζαμε μόνο adventures...
Replied by ben on topic Mission Critical
Το'χώ εγώ, το αγόρασα το καλοκαίρι απο το ebay, δυστυχώς χωρίς το κουτί του, μόνο την θήκη με τα 3 CD του. Τον τελευταίο χρόνο αγοράζω συνεχώς adventures απο το 1990 μέχρι και το 1998.... Προσπαθώ να πάρω τα κλασσικά. Έχω αγοράσει μέχρι στιγμής. : (CD versions πάντα)
Legend of Kyrandia 1,2,3 (στο επετειακό πακέτο για τα 10 χρόνια της Westwood 1985-1995, λίγο πρίν την κυκλοφορία του C&C)
Fate Of Atlantis
Mission Critical (δυστυχώς μόνο τα 3 CD)
The 7th Guest (Mόνο τα CD)
11th Hour (Mόνο τα CD)
Myst (Mόνο το CD)
Beneath A Steel Sky
Prisoner Of Ice
Τhe Dig
Full Throttle
Day Of Tentacle
Sam and Max
Broken Sword 1,2
Gabriel Knight 3
Phantasmaghoria (Mόνο τα CD)
Bad Mojo (και την Redux έκδοση)
The Orion Conspiracy (CD only)
Innocent Untill Caught 2 (CD only)
Blade Runner
The Riddle Of Master Lu
Maniac Mansion
Curse Of Monkey Island
ίσως και 1,2 που δεν τα θυμάμαι.
Θέλω να αγοράσω, τα Noctropolis, Gabriel Knight : Sins Of Fathers, Shadow Of The Comet, Shannara, Monkey Island : Cd Version, Monkey Island 2, Indiana Jones and the Last Crusade, Companions of Xanth, Τhe Flight of The Amazon Queen, Hoboken και κάποια που ίσως ανακαλύψω στην πορεία οτι αξίζουν. Έχω και άλλα βέβαια, αλλά τα θέλω original. Έχω βάλει και λίστα ποιά θα παίξω αυτό το καλοκαίρι. Βασικά έχω παρατήσει απο τα τέλη Noέμβρη το BS 3 στην μέση και πρέπει να το ολοκληρώσω, στην μέση επίσης έχω παρατήσει και το Grim Fandango, το οποίο έχω να το παίξω απο πέρσι τον Μάρτη. Ελπίζω το Scummvm να υποστηρίξει όσο περισσότερο παλιά adventures μπορεί, ήδη ξεκίνησε την υποστήριξη για τα Legend Of Kyrandia.
Legend of Kyrandia 1,2,3 (στο επετειακό πακέτο για τα 10 χρόνια της Westwood 1985-1995, λίγο πρίν την κυκλοφορία του C&C)
Fate Of Atlantis
Mission Critical (δυστυχώς μόνο τα 3 CD)
The 7th Guest (Mόνο τα CD)
11th Hour (Mόνο τα CD)
Myst (Mόνο το CD)
Beneath A Steel Sky
Prisoner Of Ice
Τhe Dig
Full Throttle
Day Of Tentacle
Sam and Max
Broken Sword 1,2
Gabriel Knight 3
Phantasmaghoria (Mόνο τα CD)
Bad Mojo (και την Redux έκδοση)
The Orion Conspiracy (CD only)
Innocent Untill Caught 2 (CD only)
Blade Runner
The Riddle Of Master Lu
Maniac Mansion
Curse Of Monkey Island
ίσως και 1,2 που δεν τα θυμάμαι.
Θέλω να αγοράσω, τα Noctropolis, Gabriel Knight : Sins Of Fathers, Shadow Of The Comet, Shannara, Monkey Island : Cd Version, Monkey Island 2, Indiana Jones and the Last Crusade, Companions of Xanth, Τhe Flight of The Amazon Queen, Hoboken και κάποια που ίσως ανακαλύψω στην πορεία οτι αξίζουν. Έχω και άλλα βέβαια, αλλά τα θέλω original. Έχω βάλει και λίστα ποιά θα παίξω αυτό το καλοκαίρι. Βασικά έχω παρατήσει απο τα τέλη Noέμβρη το BS 3 στην μέση και πρέπει να το ολοκληρώσω, στην μέση επίσης έχω παρατήσει και το Grim Fandango, το οποίο έχω να το παίξω απο πέρσι τον Μάρτη. Ελπίζω το Scummvm να υποστηρίξει όσο περισσότερο παλιά adventures μπορεί, ήδη ξεκίνησε την υποστήριξη για τα Legend Of Kyrandia.
Τα ωραιότερα μας χρόνια ήταν τα εφηβικά μας στα 1990's που παίζαμε μόνο adventures...
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.