Reprobates Teaser Site
- Mortal
- Topic Author
- Adventure's Advocate
Less
More
22 Φεβ 2006 12:26 #7543
by Mortal
Μέσα από στράτα απόμονη και απόσκια
με αγγέλους του Άδη μόνο στοιχειωμένη
που κει θεά μ' όνομα νύχτα βασιλεύει
κάτω, στα μέρη αυτά έχω φτάσει, τώρα...
Reprobates Teaser Site was created by Mortal
Μια που έχω καιρό να γράψω έστω και ένα νέο, ας είναι τουλάχιστον κάτι θετικό και (θέλω να ελπίζω) πολλά υποσχόμενο. Το Reprobates που είχε ανακοινωθεί από την Future Games, θα το είχατε δει όλοι στην βασική σελίδα του AA. Εκεί λοιπόν που έκανα την βολτούλα μου έπεσα πάνω στο νεό πως η DTP θα εκδόσει το παιχνίδι στην Γερμανία, και πως υπάρχει και αυτό το
teaser
site.
Επισκεφθείτε το και μάλλον θα εντυπωσιαστείτε. Το παιχνίδι από όσα είναι γνωστά θα χρησιμοποιεί μια βελτιωμένη engine της κλασσικής της Future Games, οπότε μιλάμε πάντοτε για κλασσικό καθαρό point & click!!
Θέλω να πιστεύω πως μετά από το Black Mirror και το so & so Nibiru Messenger of the Gods, θα έχει διδαχθεί τι έκανε καλά και τι άσχημα, οποτε να χαρούμε αυτήν την φορά ένα καλό παιχνίδι.
Επισκεφθείτε το και μάλλον θα εντυπωσιαστείτε. Το παιχνίδι από όσα είναι γνωστά θα χρησιμοποιεί μια βελτιωμένη engine της κλασσικής της Future Games, οπότε μιλάμε πάντοτε για κλασσικό καθαρό point & click!!
Θέλω να πιστεύω πως μετά από το Black Mirror και το so & so Nibiru Messenger of the Gods, θα έχει διδαχθεί τι έκανε καλά και τι άσχημα, οποτε να χαρούμε αυτήν την φορά ένα καλό παιχνίδι.
Μέσα από στράτα απόμονη και απόσκια
με αγγέλους του Άδη μόνο στοιχειωμένη
που κει θεά μ' όνομα νύχτα βασιλεύει
κάτω, στα μέρη αυτά έχω φτάσει, τώρα...
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.