Μπορεί να μου πει κανείς...
- Tasos
- Topic Author
- Templar Hunter
Less
More
24 Φεβ 2006 00:48 #7562
by Tasos
Μπορεί να μου πει κανείς... was created by Tasos
...που θα βρώ την αγγλική έκδοση του Wanted: A wild western Adventure ή το NIBIRU. Απ' όσο ξέρω στην Ελλάδα δεν έχουν κυκλοφορήσει, αλλά ούθτε και στην Αγγλία με αποτέλεσμα να μην μπορώ να τα παραγγείλω μέσω amazon. Κατάφερα πάντως και βρήκα την αγγλική έκδοση του Tony Tough: and the night of roasted moths από το amazon.fr. Όσοι δεν το έχετε δεί πάντως χάνετε!
Τάσος
Τάσος
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- giovanna
- Adventure's Advocate
Less
More
24 Φεβ 2006 03:05 #7563
by giovanna
Replied by giovanna on topic Μπορεί να μου πει κανείς...
Ακριβώς αυτά τα δύο παιγνίδια ψάχνω να βρω εδώ και πολύ καιρό, αλλά άτυχησα, γιατί η Amazon Com Αγγλία δεν τα έχει όπως είπες και εσύ
Θα δοκιμάσω στο Γαλλικό site. Αλλά πως είσαι σίγουρος ότι είναι η Αγγλική έκδοση? Μην μου προκύψουνε να μιλάνε Γαλλικά, παρόλο που τα μιλάω αρκετά καλά δεν έχω συνηθίσει να παίζω παιγνίδια στην Γαλλική γλώσσα
Θα δοκιμάσω στο Γαλλικό site. Αλλά πως είσαι σίγουρος ότι είναι η Αγγλική έκδοση? Μην μου προκύψουνε να μιλάνε Γαλλικά, παρόλο που τα μιλάω αρκετά καλά δεν έχω συνηθίσει να παίζω παιγνίδια στην Γαλλική γλώσσα
- aiRness
- Platinum Member
24 Φεβ 2006 04:52 #7567
by aiRness
Whenever I smell asphault, I think of Maureen.
Replied by aiRness on topic Μπορεί να μου πει κανείς...
Torrents ψάξατε;
- giovanna
- Adventure's Advocate
Less
More
24 Φεβ 2006 10:58 #7568
by giovanna
@aiRness
Χωρίς να θυμώσεις τί είναι Torrents? Προχθές που πρασπάθησα να φορτώσω το Ni.Bi.Ru. με torrents, πήρα ένα 0, Zero, nada. Τι κάνω λάθος. Πρέπει να τους πληρώσω, τι? Πες μου
Χωρίς να θυμώσεις τί είναι Torrents? Προχθές που πρασπάθησα να φορτώσω το Ni.Bi.Ru. με torrents, πήρα ένα 0, Zero, nada. Τι κάνω λάθος. Πρέπει να τους πληρώσω, τι? Πες μου
- aiRness
- Platinum Member
24 Φεβ 2006 11:12 #7570
by aiRness
Replied by aiRness on topic Μπορεί να μου πει κανείς...
Εσύ νομίζω είχες ρωτήσει; Η κάνω λάθος; Αnyway, είτε δες το thread εκείνο (είναι λίγο πρόσφατο) ή ψάξε εδώ
en.wikipedia.org/wiki/Main_Page
. (Το συγκεκριμένο site κράτα το γενικότερα είναι πολύ χρήσιμο, σου προτείνω να γράψεις ότι σου κατέβει για να καταλάβεις τι εννοώ).
Να πληρώσεις ε...; Άμα πληρώναμε και εκεί, που το πρόβλημα δεν είναι να πληρώνεις φυσικά για το software, αλλά το ίδιο το software πολλές φορές, θα μας έπαιρνε ο διάολος. Τώρα ή δεν είχε seeds το συγκεκριμένο torrent είτε έκανες κάτι λάθος (δεν μπορώ να ξέρω). Δοκίμασε ένα διαφορετικό .torrent.
ΥΓ. Γιατί να θυμώσω...; NP.
Να πληρώσεις ε...; Άμα πληρώναμε και εκεί, που το πρόβλημα δεν είναι να πληρώνεις φυσικά για το software, αλλά το ίδιο το software πολλές φορές, θα μας έπαιρνε ο διάολος. Τώρα ή δεν είχε seeds το συγκεκριμένο torrent είτε έκανες κάτι λάθος (δεν μπορώ να ξέρω). Δοκίμασε ένα διαφορετικό .torrent.
ΥΓ. Γιατί να θυμώσω...; NP.
- giovanna
- Adventure's Advocate
Less
More
25 Φεβ 2006 03:55 #7572
by giovanna
Οχι δεν το είχα γράψει εγώ το θέμα. Αλλά απλώς όταν κάνω ερωτήσεις σε κάποιον που ξέρει ένα θέμα και εγώ απλώς είμαι completely ignorant για αυτό, φοβάμαι μηπως θυμώσει και με παραπέμψει, ξέρεις διάβασε το Fucky Manual.
Σε ευχαριστώ πάντως. Πάω να ξεστραβωθώ!!
Σε ευχαριστώ πάντως. Πάω να ξεστραβωθώ!!
- user_32
- Elite Member
Less
More
25 Φεβ 2006 06:34 #7574
by user_32
Εκεί ακριβός τα βρήκα και εγώ (και τα 2)
Replied by user_32 on topic Μπορεί να μου πει κανείς...
aiRness wrote: Torrents ψάξατε;
Εκεί ακριβός τα βρήκα και εγώ (και τα 2)
- Tasos
- Topic Author
- Templar Hunter
Less
More
26 Φεβ 2006 21:44 #7579
by Tasos
Replied by Tasos on topic Μπορεί να μου πει κανείς...
Επιτέλους κατάφερα να κατεβάσω κι εγώ το Wanted από το Torrents. Το πρόβλημα είναι πως στα αρχεία που κατέβασε δεν βρισκω κάποιο αρχείο .exe να εκτελέσω. Καμιά βοήθεια;
Υ.Γ. Το γαλλικό amazon έχει την αγγλική έκδοση του Tony Tough αλλά με γαλλικά κείμενα διαλόγων και ονόματα αντικειμένων.
Τάσος
Υ.Γ. Το γαλλικό amazon έχει την αγγλική έκδοση του Tony Tough αλλά με γαλλικά κείμενα διαλόγων και ονόματα αντικειμένων.
Τάσος