Secrets of Da Vinci - The Forbidden Manuscript

More
16 Ιουλ 2006 21:23 #10405 by maria
Ναι καλα. Εχω δοκιμασει ολα τα αντικειμενα στο inventory μου, αλλα τιποτα. Και το flour.... Πειτε μου, εσεις κανατε κατι διαφορετικο;;;;;;;;;;;;;;

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

• Topic Author
  • Visitor
  • Visitor
16 Ιουλ 2006 21:36 #10410 by
Το flour πώς το κατασκεύασες; Μήπως ΔΕΝ είναι flour αλλά κάτι άλλο;

More
16 Ιουλ 2006 22:08 #10414 by maria
Και τι να ειναι; :lol: Εβαλα τα παλιορουχα στο μυλο μαζι με νερο. Μετα εκλεισα εκεινα τα μεγαλα ξυλινα δοντια και ενεργοποιησα το μηχανισμο, κινητοποιωντας το μεγαλο αξονα.

• Topic Author
  • Visitor
  • Visitor
16 Ιουλ 2006 22:36 #10418 by
Αυτό είναι για να φτιάξεις χαρτί. Το flour αν δεν απατώμαι το φτιάχνεις σε ένα 'μύλο' πάνω από τον ξύλινο μηχανισμό. Αυτό το έκανες;

More
16 Ιουλ 2006 23:13 #10423 by maria
Αχ ναι, ανοησιες λεω :rolleyes: . Για το αλευρι, εβαλα τους σπορους απο τη σακουλα ( που βρισκεται διπλα απο την κουζινα) στο μεταλικο χωνι πανω απο τον αξονα και μετα τραβηξα το μοχλο. Τιποτα αλλο. Ισως και πολυ απλο... Μηπως εκανα καποιο λαθος;

• Topic Author
  • Visitor
  • Visitor
16 Ιουλ 2006 23:36 #10426 by
Αυτό λοιπόν το αλεύρι -ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΣ- θα το χρησιμοποιήσεις εκεί που θέλεις για να πάρεις αυτόν τον γρίφο. Τι λέει το walkthrough? Ακολούθησε τις οδηγίες, δεν το θυμάμαι και καλά, μην αγχώνεσαι κάτι κάνεις λάθος ή νομίζεις ότι το έχεις φτιάξει καλά αλλά και πάλι κάτι λείπει :?

Άσχετο: ο maladroid πού είναι; Έχω μέρες να τον διαβάσω.....

More
16 Ιουλ 2006 23:44 #10427 by maria
Παιδια, ειμαι σιγουρη οτι δεν υπαρχει λαθος. Αφου αναγκαστηκα να ακολουθησω το walkthrough κατα γραμμα, ολο απο την αρχη!!!! Απλουστατα, δεν ενεργοποιειται το hotspot στην πλακα.... Δεν μπορει να ειναι τιποτε αλλο απο λαθος στο παιχνιδι. Γιαυτο θελω, αν καποιος εχω κρατησει τα saves του, να μου στειλει το save αμεσως μετα το συγκεκριμμενο σημειο. pleaaaaaase.

• Topic Author
  • Visitor
  • Visitor
17 Ιουλ 2006 05:25 #10440 by
Μήπως δεν ενεργοποιείται γιατί δεν τοποθετείς τον κέρσορα σωστά στο hotspot; Θέλω να πω να εξαντλήσεις ο,τιδήποτε είναι δυνατόν πριν σου δοθεί κάποιο save. Μιλάω για την περίπτωση που κάτι απειροελάχιστο σου ξεφεύγει και δεν το έχεις πάρει χαμπάρι. Καλή συνέχεια.

More
17 Ιουλ 2006 05:49 #10443 by maria
Ναι καλα. Pixel Hunting να δουν τα ματια σου. Σου λεω ειναι χασιμο χρονου. Δεν ενεργοποιειται με τιποτα. Γιαυτο βοηθεια, θελω να το τερματισω.

• Topic Author
  • Visitor
  • Visitor
17 Ιουλ 2006 06:37 #10445 by
Δυστυχώς δεν έχω saves! Για ρώτα giovanna.

More
17 Ιουλ 2006 07:39 #10448 by Fallen Angel
Replied by Fallen Angel on topic Secrets of Da Vinci - The Forbidden Manuscript
***MINI SPOILER***
Μαρία,

επειδή το συγκεκριμένο με είχε ταλαιπωρήσει αρκετά κι εμένα μέχρι να το ενεργοποιήσω, να σου κάνω μία βασική ερώτηση:
Το φως στο υπόγειο το έχεις ανάψει?
Γιατί μέχρι να το ανάψεις ΔΕΝ ενεργοποιείται αυτός ο γρίφος.

Δε ξέρω αν το λέει αυτό στο walkthrough και το έχεις ήδη κάνει. Αν όχι, αυτή είναι η λύση σου. Αν ναι, πες μου να σου στείλω saved game (το οποίο όμως λόγω της μη-γραμμικότητας του παιχνιδιού δε ξέρω κατά πόσο πράγματι θα σου φανεί ως η βέλτιστη λύση).

ΥΓ: Welcome! :)

Nothing happens unless first a dream...

More
17 Ιουλ 2006 07:59 #10449 by maria
Ποιο φως!!!!! Για ποιο φως μιλας!!!!! :!: Εννοω, υπαρχει καποιος τροπος να αναψεις το φως, περα του να κρατας το φαναρακι;;;; Αν ναι, τοτε θα αυτοκτωνησω. Ευχαριστω για την υποδοχη. Παω να κοιταξω τρεχοντας. Αν δεν αποδωσει, θα σου πω να στειλεις saves. Δε με πειραζει το ζητημα της μη γραμμικοτητας, αφου το εχω ηδη παιξει 2 φορες απο την αρχη, λογω αυτου του προβληματος.

More
17 Ιουλ 2006 08:06 #10450 by Fallen Angel
Replied by Fallen Angel on topic Secrets of Da Vinci - The Forbidden Manuscript
***MINI SPOILER***
Αφού δεν έχεις ανάψει το φως και πας με τη λάμπα ακόμη στο υπόγειο, αυτό είναι το πρόβλημα σου και γι' αυτό δε σου ενεργοποιεί κάποια σημεία, επειδή 'δε τα βλέπει καλά'. Μόλις ανάψεις το φως θα ενεργοποιηθούν όλα τα hotspots και θα προχωρήσεις κανονικά.

Για ψάξε λοιπόν τριγύρω σου... πού είναι το πολυπόθητο? :wink:

Nothing happens unless first a dream...

More
17 Ιουλ 2006 08:30 #10452 by giovanna
Replied by giovanna on topic Secrets of Da Vinci - The Forbidden Manuscript
@maria

Κάνε αυτά που είσαι είπε η Fallen_Angel. Και εαν δεν βρείς άκρη σου στέλνουμε σωσμένα παιγνίδια. Μην απελπίζεσαι. Εδώ είμαστε εμείς :lol:

• Topic Author
  • Visitor
  • Visitor
17 Ιουλ 2006 09:38 #10459 by
Θα ανάψεις τον πολυέλαιο με τον αναπτήρα κι έτσι θα ενεργοποιηθεί. Α ρε Χριστίνα, πάλι τα γυαλιά μας έβαλες!!

@maria

Είδες που σου έλεγα αν τα έχεις κάνει όλα πριν προχωρήσεις; Δεν ήταν και πολύ δύσκολο τελικώς!