Aura
- Topic Author
- Visitor
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- Mortal
- Adventure's Advocate
Μέσα από στράτα απόμονη και απόσκια
με αγγέλους του Άδη μόνο στοιχειωμένη
που κει θεά μ' όνομα νύχτα βασιλεύει
κάτω, στα μέρη αυτά έχω φτάσει, τώρα...
- giovanna
- Adventure's Advocate
Είναι το παιγνίδι!!!! Πρόσεξε μόνο είναι πανδύσκολο και πανέμορφο. Δοκίμασε το, θα πάθεις την πλάκα σου. Τι άλλο να σου πω. Εαν σε τραβάει και σου κάνει η ταλαιπωρία δες το!!!
- qrious
- Yahvo
- giovanna
- Adventure's Advocate
Ομως πρέπει να παραδεχτείς ότι είναι καλό. Δεν είναι κλώνος του myst και μην ξεχνάς ότι εγώ είμαι ο υπέρμαχος των παιγνιδιών Myst, τόσους σωληνες και στρόφιγγες που έχω ανόιξει σε αυτά τα παιγνίδια ε, πρέπει να πω ότι κάτι άξιζε αυτό.
- Topic Author
- Visitor
- giovanna
- Adventure's Advocate
Είσαι τελείως άδικος. Τα Myst, ήτανε και θα είναι τα παιγνίδια. Εντάξει είσαι ολομόναχος όταν τα παίζεις εμένα προσωπικά αυτό με ξετρελλαίνει, απολαμβάνω τα πάντα, δεν φοβάμαι κανένας να με σκοτώσει, βρίζω και τσατίζομαι που πρέπει να γυρίζω και να περιτρυγιρίζω, σωλήνες και στρόφιγγες αλλά ζω σε υπέροχους κόσμους, πραγματικά φτιαγμένους μέσα πο την απόλυτη φαντασία.
Για σκέψου να μπορουσες να ζεις σε αυτούς τους κόσμους. Κλείσε τα μάτια και άκουσε την κραυγή απο το Riven, ενας θεϊκός κόσμος που σε καλεί να πας κοντά του, να γίνεις και εσύ μέλλος του.
Σε θέλουνε, προσπάθησε να γίνεις μέλος τους θα σου χαρίσουνε ατελειώτες στιγμές ευτυχίας, αισιοδοξίας, ομορφιάς.
- Topic Author
- Visitor
Τι να σου πω, αυτοί οι κόσμοι δεν λέω είναι μαγευτικοί [θυμίσου τον κόσμο του keepsake] αλλά αυτό το παιχνίδι το πήρα στραβά από την αρχή, δεν ξέρω γιατί, το θεωρώ άψυχο και πολύ γραμμικό, anyway, life goes on.........
- giovanna
- Adventure's Advocate
Μην συγκρίνεις αυτούς τους κόσμους το Keepsake, για εμένα είναι και θα είναι ο τέλειος κόσμος της φαντασίας μου, ένα παιγνίδι που όπως ξέρεις έκλαψα όταν το τελείωσα, ένας ύμνος για την φιλία.
Τα Myst, είναι κάτι άλλο. Οχι, παραδέξου το έχεις δεις τόσο πανέμορφους, και εκπληκτικα πλασμένους κόσμους, για εμένα κανένα παιγνίδι δεν θα μπορέσει ποτέ να τους ξεπεράσει. Μιλάμε για την τελειότητα.
- Topic Author
- Visitor
Όντως το keepsake ήταν πολύ συγκινητικό, το τέλος του δε πολύ θλιβερό αλλά αυτά έχει ο χώρος της μαγείας, τι να κάνουμε; Εκπληκτικά πλασμένους κόσμους, ναι θα έλεγα τους έχω δει στο Myst αλλά όχι μόνο, τι να πω...... Πάω να ρίξω μια βουτιά να σκεφτώ καλύτερα
- giovanna
- Adventure's Advocate
Οχι και βουτιά τώρα που βρέχει και έχει καταιγίδες, άσε. Εντάξει το εμπέδωσες, ηρέμησε, και αύριο μια καινούργια ημέρα ξημερώνει.
- Topic Author
- Visitor
- giovanna
- Adventure's Advocate
Sleep well, relax and just keep dreaming ...for the next day that is going to be just beautiful as the ones that you have dreamead off....
Εξάλλου εμείς μέσα στην τρέλλα μας παρόλω που βρέχει εμείς μεσα στην τρελλή χαρά. Οχι πες μου έχεις δεί πιο τρελλούς ανθρώπους στον κόσμο απο τους Ελληνες, δεν θα το έλεγα!!
- Topic Author
- Visitor
Όντως σαν τους Έλληνες λίγοι λαοί θα έλεγα!