still life Αγορά απο amazon

• istar
  • istar's Avatar Topic Author
  • Templar Hunter
  • Templar Hunter
More
12 Ιουλ 2006 08:10 #10195 by istar
Καλησπέρα σε όλους!

Ψάχνοντας το Still Life που τόσο καλά λόγια ακούγονται από τους λάτρεις των adventure και έχοντας απολαύσει το Post Mortem, προσπάθησα να το βρώ στο ebuy (εφόσον στη μικρή μου πόλη ..δεν) και δυστυχώς δεν υπάρχει σε κανένα ελληνικό internet κατάστημα.(Μόνο στο videosun η έκδοση για xbox).
Μπήκα λοιπόν στη διαδικασία ψαξίματος στο Amazon όπου απ΄οτι κατάλαβα διατίθεται κυρίως used σε ..περίεργες τιμές τύπου 8 δολάρια κτλ.
Υπάρχει κάποιος που έχει κάνει αγορες και θα μπορούσε να μου πει δυο πράγματα???
πχ ασφάλεια? ποιότητα ? πληρωμή μέσω wincard-προπληρωμένη υποθέτω!!
ημ/νιες παραλαβής ..Βασικά tips γιατί δεν έχω ιδέα!!!! :oops:

thanks anyway

P.S η ιστοσελιδα skroutz.gr είναι πολύ πολύ χρήσιμη για αναζητήσεις και εντοπισμό τίτλων παιχνιδιών με αντίστοιχες τιμές αγοράς σε όλο το ελληνικό ebuy και όχι μόνο !!

NΗΦΕ ΚΑΙ ΜΕΜΝΗΣΟ ΑΠΙΣΤΕΙΝ

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
12 Ιουλ 2006 09:00 #10197 by giovanna
Replied by giovanna on topic still life Αγορά απο amazon
@bgtzk

Εγώ εδώ και πολλά χρόνια χρησιμοποιώ το Amazon.Com.U.K. και έχω αγοράσει υπέροχους τίτλους υπέροχων παιγνιδιών μεταξύ αυτών και μερικών που δεν κυκλοφορούν ποτέ στην Ελληνική αγορά. Στο Amazon Com. U.S. δεν μπορείς να παραγγειλεις τίποτα γιατί σε παραπέμπτει σε ένα απο αυτά της Ευρώπης.

Το Amazon com. UK είναι απόλυτα ασφαλής, επιστρέφεις κάτι πίσω εαν δεν σου αρέσει, ή είναι χαλασμένο γενικά είναι ενα απο τα καλύτερα site για να αγοράζεις παιγνίδια εκτός Ελλάδος.

Για το ebuy η δικιά μου αντίληψη μείνει μακριά του, κρίβει πολλές παγίδε και ποτέ δεν ξέρεις τι θα αποκτήσεις στό τέλος.

Εγώ κάνω επίσης παραγγελίες στο Play.com δοκιμασε το , δεν χρεώνει καθόλου μεταφορικά
8)

More
13 Ιουλ 2006 10:09 #10222 by Fallen Angel
Replied by Fallen Angel on topic still life Αγορά απο amazon
Δε ξέρω αν θα σε ενδιαφέρει ως πρόταση, αλλά εγώ το είχα πάρει από DVDBoxOffice .

Θετικά του καταστήματος:
- Παραδίδει δωρεάν παγκοσμίως.
- Αν έρθει σπασμένο (δεν έχει συμβεί, αλλά λέμε τώρα) στο αλλάζει.
- Είναι σε χάρτινη θήκη κι όχι το απλό DVDόκουτο.
- Έρχεται εντός 3-5 ημερών.
- Αξιόπιστο (και για το εμπόρευμα και για την πληρωμή).

Αρνητικά:
- Μικρή ποικιλία στα adventures.
- Όχι ιδιαίτερα ανταγωνιστικές προσφορές σχετικά με άλλα sites.

Από amazon πάντως το θεωρώ καλύτερο, αν και για να είμαι ειλικρινής ποτέ δεν έχω αγοράσει μεταχειρισμένο για να δω κατά πόσο αξίζει τελικά. Δεδομένης της τιμής πάντως, αν θες να πάρεις το ρίσκο... :wink:

ΥΓ1: Mη μπερδευτείς με τα καναδικά δολλάρια. Το Still Life π.χ. το έχει 41, που σημαίνει 28 ευρώ.

ΥΓ2: Δε ξέρω πόσο το έχει, αλλά το έχει σίγουρα (και παραδίδει πανελληνίως) ο Παπασωτηρίου. Μπορείς να το παραγγείλεις online.

ΥΓ3: Έβγαλε τώρα κι η Eurobank (που τη βρίσκεις πιο εύκολα) εκτός από την Τράπεζα Αττικής, προπληρωμένη κάρτα. Την θεωρώ (προσωπική άποψη) τον καλύτερο τρόπο αγοράς μέσω internet. Ρίξε και σ' αυτό μια ματιά. :wink:

Nothing happens unless first a dream...

More
13 Ιουλ 2006 10:52 #10228 by CallMeDr
Replied by CallMeDr on topic still life Αγορά απο amazon
Επισης υπαρχει κ στα seven if you know what i mean :wink:

Define normal...

• istar
  • istar's Avatar Topic Author
  • Templar Hunter
  • Templar Hunter
More
19 Ιουλ 2006 00:12 #10481 by istar
Replied by istar on topic still life Αγορά απο amazon
:D Thanks !!!!!! :D

NΗΦΕ ΚΑΙ ΜΕΜΝΗΣΟ ΑΠΙΣΤΕΙΝ