Starforce System

• Topic Author
  • Visitor
  • Visitor
10 Αυγ 2006 07:25 #11021 by
Starforce System was created by
Τελευταίως, έχω διαβάσει σε περιοδικά για το Starforce System και για τις συνέπειες που έχει στα pc. Αυτό πόσο αληθεύει δεδομένου ότι δεν έχω αγοράσει παιχνίδι που να έχει την παραπάνω προστασία και ενδεχομένως στο μέλλον να αγοράσω απλά θέλω να γνωρίζω. Επίσης κάπου διάβασα ότι εταιρείες το καταργούν και δεν το χρησιμοποιούν. Τι γίνεται;

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
10 Αυγ 2006 12:19 #11023 by Mortal
Replied by Mortal on topic Starforce System
Γενικά φορέθηκε πολύ σαν σύστημα "ανασφάλειας" από αρκετές εταιρείες, και ευτυχώς κάποια καλά παιδιά απομάκρυναν τον κίνδυνο αφαιρώντας από τα exe ώστε σαν καλά θύματα (αγοραστές γνήσιου software) να καταφέρνουμε να τρέχουμε τα παιχνίδια αυτά σε κάθε λειτουργικό. Ωστόσο εξαιτίας προβλημάτων η εταιρεία που παράγει το συγκεκριμένο (σπασμένο πλεόν) κλειδωτήρι έβγαλε και κάποιες βιβλιοθήκες για να κάνουν συμβατά τα παλιά κλειδωμένα μέχρι και με τα vista (έχουν βγάλει και εργαλείο που αφαιρεί (πάντα θεωρητικά) το starforce εντελώς από το machini σου, ωστόσο χέρι στην φωτιά δεν θα βάλω ότι δεν μένουν πίσω σκουπίδια (κάθε κώδικας που φορτώνει το σύστημα με ανόητες "αν/ασφάλειες").

Πάντως αν θέλεις να τους εκπαιδεύσεις καταλλήλως απλά μην ξαναγοράσεις ότι έχει ανόητα κλειδώματα. (κοινώς όπου ακούς starforce/secureROM (και ότι λέει πως σε εξασφαλίζει σαν καταναλωτή αφαιρώντας τα δικαιώματα σου δευτερόλεπτο το δευτερόλεπτο) κάντην αμέριμνα (σφυρίζοντας ότι κάτσει) με ελαφρά πηδηματάκια. Ας χάσουν και εκείνοι για να δούμε αν τους αρέσει.

Στο θέμα της κατάργησης μην χαίρεσαι πολύ απλά, γυρίζουν σε πιο απλές λύσεις κλειδώματος (θα σπάσει που θα σπάσει (ότι κλειδώνει ο ένας θα ξεκλειδώσει ότι και να γίνει (αν δεν υπάρξει θεωρητικά (από λεγόμενα φίλων) κβαντικός υπολογιστής που να υπολογίζει κλειδιά που ένας συμβατικός υπολογιστής να θέλει μια ζωή για να σπάσει (έστω και με brute force)) ας μην το πληρώσουν και χρυσάφι).

Το gothic 3 φημολογείται πως θα 'χει κάποια cut down έκδοση κλειδώματος. Ίδωμεν. Ωστόσο επειδή δεν θα πάψει ότι αγοράζεις πρωτότυπο βρες και κάποιο σπάσιμο και κράτα το σε CD, γιατί απλά στο μέλλον προβλέπω πολύ πεταμένο software με όλα όσα θα αλλάξουν. Και συνήθως το σπασμένο τρέχει πάντα καλύτερα.

Μέσα από στράτα απόμονη και απόσκια
με αγγέλους του Άδη μόνο στοιχειωμένη
που κει θεά μ' όνομα νύχτα βασιλεύει
κάτω, στα μέρη αυτά έχω φτάσει, τώρα...

• Topic Author
  • Visitor
  • Visitor
10 Αυγ 2006 23:56 #11029 by
Replied by on topic Starforce System
Ευχαριστώ Άρη!