min divx requirements

• neo83_gr
  • neo83_gr's Avatar Topic Author
  • Schattenjäger
  • Schattenjäger
More
25 Νοε 2006 00:14 #13293 by neo83_gr
min divx requirements was created by neo83_gr
ξερει κανενας εμπειρικα τις ελαχιστες απαιτησεις του divx; στο site λεει γυρω στα 700Mhz. Το εχει βαλει κανεις σε τετοιο επεξεργαστη; ή σε χαμηλωτερο; και αν ναι πως αποδιδει; thnx

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
25 Νοε 2006 05:41 #13300 by Mortal
Replied by Mortal on topic min divx requirements
Να σου πω ότι απλά το δούλευα (DivX 4.1 έως και 5.20) αρχικά σε 800MHz και εν συνεχεία σε ένα 2.54MHz από το 2001 περίπου, με 256 και 512 μνήμης αντίστοιχα. Δούλευε χαλαρά απλά όσο μεγάλωνε ο επεξεργαστής τόσο περισσότερα καρέ μου "ξεφούρνιζε" γρηγορότερα. Πάντως προχθές (το πιασα πάλι για λίγο)με insane quality και 4 φίλτρα (σε καθαρό αναλογικό σήμα από AverMedia εσωτερική κωδικοποιημένο αρχικά σε MPEG2 και που μετέτρεψα σε DivX για να βγάλω διαφημίσεις και να το ρίξω στα 700MB από τα 2.5GB) ένα ντοκυμαντέρ 50 λεπτών μου πήρε περίπου 5μιση ώρες και τα δυο passes σε Dual (περασμένη γενιά D820) με 2GB μνήμης (AviSynth (Peachsmoother/Deinterlace/Resize/Smoothing (για rainbow προβλήματα)) μέσω Virtual Dub για τελική επεξεργασία. Δεν πρέπει να συναντήσεις ιδιαίτερα προβλήματα, απλά δώστου χρόνο. Στα 800MHz πάντως με 7-9 φίλτρα και το 4.1. μου έπαιρνε 1 με 2 24ωρα τα 40φεύγα λεπτά (επεισόδια του Invisible Man).

Μέσα από στράτα απόμονη και απόσκια
με αγγέλους του Άδη μόνο στοιχειωμένη
που κει θεά μ' όνομα νύχτα βασιλεύει
κάτω, στα μέρη αυτά έχω φτάσει, τώρα...

• neo83_gr
  • neo83_gr's Avatar Topic Author
  • Schattenjäger
  • Schattenjäger
More
25 Νοε 2006 09:35 #13314 by neo83_gr
Replied by neo83_gr on topic min divx requirements
οχι για encoding αλλα για να παιζει ταινιες μονο. γιατι σκεφτομαι να παρω divx για την τιβι για να βλεπω τις ταινιουλες μου. αλλα λεω απο το να παρω καμμια σαβουρα που δεν παιζει ελληνικους subs (που μερικοι θελουν και ρυθμιση) δεν τριμπαω κανενα πεντιουμ3 με κανενα 100ρικο περιπου; αλλα ποσο να παρω;

(καλα τοσο encoding γιατι; σε tracker τα πας;)

More
25 Νοε 2006 09:48 #13317 by Mortal
Replied by Mortal on topic min divx requirements
Χμ....στα 800 και πάνω Θέλω να πιστεύω πως είσαι εντάξει (αλλά το χέρι μου στην φωτιά δεν θα το έβαζα μιας και είχα και την DXR3 της creative στο 800μου τότε και εβλεπα τα DVD μέσω αυτής), απλά παίζει ρόλο και η κάρτα γραφικών, αν βοηθάει κάτι γίνεται. Φυσικά πάνω από το 1GHz δεν χρειάζεται να σκεφτεσαι τίποτα. Τιμή? Όταν με 150Ε παίρνεις και Pentium D945 (μια γενιά μετά τον δικό μου)? Μήπως αν έπαιρνες 1αν για όλα να σου ήταν πιο φθηνό?

[Μπα, τόσο καλή ποιότητα δεν έχω, για να μην πω τίποτα για το μέγεθος του up μου...192???? Τι να κάνω με αυτό, να κατεβάζω, να μοιράζω, να κατεβαζομοιράζω?? <!-- s]

Μέσα από στράτα απόμονη και απόσκια
με αγγέλους του Άδη μόνο στοιχειωμένη
που κει θεά μ' όνομα νύχτα βασιλεύει
κάτω, στα μέρη αυτά έχω φτάσει, τώρα...

More
25 Νοε 2006 17:19 #13321 by EmperorXIII
Replied by EmperorXIII on topic min divx requirements
Mallon aneta tha mporei enas 800aris.. Edo to xbox me 700ari kai den masaei...

Einai ena xorto magiko........