Μια που βλεπω το περι Μητρικης...

More
21 Μάι 2004 14:23 #1556 by panagios
Ολοι αντρες ειμαστε εδω; :P

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
21 Μάι 2004 14:24 #1557 by panagios
ρωταω επειδη ειχα την εντυπωση οτι οι γυναικες ηταν μεγαλυτερες φανς του ειδους. Λετε να κανω λαθος; :oops:

More
21 Μάι 2004 14:38 #1558 by Mortal
Βασικά δυστυχώς ναι. :( Αν πας κατά Ευρώπη ή Αμερική ισχύει αυτό που αναφέρθηκες (που το απάντησες μόνος σου! :twisted: ). Δυστυχώς εδώ στο Elada (κάνει ρήμα με το Ουγκάντα) οι γυναίκες όταν λες ότι ασχολήσαι με παιχνίδια υπολογιστών (με κάποιες εξαιρέσεις) σε κοιτάζουν με μισό μάτι ή κουνάνε το κεφάλι θλιμμένα. :( Μια κοπέλα συνάντησα μονάχα, τώρα τελευταία που παίζει adventures.

Αλλά βάλε και όλα τα προβλήματα που, όπως θα έχεις δει, έχουν συζητηθεί κατά καιρούς και θα καταλάβεις.

Αρης

Μέσα από στράτα απόμονη και απόσκια
με αγγέλους του Άδη μόνο στοιχειωμένη
που κει θεά μ' όνομα νύχτα βασιλεύει
κάτω, στα μέρη αυτά έχω φτάσει, τώρα...

More
21 Μάι 2004 23:49 #1568 by Mourgos

Βασικά δυστυχώς ναι. Αν πας κατά Ευρώπη ή Αμερική ισχύει αυτό που αναφέρθηκες (που το απάντησες μόνος σου! ). Δυστυχώς εδώ στο Elada (κάνει ρήμα με το Ουγκάντα) οι γυναίκες όταν λες ότι ασχολήσαι με παιχνίδια υπολογιστών (με κάποιες εξαιρέσεις) σε κοιτάζουν με μισό μάτι ή κουνάνε το κεφάλι θλιμμένα.

Και να 'ταν μόνο αυτό.Σε περνάνε απευθείας για την λέξη που είπε κάποις σε άλλο θέμα οτί αντικατέστησε την λέξη κύριος.

Τώρα για την κοπέλα που γνώρισες ,φώναξε απευθείας κανέναν κρυπτοζωολόγο.Μόλις ανακάλυψες καινούριο είδος.Κάποιοι είχαν εικάσει την ύπαρξή του,αλλά διακεκριμένοι επιστήμονες του χώρου τους είχαν περιγελάσει. :D [/quote]

Είμαι ωραίος
Τι ωραίος ,πανέμορφος
Τι πανέμορφος ,καλλονός
Γιατί όμως ρε γαμώτο, να είμαι ο μόνος που το βλέπει;

More
22 Μάι 2004 00:15 #1570 by Mortal

Mourgos wrote: Και να 'ταν μόνο αυτό.Σε περνάνε απευθείας για την λέξη που είπε κάποις σε άλλο θέμα οτί αντικατέστησε την λέξη κύριος.

Τώρα για την κοπέλα που γνώρισες ,φώναξε απευθείας κανέναν κρυπτοζωολόγο.Μόλις ανακάλυψες καινούριο είδος.Κάποιοι είχαν εικάσει την ύπαρξή του,αλλά διακεκριμένοι επιστήμονες του χώρου τους είχαν περιγελάσει. :D

Χεχεχε! Εγώ το είπα αναφερόμενος στον Larry! :D

Όντως, αν το καλοσκεφθείς στην Ελλάδα είναι κάτι το ιδιαίτερα περίεργο! Θα πρέπει να ερευνηθεί εξονυχιστικά το ζήτημα. Ίσως να αποτελέσει την συνέχεια (ο χαμένος κρίκος!) για την θετική εξέλιξη του είδους! :D

Αρης

More
22 Μάι 2004 01:37 #1574 by Stknightmare
Pou kolaei o titlos?Dustuxws oi gunekes,oi omorfes toulaxiston einai mono kafedes kai den kseroun oute kan ti einai upolgisths,san foithths to papei kai se tmhma pou asxoleitai me thn plhroforikh exoume kati kala alla paidia stis perissoteres ta paixnidia einai pantelws ma teleiws omws adiafora,mhn me rwthsete giati giati polu apla den kserw isws sto mellon ola auta na allaksoun!!!

Yg:Egw psaxnw mia sushi!!!(Tha pw poia einai h sushi parakatw ante na dw ti fun adventure eisaste telika,kaloi h kakoi?)

Yg 2:O titlos pou kollaei?epimenw!!!

[url:1ivrqgyu]http://dtps.unipi.gr/users/knightmare[/url:1ivrqgyu]
"Don't be afraid of the dark,fear only what moves inside"

More
22 Μάι 2004 02:00 #1575 by Mortal

Stknightmare wrote: Pou kolaei o titlos?Dustuxws oi gunekes,oi omorfes toulaxiston einai mono kafedes kai den kseroun oute kan ti einai upolgisths,san foithths to papei kai se tmhma pou asxoleitai me thn plhroforikh exoume kati kala alla paidia stis perissoteres ta paixnidia einai pantelws ma teleiws omws adiafora,mhn me rwthsete giati giati polu apla den kserw isws sto mellon ola auta na allaksoun!!!

Yg:Egw psaxnw mia sushi!!!(Tha pw poia einai h sushi parakatw ante na dw ti fun adventure eisaste telika,kaloi h kakoi?)

Yg 2:O titlos pou kollaei?epimenw!!!

Βασικά πάρτο σαν συνέχεια μιας κουβέντας που πέρασε απο πολλά κύματα για να καταλήξει κάπως περίεργα. Ο Panagios αποφάσισε πως έπρεπε να το δοκιμάσουμε σε ένα νέο thread με περισσότερο λογική. Τώρα για τον τίτλο εγώ είμαι κινέζος. :D

Σούσι ή Σούζυ, γιατί λυπάμαι το σούσι με στέλνει προς Ανατολάς, το Σούζυ προς δυση, οπότε νοιώθω κάποιος κομμένος στα δυο. :lol: Βάλε και εκείνη την γεροντική ανοία (ορθογραφία/τονισμός το μπλέκω πάντα). :D :P

Αρης

More
22 Μάι 2004 12:53 #1577 by Trabookizmo
Παιδιά δεν ξέρω για σας, αλλά πέρυσι τα είχα με μια κοπέλα που την έψησα να παίξουμε μαζί adventure! Την έλεγαν Νικολέτα και εγώ και εγώ κάποια στιγμή άρχισα να τη φωνάζω Nico (από λίαν γνωστό παιχνίδι 8) ). Όταν της εξήγησα γιατί την φώναζα έτσι μου είπε ότι ήθελε να δει ένα τέτοιο παιχνίδι και έτσι... τερματίσαμε μαζί το Broken Sword 3 και το Runaway:A Road Adventure.
Ζηλέψτε ρε!

Ask me about Grim Fandango

More
22 Μάι 2004 16:32 #1580 by Mourgos
Καμιά φίλη,αδερφή,ξαδέρφη,οτιδήποτε δεν έχει; :shock:

Είμαι ωραίος
Τι ωραίος ,πανέμορφος
Τι πανέμορφος ,καλλονός

More
22 Μάι 2004 21:25 #1585 by Mortal

Mourgos wrote: Καμιά φίλη,αδερφή,ξαδέρφη,οτιδήποτε δεν έχει; :shock:

Όπα! Είπαμε gamers είμαστε! Όχι ληγούρηδες! :D

Βασικά όπως λέγαμε καμιά φίλη, αδελφή, ξαδέλφη, θεία (όπς! μη το παρακάνουμε...). :oops: :twisted: :lol:

More
23 Μάι 2004 00:29 #1586 by Mourgos

Όπα! Είπαμε gamers είμαστε! Όχι ληγούρηδες!

Ποιος διαδίδει αυτές τις συκοφαντίες; :D

Είμαι ωραίος
Τι ωραίος ,πανέμορφος
Τι πανέμορφος ,καλλονός

More
23 Μάι 2004 16:45 #1594 by Mortal
Ας σοβαρευτούμε κύριοι, όποιος διαβάζει τα μυνήματα θα μας πάρει στο ψιλό (μιλάει ο σοβαρός τώρα! :lol: )

Ρίξτε μια ματιά σε τούτο δω! Μια που συζητούσαμε για το θέμα, το πέτυχα στο ξεκάρφωτο, και επίσης θυμήθηκα πως είχα διαβάσει σε κάποιο παλαιολιθικό PCMaster σχετικά με κάποια κοπέλα που έπαιζε εδώ στο Elada πολύ Quake (γίνονται και θαύματα)! :D Τελικά ίσως να έχουμε ακόμη ελπίδες για εκείνο το οικογενειακό death-match! :lol:

www.adventurecollective.com/features/fea...onthegamingscene.htm

Ίσως τελικά να πρέπει κάποια πράγματα να αλλάξουν και σε αυτή την χώρα!

Άρης

More
23 Μάι 2004 19:15 #1595 by Stknightmare
Sushi htan apo to runaway ekeinh pou htan hacker,plousia ligo punk kai emene sthn agria dush!!!

More
23 Μάι 2004 20:22 #1596 by Mortal

Stknightmare wrote: Sushi htan apo to runaway ekeinh pou htan hacker,plousia ligo punk kai emene sthn agria dush!!!

Χρειάζεται να αναφέρω γιατί δεν την πρόσεξα;;;!!! :oops: :rolleyes: Gina;;;; :shock: 8) :D :twisted:

Αρης

More
23 Μάι 2004 22:30 #1597 by Stknightmare
Den lew kai h gina kalh htan alla h sushi mou arese perissotero!!!