Κλασικός Ναυαγός και βιβλίο ερώτηση! :-)
- Mortal
- Topic Author
- Adventure's Advocate
(Το ανέκδοτο με τον ναυαγό και την ξανθιά έξυπνη ναυαγό κανείς??)
Μέσα από στράτα απόμονη και απόσκια
με αγγέλους του Άδη μόνο στοιχειωμένη
που κει θεά μ' όνομα νύχτα βασιλεύει
κάτω, στα μέρη αυτά έχω φτάσει, τώρα...
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- Mourgos
- Moderator
Μ'ένα σμπάρο δυο τρυγόνια,σωστόοοοος???
Για λέγε και το ανέκδοτο.
Είμαι ωραίος
Τι ωραίος ,πανέμορφος
Τι πανέμορφος ,καλλονός
Γιατί όμως ρε γαμώτο, να είμαι ο μόνος που το βλέπει;
- Mortal
- Topic Author
- Adventure's Advocate
Όσο για το ανέκδοτο αυτό ρωτούσα και εγώ, το θυμάμαι πολύ αμυδρά, και φημίζομαι και για τον βιασμό ανέκδοτων οπότε μου απαγορέυω να τα θυμάμαι για πολύ!
Μέσα από στράτα απόμονη και απόσκια
με αγγέλους του Άδη μόνο στοιχειωμένη
που κει θεά μ' όνομα νύχτα βασιλεύει
κάτω, στα μέρη αυτά έχω φτάσει, τώρα...
- Visitor
Kala mia den sas gtanei???
Thelete poikilia?????
- Mourgos
- Moderator
Και φαντάσου οτί από ευρώ σε ευρώ δεν υπάρχει ποικιλία κιόλας...
Σύμφωνα με την θεωρία των αναγκών του Taylor(θεε μου τι βλακείες μαθαίναμε στην τρίτη λυκείου...) ο άνθρωπος είναι διαρκώς ανικανοποίητος.Συνεχώς θέλει και θέλει περισσότερα.Η κάλυψη μιας ανάγκης δημιουργεί αυτόματα περισσότερες επιθυμίες.Οπότε δεν είμαστε λιγούρια ,είναι στην φύση μας
Καλά δεν είναι τρομερό το να χρησιμοποιείς τις π@π@ρολογίες που σου μαθαίναν στο σχολείο για να τεκμηριώσεις ότι βλακεία σου καπνίσει ?
Είμαι ωραίος
Τι ωραίος ,πανέμορφος
Τι πανέμορφος ,καλλονός
- Real NC
- Banned
"Διοίκηση και οργάνωση επιχειρήσεων", ε? Άσε, μας χαντάκωσαν με τον Taylor και τους άλλους παπάρες (Webber κλπ.) στις πανελλήνιες.Ο Mourgos wrote: Σύμφωνα με την θεωρία των αναγκών του Taylor(θεε μου τι βλακείες μαθαίναμε στην τρίτη λυκείου...) ο άνθρωπος είναι διαρκώς ανικανοποίητος. Συνεχώς θέλει και θέλει περισσότερα. Η κάλυψη μιας ανάγκης δημιουργεί αυτόματα περισσότερες επιθυμίες. Οπότε δεν είμαστε λιγούρια ,είναι στην φύση μας
Ε, εντάξει, πολλά απ' αυτά είναι όμως χρήσιμα. Δυστυχώς σε βάζουν να τα μάθεις παπαγαλία, και όχι να τα εμπεδώσεις πραγματικά. Απορώ πως τα θυμάσαι ακόμα δηλαδή.Καλά δεν είναι τρομερό το να χρησιμοποιείς τις π@π@ρολογίες που σου μαθαίναν στο σχολείο για να τεκμηριώσεις ότι βλακεία σου καπνίσει ?
Sig? We don't need no stinking sig!
members.lycos.co.uk/realnc qtads.sf.net
- Mourgos
- Moderator
Έφτυσα τέτοιο αίμα (εδώ πετάγονται οι ντομάτες) που και τώρα να με έβαζες να γράψω ,θα τα θυμόμουν.Μέχρι και εκείνες οι ηλίθιες λίστες με τα κίνητρα παραγωγικότητας μου έχουν μείνει...
Κι αυτό γιατί μην μπορώντας να παπαγαλίσω 80 σελίδες έπρεπε να βρω τρόπους να τα μάθω(με την κυριολεκτική έννοια) ώστε να τα θυμάμαι.
Στην σχολή που πέρασα πάντως από το λύκειο χρησιμοποιούμε τις γνώσεις του λυκείου μόνο από τα μαθηματικά(τα οποία δεν καλύπτουν ούτε τα απαραίτητα),φυσική(τα πάντα) και τα όποια βασικά είχαμε κάνει στην ανάπτυξη εφαρμογών σε προγραμματιστικό περιβάλλον.Όλα τα υπόλοιπα ήταν επιεικώς άχρηστα-κι αυτό ισχύει για τις περισσότερες σχολές 2ου και 4ου πεδίου.
Αλήθεια πως έγραψες πανελλήνιες και τι σχολή θες να πιάσεις;
Είμαι ωραίος
Τι ωραίος ,πανέμορφος
Τι πανέμορφος ,καλλονός
- Elessar
- Team
Real NC wrote: Άσε, μας χαντάκωσαν με τον Taylor και τους άλλους παπάρες (Webber κλπ.) στις πανελλήνιες.
Σε παρακαλω να λειπουν παρομοιοι χαρακτηρισμοι για τον Max Webber γιατι θα γινουμε μπιλιες
Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς
- Visitor
Poso piso mporei na exoun meinei aytoi oi anthropoi???
Ego spoudazo tora Dioikisi epixeiriseon ,alla mpika apo thetiki!!
EImai sadomazoxisteis to xero!!!!!!!!!!Itan kai proti mou epilogi!!
- zafos
- Elite Member
- Real NC
- Banned
Μήπως είσαι δημόσιος υπάλληλος;Ο Elessar wrote:
Σε παρακαλω να λειπουν παρομοιοι χαρακτηρισμοι για τον Max Webber γιατι θα γινουμε μπιλιεςΟ Real NC wrote: Άσε, μας χαντάκωσαν με τον Taylor και τους άλλους παπάρες (Webber κλπ.) στις πανελλήνιες.
- Real NC
- Banned
19.9 ???? Ε, είσαι θηρίο! (Και φυτούκλας... )Ο Mourgos wrote: 19,9 έγραψα στο σιχαμερό αυτό μάθημα ,και για να τα μάθω όλα αυτά τα "χρήσιμα" δεινοπάθησα(μην έχοντας παπαγαλίσει τίποτα στην ζωή μου-γεγονός που το πλήρωσα στην ιστορία).
Μάλλον μέτρια θα έλεγα, με εξαίρεση τα μαθηματικά γενικής και πληροφορική όπου έγραψα κάπου στο 18/19/20. Τα άλλα γύρω στο 15/16. Το χειρότερο ήταν η φυσική κατεύθυνσης, όπου είμαι σίγουρα κάτω απ' τη βάση (μάλλον για 6/7/8 το βλέπω). Πληροφορική Ιωαννίνων θέλω να περάσω, αλλά παίρνουν μόνο ένα άτομο από όλα τα νυχτερινά της Ελλάδας και το τμήμα θέλει τις μεγαλύτερες βάσεις, οπότε κάπως χλομό το βλέπω. Ελπίζω να περάσω τουλάχιστον αλλού και να έρθω με μεταγραφή.Αλήθεια πως έγραψες πανελλήνιες και τι σχολή θες να πιάσεις;
Για τους ημερήσιους: Το τρίτο θέμα από το νυχτερινό, μπήκε ώς έχει στις πανgreekιες των ημερησίων.
- panagios
- Banned
- panagios
- Banned
- Real NC
- Banned
Απο αυτά που αναφέρει το βιβλίο, ήταν μέγας υποστηρηκτής της γραφιοκρατείας.Ο panagios wrote: Real Mc ο κος Webber δεν αναφεροταν σε δημοσιους υπαλληλους τυπου Ελλαδας. Μιλαγε για συστημα οργανωσης. Αλλο τωρα που δεν εφαρμοζεται. Ειναι δυνητικες καταστασεις αυτες που περιγραφει. Επιπλεον, δεν ειναι το μονο εργο του