Ati i Nvidia???

• Visitor
  • Visitor
05 Αυγ 2006 20:21 #10929 by
Replied by on topic Ati i Nvidia???
@Chris_rnr

Ευτυχώς υπάρχουν άνθρωποι σε αυτό το site που εξακολουθούν να απαντούν σε thread που δεν μπαίνει κανείς! Θα ήθελα να το σχολιάσω αλλά πάλι θα αφαιρέσετε post -μου θυμίζει άλλες δεκαετίες αυτή η πρακτική- αλλά έχουν γνώση οι φύλακες.

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
05 Αυγ 2006 20:34 #10932 by Elessar
Replied by Elessar on topic Ati i Nvidia???
Είναι αυτονόητο ότι thread τα οποία αναφέρονται με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς σε άλλα μέλη του forum θα σβήνονται άμεσα. Δεν είναι δυνατόν να ξεκινάς thread μόνο και μόνο για να βρίσεις κάποιον.

Απλή λογική....

Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς

• Visitor
  • Visitor
05 Αυγ 2006 21:03 #10933 by
Replied by on topic Ati i Nvidia???
@Elessar

Επειδή απαντώ σε ό,τι με προσβάλλει -και δεν είναι λίγες οι φορές όπως θα έχεις ενδεχομένως διαβάσει- και επειδή δεν φοβάμαι τον οποιοδήποτε εδώ μέσα -το έχω αποδείξει εξάλλου- και επειδή τελευταία έχουν γραφεί πράγματα που με κάνουν να λυπάμαι για τον μοναχισμό και καλογερισμό-μονοχνωτισμό ορισμένων [δεν αναφέρομαι σε σένα Λυτρωτή] θα εξακολουθώ να μιλώ ανοιχτά και χωρίς προκάλυμμα. Μην ξεχνάς ότι οι απόψεις μου -πίστεψέ με- εκφράζουν πολλούς, ασχέτως που για λόγους διακριτικούς και διπλωματικούς δεν θέλουν να πουν την γνώμη τους. Κι αυτό το κάνει πιο ενδιαφέρον για μένα.