Άγιος Πέτρος

• Mourgos
  • Topic Author
  • Moderator
  • Moderator
More
06 Ιουν 2004 19:42 #1789 by Mourgos
Άγιος Πέτρος was created by Mourgos
Λοιπόν νομίζω οτί ξέρετε όλοι τον άγιο Πέτρο-ο δις καλεσμένος του Θέμου και μια φορά στην Τατιάνα ντε.Τι γνώμη έχετε για τον αριθμό;(υπόψιν είμαι ευγενικός και δεν λέω νούμερο 8) )

Έμαθα λέει στο Extra τον έβγαλαν αντιμέτωπο με την Λουκά και έγινε τιτανομαχία.Κοίτα να δεις τι χάνουμε εμείς εκτός αττικής.Αν δεν το βάλουν σε επανάληψη το καλοκαίρι θα βάλω βόμβα στον σταθμό.Τέτοιο γέλιο μόνο μια φορά γίνεται.Πάλι καλά που υπάρχουν κάτι καλά παιδιά σε διάφορα forum που γράψανε αποσπάσματα της εκπομπής να πάρουμε και εμείς μια ιδέα.

Πάντως πλάκα ,πλάκα επικερδής δουλειά να είσαι άγιος.300 ευρώ ο αγιασμός σε 7 άτομα κάθε μήνα δεν είναι κι άσχημα.Ομολογώ αυτό μέχρι στιγμής δεν το σκεφτεί.Και λέει οτί γίνεσαι άγιος διαβάζοντας 1 ώρα πρωί,μεσημέρι,βράδυ την Καινή Διαθήκη.Δεν είναι καθόλου άσχημα.Λες...;

Διόρθωση,παίρνει 300+ΦΠΑ ,καθόλου άσχημα.
Διόρθωση 2:Πηγαίντε www.animexclusive.com/forum/index.php?showtopic=9991&st=0 και κατεβάστε τουλάχιστον την τελευταία φάρσα.10 λεπτά γελάω,κι ακόμα...

Είμαι ωραίος
Τι ωραίος ,πανέμορφος
Τι πανέμορφος ,καλλονός
Γιατί όμως ρε γαμώτο, να είμαι ο μόνος που το βλέπει;

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
07 Ιουν 2004 23:58 #1805 by Real NC
Replied by Real NC on topic Re: Άγιος Πέτρος

Ο Mourgos wrote: Λοιπόν νομίζω οτί ξέρετε όλοι τον άγιο Πέτρο-ο δις καλεσμένος του Θέμου και μια φορά στην Τατιάνα ντε.Τι γνώμη έχετε για τον αριθμό;(υπόψιν είμαι ευγενικός και δεν λέω νούμερο 8) )

Λες εκείνον στο χριστιανικό σταθμό (δεν θυμάμαι το όνομα του σταθμού) που λέει πως ρωτάει το Χριστό για το τιμολόγιο που θα βάλει; LOL!!!

Πάντως πλάκα ,πλάκα επικερδής δουλειά να είσαι άγιος.300 ευρώ ο αγιασμός σε 7 άτομα κάθε μήνα δεν είναι κι άσχημα.Ομολογώ αυτό μέχρι στιγμής δεν το σκεφτεί.Και λέει οτί γίνεσαι άγιος διαβάζοντας 1 ώρα πρωί,μεσημέρι,βράδυ την Καινή Διαθήκη.Δεν είναι καθόλου άσχημα.Λες...;

Μάλλον έπρεπε να δηλώσεις "Τμήμα Αγίων ΑΕΙ Μεσοποταμίας" στις πανελλήνιες.

Αλλά ο τύπος είναι πράγματι πέρα βρέχει. Δε νομίζω να βγάζει πράγματι λεφτά. Απλώς για τρελό πρόκειται που νομίζει πως έχει επιχειρηματικό μυαλό.

Sig? We don't need no stinking sig!
members.lycos.co.uk/realnc qtads.sf.net

More
08 Ιουν 2004 14:40 #1814 by panagios
Replied by panagios on topic Άγιος Πέτρος
τον μπουζουριασαν μου φαινεται, αλλα δεν ξερω το δικαιολογητικο της συλληψης :lol:

• Mourgos
  • Topic Author
  • Moderator
  • Moderator
More
14 Ιουν 2004 21:58 #1845 by Mourgos
Replied by Mourgos on topic Άγιος Πέτρος
Mπα τον ξαναφήσανε.Θα φοβήθηκαν μάλλον μην τους στείλει ο θεός στο νοσοκομείο για κανά χρόνο... :)

Είμαι ωραίος
Τι ωραίος ,πανέμορφος
Τι πανέμορφος ,καλλονός
Γιατί όμως ρε γαμώτο, να είμαι ο μόνος που το βλέπει;

• Visitor
  • Visitor
06 Ιουλ 2006 03:42 #10010 by
Replied by on topic Άγιος Πέτρος
Πάντως τελευταία αναβιώνει το trash στην ελληνική τηλεόραση. Βέβαια δεν έχει την αίγλη που είχε κάποια χρόνια πριν, τώρα είναι πιο αποκρουστικό και από την Madonna!

More
07 Ιουλ 2006 01:23 #10061 by BostonLow
Replied by BostonLow on topic Άγιος Πέτρος
Πείτε με ρατσιστή αλλά γιατί κανένας δεν έχει ενδιαφερθεί για αυτά τα άτομα ωστε να πάνε εκεί που πρέπει;;

Δεν ξέρω που πρέπει να πάνε, πάντως όχι να γυρνάνε στα κανάλια και να τους κοροιδεύουν!

You start talking to yourself when you realise that you already know what you are going to say - [i:1o506f1o]Leisure Suit Larry[/i:1o506f1o] (οταν κανεις κλικ το talk icon πανω στον εαυτο σου)

• Visitor
  • Visitor
07 Ιουλ 2006 03:00 #10074 by
@BostonLow

Αφού οι ίδιοι δεν έχουν πρόβλημα! [περί ορέξεως κολοκυθόπιττα].

More
07 Ιουλ 2006 08:22 #10094 by BostonLow
Πορν, και το κοριτσακι που του προσφερει καποιος ανωμαλος μια καραμελα για να του δειξει το βρακακι του δεν εχει προβλημα, τι θα πει αυτο;;

You start talking to yourself when you realise that you already know what you are going to say - [i:1o506f1o]Leisure Suit Larry[/i:1o506f1o] (οταν κανεις κλικ το talk icon πανω στον εαυτο σου)

• Visitor
  • Visitor
07 Ιουλ 2006 09:27 #10101 by
Μόνο που αυτοί δεν το δίνουν on camera για αυτό τον σκοπό. Γέλιο προσφέρουν -ηθελημένα ή όχι- και η ζωή συνεχίζεται. Γιατί τα μπλέκεις; Ο αρρωστημένος παιδεραστής δεν έχει θέση σε αυτό που λέμε.

More
07 Ιουλ 2006 09:51 #10109 by BostonLow
Δε μιλαω για τον παιδεραστη, για το παιδακι λεω

Επισης συγνωμη, αλλα να θεωρει καποιος 'προσφορα γελιου' αυτο το πραγμα το θεωρω αρρωστημενο (τιποτα προσωπικο)

• Visitor
  • Visitor
07 Ιουλ 2006 10:12 #10117 by
Αυτό το πράγμα σαφώς δεν είναι προσφορά γέλιου για εμάς αλλά μπορεί να είναι για άλλους οπότε περί ορέξεως κολοκυθόπιττα, μπήκες;

More
07 Ιουλ 2006 10:15 #10121 by BostonLow
εξακολουθει να ειναι αρρωστημενο :D

• Visitor
  • Visitor
07 Ιουλ 2006 10:20 #10125 by
Βρε συ είναι για αυτό μου είναι αδιάφορο. Κάποιοι άλλοι γελάνε με αυτό το μηδενικό (το οποίο είναι άρρωστο γενικά,ΟΚ) αλλά τι να κάνουμε τώρα; Εδώ στον Πόλεμο του Ιράκ, Αμερικάνοι κράταγαν πανό που έγραφαν [ κάτσε ] GIVE WAR A CHANCE! Σε αυτό κόλλησες;