Άγιος Πέτρος
- Mourgos
- Topic Author
- Moderator
Έμαθα λέει στο Extra τον έβγαλαν αντιμέτωπο με την Λουκά και έγινε τιτανομαχία.Κοίτα να δεις τι χάνουμε εμείς εκτός αττικής.Αν δεν το βάλουν σε επανάληψη το καλοκαίρι θα βάλω βόμβα στον σταθμό.Τέτοιο γέλιο μόνο μια φορά γίνεται.Πάλι καλά που υπάρχουν κάτι καλά παιδιά σε διάφορα forum που γράψανε αποσπάσματα της εκπομπής να πάρουμε και εμείς μια ιδέα.
Πάντως πλάκα ,πλάκα επικερδής δουλειά να είσαι άγιος.300 ευρώ ο αγιασμός σε 7 άτομα κάθε μήνα δεν είναι κι άσχημα.Ομολογώ αυτό μέχρι στιγμής δεν το σκεφτεί.Και λέει οτί γίνεσαι άγιος διαβάζοντας 1 ώρα πρωί,μεσημέρι,βράδυ την Καινή Διαθήκη.Δεν είναι καθόλου άσχημα.Λες...;
Διόρθωση,παίρνει 300+ΦΠΑ ,καθόλου άσχημα.
Διόρθωση 2:Πηγαίντε www.animexclusive.com/forum/index.php?showtopic=9991&st=0 και κατεβάστε τουλάχιστον την τελευταία φάρσα.10 λεπτά γελάω,κι ακόμα...
Είμαι ωραίος
Τι ωραίος ,πανέμορφος
Τι πανέμορφος ,καλλονός
Γιατί όμως ρε γαμώτο, να είμαι ο μόνος που το βλέπει;
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- Real NC
- Banned
Λες εκείνον στο χριστιανικό σταθμό (δεν θυμάμαι το όνομα του σταθμού) που λέει πως ρωτάει το Χριστό για το τιμολόγιο που θα βάλει; LOL!!!Ο Mourgos wrote: Λοιπόν νομίζω οτί ξέρετε όλοι τον άγιο Πέτρο-ο δις καλεσμένος του Θέμου και μια φορά στην Τατιάνα ντε.Τι γνώμη έχετε για τον αριθμό;(υπόψιν είμαι ευγενικός και δεν λέω νούμερο )
Μάλλον έπρεπε να δηλώσεις "Τμήμα Αγίων ΑΕΙ Μεσοποταμίας" στις πανελλήνιες.Πάντως πλάκα ,πλάκα επικερδής δουλειά να είσαι άγιος.300 ευρώ ο αγιασμός σε 7 άτομα κάθε μήνα δεν είναι κι άσχημα.Ομολογώ αυτό μέχρι στιγμής δεν το σκεφτεί.Και λέει οτί γίνεσαι άγιος διαβάζοντας 1 ώρα πρωί,μεσημέρι,βράδυ την Καινή Διαθήκη.Δεν είναι καθόλου άσχημα.Λες...;
Αλλά ο τύπος είναι πράγματι πέρα βρέχει. Δε νομίζω να βγάζει πράγματι λεφτά. Απλώς για τρελό πρόκειται που νομίζει πως έχει επιχειρηματικό μυαλό.
Sig? We don't need no stinking sig!
members.lycos.co.uk/realnc qtads.sf.net
- panagios
- Banned
- Mourgos
- Topic Author
- Moderator
Είμαι ωραίος
Τι ωραίος ,πανέμορφος
Τι πανέμορφος ,καλλονός
Γιατί όμως ρε γαμώτο, να είμαι ο μόνος που το βλέπει;
- Visitor
- BostonLow
- Walker Survivor
Δεν ξέρω που πρέπει να πάνε, πάντως όχι να γυρνάνε στα κανάλια και να τους κοροιδεύουν!
You start talking to yourself when you realise that you already know what you are going to say - [i:1o506f1o]Leisure Suit Larry[/i:1o506f1o] (οταν κανεις κλικ το talk icon πανω στον εαυτο σου)
- Visitor
Αφού οι ίδιοι δεν έχουν πρόβλημα! [περί ορέξεως κολοκυθόπιττα].
- BostonLow
- Walker Survivor
You start talking to yourself when you realise that you already know what you are going to say - [i:1o506f1o]Leisure Suit Larry[/i:1o506f1o] (οταν κανεις κλικ το talk icon πανω στον εαυτο σου)
- Visitor
- BostonLow
- Walker Survivor
Επισης συγνωμη, αλλα να θεωρει καποιος 'προσφορα γελιου' αυτο το πραγμα το θεωρω αρρωστημενο (τιποτα προσωπικο)
- Visitor
- BostonLow
- Walker Survivor
- Visitor