Sherlock Holmes Museum

More
11 Μαρ 2009 00:04 #23864 by Aya
Sherlock Holmes Museum was created by Aya
Photos από την επίσκεψή μου στο μουσείο Sherlock Holmes στο Λονδίνο - φυσικά στην 221b Baker St!

viewmorepics.myspace.com/index.c ... Id=1085350

Fans του Sherlock αλλά και ιδιαίτερα των advs της Frogwares πρέπει οπωσδήποτε να βάλουν μία επίσκεψη στην "to do asap" λίστα τους!

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
11 Μαρ 2009 10:48 #23869 by Fallen Angel
Replied by Fallen Angel on topic Sherlock Holmes Museum
Αα, δεν ήξερα πως υπάρχει τέτοιο μουσείο και δεν έχω πάει!! :evil:
Πολύ ωραίο είναι!! Και έχουν βρει άνθρωπο που να μοιάζει τόσο πολύ στον Dr Watson για να σε υποδέχεται?! Απίστευτο!! :D

Nothing happens unless first a dream...

More
11 Μαρ 2009 11:14 #23871 by maladroid
Replied by maladroid on topic Sherlock Holmes Museum
Δε πιστεύω να δοκίμασες και τίποτα περίεργα σκευάσματα που "καθαρίζουν το μυαλό και απελευθερώνουν τη σκέψη, αγαπητέ μου"...

Το είχα επισκεφτεί κι εγώ πριν πολλά χρόνια (καμιά δεκαριά) αλλά δυστυχώς οι αναμνήσεις μου είναι λιγάκι θολές και ασουλούπωτες. Ευτυχώς έχω ακὀμη το αναμνηστικό thinking hat με το διπλό γείσο για να πείθω τους δύσπιστους (συμπεριλαμβανομένου του εαυτού μου) ή απλά να τους αφοπλίζω δείχνοντας σκέτος μπούφος (μόνο στο κεφάλι του Sherlock φαίνεται cool τελικά).

No good deed goes unpunished

More
12 Μαρ 2009 23:09 #23877 by Elessar
Replied by Elessar on topic Sherlock Holmes Museum
το link σου δεν δουλεύει για κάποιο λόγο, μπορείς να το φτιάξεις;

Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς

More
13 Μαρ 2009 15:19 #23883 by Aya
Replied by Aya on topic Sherlock Holmes Museum

maladroid wrote: Δε πιστεύω να δοκίμασες και τίποτα περίεργα σκευάσματα που "καθαρίζουν το μυαλό και απελευθερώνουν τη σκέψη, αγαπητέ μου"...

Ήθελα, ήθελα, βρήκα και το παπούτσι που κρεμόταν στο τζάκι, αλλά ήταν άδειο, είχε μόνο κάτι τρίμματα leftovers!

@Elessar: Το link δουλεύει κανονικά

@Fallen: Εκπληκτικός ήταν ο Watson! Σου έλεγε κιόλας για τα διάφορα αντικείμενα αν ήθελες κλπ.