Linux ή MS Windows? (Τα άλλα είναι λίγο της πλάκας.)

More
09 Ιουλ 2004 15:38 #1936 by Real NC
Λίγοι και καλοί ήμαστε εμείς οι adventureάδες, αλλά ποιό OS μας αρέσει; Το poll είναι για πάντα, δίχως ημερομηνία λήξης.

(Όποιος ψηφίσει Windows θα φάει ban... :twisted:)

Sig? We don't need no stinking sig!
members.lycos.co.uk/realnc qtads.sf.net

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
09 Ιουλ 2004 18:24 #1938 by aiRness
Καταρχήν Real NC ξέχασες λειτουργικά συστήματα (Solaris,unix) κ.α. ενώ εγω ψηφίζω GNU/Linux μέσα από το thread μου. Ο GNU Hurd είναι kernel και όχι ολοκληρωμένο λειτουργικό σύστημα από το GNU project φυσικά, του Richard Stallman.

Whenever I smell asphault, I think of Maureen.

More
09 Ιουλ 2004 20:30 #1939 by Mortal
Ms Windowz (κατά Βασιλάκη Θύρα) κατα το Ελληνικό και βοήθεια μας. Τι να κάνω, έχω φάει κατήχηση αρκετή τις τελευταίες μέρες και με πιάνει η αντίθεση μου!

Ο ανάποδος παραθυρόπληκτος. (2000 for ever) :twisted:

Ps: Τα _Adventures_ κάτω απο πιο τρέχουν άραγες!!!??? :P

Μέσα από στράτα απόμονη και απόσκια
με αγγέλους του Άδη μόνο στοιχειωμένη
που κει θεά μ' όνομα νύχτα βασιλεύει
κάτω, στα μέρη αυτά έχω φτάσει, τώρα...

More
10 Ιουλ 2004 20:57 #1940 by Real NC

Ο Mortal wrote: Ms Windowz (κατά Βασιλάκη Θύρα) κατα το Ελληνικό και βοήθεια μας. Τι να κάνω, έχω φάει κατήχηση αρκετή τις τελευταίες μέρες και με πιάνει η αντίθεση μου!

Μάλλον θα έπρεπε να πω πως δεν πρέπει να ψηφίσουν αυτοί που έχουν μόνο Windows. Πως μπορείς να πεις αν σου αρέσει κάτι άλλο αν δεν το έχεις δοκιμάσει ποτέ; Αλλά δεν πειράζει, ψηφίστε.

Ps: Τα _Adventures_ κάτω απο πιο τρέχουν άραγες!!!??? :P

Δεν ρώτησα που τρέχουν τα advs, αλλά ποιό OS σου αρέσει. :twisted:

More
10 Ιουλ 2004 21:02 #1941 by Real NC

Ο aiRness wrote: Καταρχήν Real NC ξέχασες λειτουργικά συστήματα (Solaris,unix) κ.α.

Τα είχα βάλει κι αυτά, αλλά το σύστημα μου έλεγε πως έπρεπε να βγάλω μερικά γιατί δεν χωρούσαν στο poll.

ενώ εγω ψηφίζω GNU/Linux μέσα από το thread μου. Ο GNU Hurd είναι kernel και όχι ολοκληρωμένο λειτουργικό σύστημα από το GNU project φυσικά, του Richard Stallman.

Δηλ. τι έπρεπε να βάλω αντί "GNU Hurd", για πες μας.

More
11 Ιουλ 2004 01:11 #1942 by aiRness
Δεν είπα αυτό, αλλά αν το παρέλειπες (όχι πως δεν το χρησιμοποιούνε μερικοί, αλλά πολύ λίγοι) ας έγραφες το GNU/Linux που αφορά το πως ξεκίνησαν τα πράγματα καθώς και τους υποστηρικτές της φιλοσοφίας του GNU project. Eγώ Linux ψήφισα γιατί είμαι χρήστης του Linux αν και προτιμώ να το λεώ GNU/Linux και χρησιμοποιώ το Debian όπως ξέρεις. Μην μπαίνεις δηλ. στην λογική για το ΤΙ έπρεπε να βάλω ΑΝΤΙ. Το θέμα τώρα παραπέμπει αλλού με το GNU/Linux, έχουν υπάρξει και αντίστοιχα flames αλλάν ναι, το "λέμε" GNU/Linux και χρησιμοποιύμε συνήθως αντίστοιχα distro που έχουν να κάνουν με την φιλοσοφία του όλου GNU project και του Richard Stallman.
Πρόσεξε εδώ, δεν συγχέω τον kernel GNU Hurd με το GNU/Linux απλά αναφέρω ότι δεν είναι λειτουργικό σύστημα στην ουσία και παραπέμπω τέλος την άποψη μου για το GNU/Linux.
Θα μπορούσες λοιπόν να παραλήψεις το Amiga OS, να βάλεις το dos μαζί με τα άλλα OS της microsoft (γιατί όσοι το χρησιμοποιούν προφανώς έχουν και windows η emulator -dosemu στο linux-). Τώρα εγώ στον 386DX μου έχω dos 6.22 αλλά δεν μπορώ να πω ότι είμαι χρήστης του ας πούμε. Δηλ. θα μπορούσες να βάλεις λιγότερα OS's μιας και που ήξερες ότι μερικά από αυτά δύσκολα θα έπερναν ψήφο.

More
11 Ιουλ 2004 04:22 #1943 by Nuclear
Replied by Nuclear on topic GNU / Linux
Ίσως το πιο "σωστό" θα ήταν να βαλεις κάτι του στύλ "GNU System (Linux / HURD)" αν σκόπευες να αναφερθείς και στους δύο πυρήνες του GNU system. Αν και αυτή τη στιγμή το HURD είναι ακόμη (μετα απο ΠΟΛΛΑ χρώνια under development) και δέν χρησιμοποιείτε ιδιέτερα ακόμα.

Κατα τα άλλα θα αφήσω τη μουσική να μιλήσει :)
url: nuclear.dnsalias.com/free-software-song.ogg

Join us now and share the software;
You'll be free, hackers, you'll be free.
x2

Hoarders may get piles of money,
That is true, hackers, that is true.
But they cannot help their neighbors;
That's not good, hackers, that's not good.

When we have enough free software
At our call, hackers, at our call,
We'll throw out those dirty licenses
Ever more, hackers, ever more.

Join us now and share the software;
You'll be free, hackers, you'll be free.
x2

Nuclear - Adventure Advocate Ass-kicker

More
11 Ιουλ 2004 04:27 #1944 by aiRness
Aυτό να δεις το λέει ενα γκρουπ....χμμμ...Αααα ναι, οι GNU/Stallmans :)

More
13 Ιουλ 2004 23:46 #1977 by Stknightmare
Exw dei ola ta windows apo 3.1 ews windows 2003.

Yg:An kai twra logw sxolhs tha dw kai ta linux,kai oti skeftomoun na ta dokimasw,molis ta dw tha sas pw.

[url:1ivrqgyu]http://dtps.unipi.gr/users/knightmare[/url:1ivrqgyu]
"Don't be afraid of the dark,fear only what moves inside"

More
14 Ιουλ 2004 01:04 #1978 by Real NC

Ο aiRness wrote: ας έγραφες το GNU/Linux που αφορά το πως ξεκίνησαν τα πράγματα καθώς και τους υποστηρικτές της φιλοσοφίας του GNU project.

Ας πω πως το poll δεν πρέπει να το πάρεις και πολύ στα σοβαρά... Εσύ γιατί νομίζεις πως έβαλα και DOS?

Eγώ Linux ψήφισα γιατί είμαι χρήστης του Linux αν και προτιμώ να το λεώ GNU/Linux και χρησιμοποιώ το Debian όπως ξέρεις.

Εγώ Linux το λέω. Αν και το άλλαξαν τώρα τελευταία, "GNU/Linux" κάποτε σήμαινε "Linux kernel & GNU libraries and system programs". Τέλος πάντων, Linux είναι, όπως και αν το πεις.

Πρόσεξε εδώ, δεν συγχέω τον kernel GNU Hurd με το GNU/Linux απλά αναφέρω ότι δεν είναι λειτουργικό σύστημα στην ουσία και παραπέμπω τέλος την άποψη μου για το GNU/Linux.

Δηλ. "Γιαννάκης" και όχι "Γιάννης"... :lol:

Θα μπορούσες λοιπόν να παραλήψεις το Amiga OS

Ποτέ!

να βάλεις το dos μαζί με τα άλλα OS της microsoft (γιατί όσοι το χρησιμοποιούν προφανώς έχουν και windows η emulator -dosemu στο linux-). Τώρα εγώ στον 386DX μου έχω dos 6.22 αλλά δεν μπορώ να πω ότι είμαι χρήστης του ας πούμε. Δηλ. θα μπορούσες να βάλεις λιγότερα OS's μιας και που ήξερες ότι μερικά από αυτά δύσκολα θα έπερναν ψήφο.

Όπως είπα στην αρχή, μην παίρνεις το poll πολύ σοβαρά. Στην πραγματικότητα είναι poll "Linux vs Windows".

More
14 Ιουλ 2004 01:14 #1979 by Real NC
Replied by Real NC on topic Re: GNU / Linux

Nuclear wrote: Ίσως το πιο "σωστό" θα ήταν να βαλεις κάτι του στύλ "GNU System (Linux / HURD)" αν σκόπευες να αναφερθείς και στους δύο πυρήνες του GNU system.

Του "GNU sytem" ? Τι είναι αυτό; Μήπως εννοείς "Linux"? :twisted:

More
14 Ιουλ 2004 03:18 #1982 by aiRness
Άστο Real NC δεν θα βγάλουμε άκρη :). Ας το έλεγες από την αρχή ότι ήταν για πλάκα όπως λες, γιατί άμα απαντήσω στις απορίες σου πάλι τα ίδια πράγματα θα σου πω.