PS3 αγορά

• Topic Author
  • Visitor
  • Visitor
12 Φεβ 2010 14:07 #26728 by
PS3 αγορά was created by
Τέλος του μήνα θα αγοράσω PS3. Το πήρα απόφαση για πολλούς λόγους ένας από τους οποίους είναι και το Heavy Rain. Θα ήθελα κάποιος να με ενημερώσει αν υπάρχουν διάφορες εκδόσεις του PS3 πέρα από τα GB. Εννοώ αν υπάρχει κάποια έκδοση που να έχει κάποια καλούδια παραπάνω από κάποια άλλη κλπ. Επίσης σκέφτομαι να αγοράσω την 250GB έκδοση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Επίσης με HDMI καλώδιο θα συνδέσω την 24'' HD οθόνη που έχω με το PS3.

Η οπτική ίνα που έχω από τα Z-5500 LOGITECH ηχεία που έχω θα συνδεθεί με το PS3 επίσης.

Πρέπει να προσέξω κάτι άλλο στις ρυθμίσεις για 5.1 ήχο;

Ρωτώ γιατί ουδέποτε είχα κονσόλα και μου φαίνεται λίγο βουνό όλο αυτό.

Thnxs.

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
12 Φεβ 2010 14:17 #26729 by Elessar
Replied by Elessar on topic Re: PS3 αγορά
Ναι, πάρε την 250GB έκδοση, οι άλλες σιγά-σιγά αποσύρονται.

Όσο για το από που θα το πάρεις έχω να σου προτείνω συγκεκριμένο κατάστημα απ όπου θα το πάρεις πολύ φθηνότερα από τους υπόλοιπους συν κάποια παιχνιδάκια δώρο. Γενικά υπάρχουν αρκετές διαφορές στις τιμές ανάμεσα στα καταστήματα - μερικοί το πουλάνε ακριβά χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος. Φαντάσου ότι η ίδια η Sony έχει προτεινόμενη τιμή λιανικής για την 250GB έκδοση τα 299?. Αν κάνεις μια βόλτα στα καταστήματα θα το βρεις παραπάνω.

Για ευνόητους λόγους όμως δεν μπορώ να αναφέρω εδώ το όνομα του καταστήματος οπότε θα τα πούμε αναλυτικότερα από msn :wink:

Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς

• Topic Author
  • Visitor
  • Visitor
12 Φεβ 2010 14:34 #26730 by
Replied by on topic Re: PS3 αγορά
Αναμένω!

More
12 Φεβ 2010 20:59 #26736 by Orestis
Replied by Orestis on topic Re: PS3 αγορά
Και κάτι ακόμα, απ' όσο ξέρω θα κυκλοφορήσει PS3 + Heavy Rain bundle στην Ευρώπη οπότε αφού θα αγοράσεις και τα 2 ούτως ή άλλως, αν περιμένεις το bundle μπορείς να εξοικονομήσεις χρήματα.
Καλό θα ήταν βέβαια να επιβεβαιώσεις πως όντως θα κυκλοφορήσει αυτό το bundle για να μην περιμένεις άδικα.

More
13 Φεβ 2010 20:59 #26744 by Fallen Angel
Replied by Fallen Angel on topic Re: PS3 αγορά
Taurnil,

Η πρόταση του Ορέστη είναι πολύ καλή, βασικά. Είναι το 250άρι κι έχει και το super duper παιχνίδι μέσα. Εξοικονομείς 10-15? μόνο, αλλά εφόσον σίγουρα θα αγόραζες το Heavy Rain, νομίζω πως αποτελεί εξαιρετικό πακέτο ακόμη κι αν παίρνεις μόνο ένα παιχνίδι δώρο. Απλώς πρόσεξε να το προλάβεις!! Τα καλά πακέτα εξαντλούνται άμεσα και δεν ξανάρχονται (αυτό τουλάχιστον έγινε με το Uncharted 2 και με το ελληνικό Buzz που είχαν βγει).

Πολύ χαίρομαι που πληθαίνουμε οι ευτυχείς κάτοχοι PS3. Όχι μόνο για να ανταλλάζουμε απόψεις για τα games, αλλά και για να ανταλλάσσουμε τα ίδια τα games σιγά-σιγά. Μήπως να μην πάρεις το Heavy Rain bundle μιας και θα το έχω το παιχνίδι να στο δανείσω; Απλώς θα πρέπει να περιμένεις πρώτα να το τελειώσω με 100% ανοιγμένα trophies για να ησυχάσω. Όχι πως θα μου πάρει πάνω από εβδομάδα... ;)

Nothing happens unless first a dream...

• Topic Author
  • Visitor
  • Visitor
14 Φεβ 2010 17:00 #26747 by
Ευχαριστώ Έκπτωτη για την προσφορά αλλά ούτως ή άλλως το θέλω το παιχνίδι για την συλλογή μου μιας και θα είναι το πρώτο που θα παίξω επιτέλους για PS3. Φυσικά μπορείς κι από εμένα να δανειστείς παιχνίδια απλά να μπω λίγο στο κόσμο των κονσολών. Αλήθεια adventures ή action/adventure βγαίνουν για ps3? Δεν έχω ιδέα. Αν ναι τι προτείνεις;

More
14 Φεβ 2010 23:48 #26757 by Fallen Angel
Δε νομίζω πως είμαι η κατάλληλη να σου κάνω προτάσεις καθώς το έχω στα χέρια μου λιγότερο από δύο εβδομάδες και δεν το κατέχω (ακόμη!) το άθλημα. Από όσα έχω δει/ ακούσει έως τώρα, θα σου πρότεινα:

Blue Toad Murder Files(είναι adventur-άκι σε επεισόδια, τα κατεβάζεις κατευθείαν στην κονσόλα, ντεντεκτιβίστικα, ιδιαιτέρως συμπαθητικά αν κι απλοϊκά)
Silent Hill: Homecoming (στο στυλ της γνωστής πλέον σειράς, σκοτεινό, εθιστικότατο)
Lego Indiana Jones: The Adventure Continues (το γνωστό από τα υπόλοιπα συστήματα)
Tomb Raider: Underworld / Chronicles (δεν τα έχω παίξει, αλλά καθότι ανήκουν στην κατηγορία των action-adventures είπα να στα αναφέρω)

Γενικά, έχε υπόψιν σου πως μπορείς να κατεβάζεις demos από τα πάντα (σχεδόν) και μόνο αν κάτι σου αρέσει να το αγοράζεις για να το λιώσεις. Με αυτή τη λογική, θα σου πρότεινα να δεις επίσης τα:

Fat Princess (κορυφή!!),
Little Big Planet (δεν το έχω παίξει ακόμη, αλλά μου τράβηξε το ενδιαφέρον και το κατέβασα)
Dragon Age: Origins (κατά πολλούς το καλύτερο του είδους που έχει κυκλοφορήσει)
Soul Calibur IV ("επιβάλλεται" η αγορά ενός καλού fighting game κάποια στιγμή),
Bayonetta (δεν το έχω δει, αλλά λένε πως είναι εξαιρετικό κι εθιστικότατο),
Uncharted 2 (θεωρείται το καλύτερο action για τη συγκεκριμένη κονσόλα),
Brutal Legend (δεν το έχω παίξει ακόμη, αλλά έχω ακούσει τα καλύτερα)
Need for Speed ή Burnout Paradise (κι ένα καλό racing επίσης "επιβάλλεται"),
Fifa 10 (μόνο αν παίζεις ποδοσφαιράκια γενικά)

Υπάρχουν πολλά-πολλά ακόμη, αλλά δεν τα ξέρω... Eίμαι σίγουρη πως με λίγο Google-search θα βρεις διάφορα να σου τραβήξουν την προσοχή. Όχι πολλά adventures ακόμη, αλλά θέμα χρόνου είναι να εξαπλωθεί το αγαπημένο μας είδος και στο Playstation. ;)

More
15 Φεβ 2010 00:45 #26760 by woody
Replied by woody on topic Re: PS3 αγορά
Για μενα απο τα καλυτερα action adventures που εχω παιξει στο ps3 ειναι το Τομb Raider Legend. Η δραση δεν ειναι συνεχεια, αλλα εχει και πολυ ωραιους γριφους. Πολυ καλο παιχνιδι. To underworld το επαιξα σε xbox αλλα γενικα το θεωρησα πολυ κατωτερο του Legend.
Επισης εκπληκτικα παιχνιδια δρασης περιπετειας που επαιξα και ηταν α ψ ο γ α ηταν τα Uncharted και Uncharted 2.
To Alone in the Dark Inferno επισης ισως να σε ενδιαφερει, υπαρχει και demo του να κατεβασεις δωρεαν στο PSstore.

Oμως adventures δεν υπαρχουν στην κονσολα και ειναι πολυ κριμα γιατι στο PSone υπηρχαν πολλα, στο PS2 λιγοτερα και στο PS3 σχεδον καθολου. Aς ελπισουμε οτι το Heavy Rain θα παει καλα εμπορικα ωστε να δουμε και αλλους παρομοιους τιτλους. Αυτη τη στιγμη παντως ειναι πρωτο game σε πωλησεις στο αμερικανικο Amazon.

• Topic Author
  • Visitor
  • Visitor
15 Φεβ 2010 10:55 #26763 by
Καλά, είδα τα uncharted 1 &2 gameplay στο youtube και έπαθα πλάκα. Σίγουρη αγορά μετά από Heavy Rain. Μου φαίνεται θα την βγάλω στο σπίτι το καλοκαίρι και θα ξεχάσω τα μπάνια. :D

More
15 Φεβ 2010 20:09 #26768 by Fallen Angel
Woody,
Το Tomb Raider Legend το είχα ξεχάσει εντελώς!! Αυτό σίγουρα πρέπει να το πάρω για να το παίξω. To είχα ξεκινήσει σε σπίτι φίλου σε XBox και μου άρεσε το "μαϊμούδιασμά" του. Δεν ήξερα πως έχει βγει και για PS3. Αα, πολύ όμορφα!! Μόλις προστέθηκε στην to-get-list μου. :)

Taurnil,
Κοίτα, δεν τα έχω ξεκινήσει ακόμη. Αλλά μου έχουν πάρει τα αυτιά φίλοι action-άδες (όλοι έχουμε "λάθος" παρέες, μη με στραβοκοιτάτε ;)) για το πόσο θα μου αρέσει παρότι ξέρουν πως παίζω κατά βάσιν adventure παιχνίδια. Θα το διαπιστώσουμε σύντομα... Προς το παρόν, πάντως, δεν ξεκινάω τέτοιο παιχνίδι.

Αναμένω πώς και τι Heavy Rain!! Η κονσόλα αγοράστηκε γι' αυτό το λόγο, άλλωστε. Άλλο που παίζω όλη μέρα κι άλλα παιχνιδάκια για το... ξεκάρφωμα. :lol: :lol:

More
15 Φεβ 2010 20:15 #26769 by woody
Replied by woody on topic Re: PS3 αγορά
Παιδια συγνωμη λαθος. Εχεις δικιο fallenangel δεν υπαρχει στο ps3! To ειχα παιξει στο pS2 και μπερδευτηκα! Κριμα γιατι εχει πολλα adventure στοιχεια...