Απο gamers για gamers
- cannibal
- Topic Author
- Elite Member
08 Μαρ 2010 21:11 #27152
by cannibal
Κοτσάνες πληκτρολογημένες
<!-- m --> limitedbiography6.blogspot.gr/ <!-- m -->
Απο gamers για gamers was created by cannibal
Χαιρετώ την μεγάλη παρέα του forum . Μετά από σχεδόν 20+ χρόνια που ασχολούμαι με τα βιντεοπαιχνίδια έχει μπει για τα καλά μέσα μου το μικρόβιο του να φτιάξω και εγώ ένα παιχνίδι δικό μου . Τι άλλο θα μπορούσε να ήταν βέβαια εκτός από adventure . Ασχολούμαι αρκετά χρόνια με 3d προγράμματα και όχι μόνο αλλά το μεγάλο μου πρόβλημα είναι ο προγραμματισμός . Και αφού μετά από μεγάλες θυσίες και κόπο έχω στην κατοχή μου αρκετά προγράμματα που θα μπορούσα να φτιάξω ένα παιχνίδι κολλάω στο σημείο του προγραμματισμού . Απευθύνομε λοιπόν σε όλους εσάς που ξέρουν από το άθλημα του προγραμματισμού ΑΝ θέλουν να φτιάξουμε μια μικρή ομάδα και να βγάλουμε ένα adventure όπως εμείς το φανταζόμαστε χωρίς περιορισμούς στο gameplay . Τα προγράμματα που χρησιμοποιώ είναι τα εξής : 3D STUDIO MAX , PHOTOSHOP , AFTER EFFECTS , MUDBOX . Το μεγάλο μου πρόβλημα είναι στην game engine όπου εκεί χρειάζεται κάποιος να γνωρίζει προγραμματισμό και είναι η UNITY
unity3d.com/
. Αν το θέμα προχωρήσει (με τον προγραμματιστή ) μπορεί μετά ο καθένας μέσα από αυτό το φόρουμ να προτείνει ιδέες για μικρά σενάρια ή οτιδήποτε άλλο θέλει για να φτιάχνουμε παιχνίδια από gamers για gamers . Όποιος ενδιαφέρεται ας δει στο site αυτό
unity3d.com/
τι ακριβώς κάνει αυτή η game engine και αν θέλει και μπορεί ας γράψει σε αυτό το φόρουμ για να προχωρήσουμε το θέμα .
Κοτσάνες πληκτρολογημένες
<!-- m --> limitedbiography6.blogspot.gr/ <!-- m -->
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.