Instant-action, gaming πλατφόρμα σε browser

More
04 Μάι 2010 09:52 #27519 by Elessar
Αντιγράφω από το κείμενο του B. Κράτσα στο site του PC Master:

"Μια νέα πλατφόρμα κυκλοφόρησε από την InstantAction για ενσωμάτωση παιχνιδιών σε web pages, όπως κάνει δηλαδή η τεχνολογία Flash. Εδώ βέβαια επιτρέπονται μεγαλύτερα και πιο πολύπλοκα παιχνίδια, και η αρχή έγινε με το Secret of Monkey Island: Special Edition.

Η καινούργια πλατφόρμα χρησιμοποιεί τεχνολογία progressive streaming κι έτσι μειώνει κατά πολύ τους μεγάλους χρόνους στο loading. Επιτρέπει επίσης διάφορες δυνατότητες πληρωμής, με συνδρομή ή pay-as-you-go. Ηδη το Secret of Monkey Island: Special Edition επιτρέπει δωρεάν παιχνίδι για 20 λεπτά και στη συνέχεια δίνει την δυνατότητα να συνεχίσετε πληρώνοντας 10 δολάρια. Περισσότερα στο www.instantaction.com/ "

Το σχόλιο μου: Καλά, έχουμε τρελαθεί εντελώς μου φαίνεται. Εντάξει, κάποιοι έχουν δεχθεί να πληρώνουν σχεδόν full price για επεισόδια αλλά να δίνουμε τώρα 10 δολάρια για να παίζουμε παιχνίδια στον browser μας;

Σχεδόν αδυνατώ να καταλάβω την λογική τους.

Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
04 Μάι 2010 10:10 #27520 by Praetorian
Επιπλέον αρνητικό... το site αρνείται να παίξει σε Opera Browser :( προτείνοντάς μου IE 7+, Firefox 3+ ή Chrome 4+.

Στα θετικά βέβαια, ότι έχεις άμεσα ένα δωρεάν playable demo ενός παιχνιδιού, συμβατό με διάφορες πλατφόρμες (όπου μπορεί να τρέξει ένας Browser με flash support) ακόμα και κινητά. Φυσικά και αν σε κάποιον αρέσει το demo, μπορεί μετά να ψάξει από που θα αγοράσει το πλήρες παιχνίδι.

Από αυτά που διάβασα πάντως, δεν είναι πολύ σαφές το τι συνεπάγεται η αγορά του πλήρους παιχνιδιού από εκεί (Δηλαδή αν δικαιούσαι offline έκδοση του παιχνιδιού ή κάτι παραπάνω από την streaming έκδοση). Σε κάποιο σημείο λένε ότι είναι "απόφαση του publisher".

patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 SE και CD VGA beta patch !!!, Indiana Jones 3 και LOOM , Grim Fandango

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.