Η Συλλογή με τα RPG's σας
- ikarus260
- Moderator
Less
More
04 Οκτ 2010 15:59 #28701
by ikarus260
Replied by ikarus260 on topic Re: Η Συλλογή με τα RPG's σας
Πολύ καλή η συλλογή φίλε, πολλά μπράβο. Και όλα βλέπω αυθεντικά ε?
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- WickedMan
- Tentacled Overlord
Less
More
04 Οκτ 2010 16:03 #28702
by WickedMan
Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...
Replied by WickedMan on topic Re: Η Συλλογή με τα RPG's σας
Συγχαρητήρια και μία συμβουλή. Στείλε καμιά φωτογραφία σε γνωστές εταιρίες παραγωγής παιχνιδιών για να τους δείξεις πως ήταν οι συσκευασίες κάποτε και τι είχαν μέσα. Από μία εποχή που περισσότερα παιχνίδια (rpg και όχι μόνο) άξιζαν τα λεφτά τους και σέβονταν τον gamer. Τώρα αυτά έχουν μετονομαστεί σε "collector's edition" εκδόσεις και άλλες τέτοιες πα@@$ιές. Λυπάμαι τον εαυτό μου που μεγάλωσα στην εποχή των dvd cases...
edit: Ultima υποκλείνομαι...
edit: Ultima υποκλείνομαι...
Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...
- moumiaq
- Topic Author
- Spammer
Less
More
04 Οκτ 2010 17:56 #28707
by moumiaq
Replied by moumiaq on topic Re: Η Συλλογή με τα RPG's σας
Δεν μπορεί να έχω μόνο εγώ.Τις δικές σας συλλογές ήθελα να δώ.Έλα μην βαριέστε
- EmperorXIII
- Banned
Less
More
07 Νοε 2010 03:10 #28958
by EmperorXIII
Einai ena xorto magiko........
Replied by EmperorXIII on topic Re: Η Συλλογή με τα RPG's σας
Moumiaq πολύ πολύ ωραία η συλλογή σου.. Ειδικά τα Ultimas και τα "νεότερα" της SSI (εννοώντας όχι τα πιο παλιά δλδ Pool Of Radiance, Krynn, Hillsfar κλπ.) .. !!! Πραγματικά θα ήθελα ΠΟΛΥ μερικά από αυτά χεχεχε
Σε χιλιες δύο περιπτώσεις σε ανάλογες συζητήσεις σε ξένα και όχι μόνο forums για original Adventures και RPGs συλλογές πάντα θέλω να κάτσω μια μέρα και να ξεθάψω από τα συρτάρια τα κουτιά και να πάρω πρώτα απόλα για μένα τις pics να τις έχω .. Αλλά πάντα βαριέμαι.. Τελικά ούτε καν να βγάλω έστω τα ράφια με τα cds/dvds χωρίς τα κουτιά.. Anyway..
Όλο το αναβάλω.. Ίσως να κάτσω να το κάνω.. Έστω το 2ο.. Πάντως έτσι ενδεικτικά εγώ σε RPGs έχω το Bard's Tale Trilogy που είχε βγει όλο σε ένα box, το Forgotten Realms Archives, το The Ultimate RPG Collection (της Interplay με μέσα από Stonekeep μέχρι Wizardry), το Might And Magic 4 Clouds Of Xeen, Ultima όλα όσα ήτανε σε CD (την συλλογή στο τέλος, το 9 όταν βγήκε, το cd με ΟΛΟ το 7, Underworlds), μια ωραία συλλογή με όλα τα SSI την 6άδα που έχεις και εσύ σε CD versions, και άλλα μικρά και μεγάλα (από Arcatera μέχρι Complete Baldur's Gate 1 κλπ κλπ κλπ )..
Το θέμα είναι βέβαια, όπως και με τα adventures, όπως και με όλα, πόσα τελικά από αυτά έχω όντως παίξει...
Σε χιλιες δύο περιπτώσεις σε ανάλογες συζητήσεις σε ξένα και όχι μόνο forums για original Adventures και RPGs συλλογές πάντα θέλω να κάτσω μια μέρα και να ξεθάψω από τα συρτάρια τα κουτιά και να πάρω πρώτα απόλα για μένα τις pics να τις έχω .. Αλλά πάντα βαριέμαι.. Τελικά ούτε καν να βγάλω έστω τα ράφια με τα cds/dvds χωρίς τα κουτιά.. Anyway..
Όλο το αναβάλω.. Ίσως να κάτσω να το κάνω.. Έστω το 2ο.. Πάντως έτσι ενδεικτικά εγώ σε RPGs έχω το Bard's Tale Trilogy που είχε βγει όλο σε ένα box, το Forgotten Realms Archives, το The Ultimate RPG Collection (της Interplay με μέσα από Stonekeep μέχρι Wizardry), το Might And Magic 4 Clouds Of Xeen, Ultima όλα όσα ήτανε σε CD (την συλλογή στο τέλος, το 9 όταν βγήκε, το cd με ΟΛΟ το 7, Underworlds), μια ωραία συλλογή με όλα τα SSI την 6άδα που έχεις και εσύ σε CD versions, και άλλα μικρά και μεγάλα (από Arcatera μέχρι Complete Baldur's Gate 1 κλπ κλπ κλπ )..
Το θέμα είναι βέβαια, όπως και με τα adventures, όπως και με όλα, πόσα τελικά από αυτά έχω όντως παίξει...
Einai ena xorto magiko........
- Visitor
12 Ιουλ 2011 14:17 #33175
by
Replied by on topic Re: Η Συλλογή με τα RPG's σας
Πέρα από Adventure fan, ανήκω και στην RPG κατηγορία
Οι περισσότεροι φαντάζομαι είστε του "δυτικού" στυλ. Εγώ προτειμώ τα ανατολικά.
Τα τελευταία χρόνια συλλέγω φανατικά RPGs για τα PS1 & PS2.
Πρόσφατα, ανέβασα σε άλλο φόρουμ 2 φώτος απ'τη συλλογή μου με τα Ευρωπαικά RPGs του Playstation 1. Αργότερα, θα ποστάρω και τα US, Japanese. Κι αρκετά αργότερα του PS2.
Οι περισσότεροι φαντάζομαι είστε του "δυτικού" στυλ. Εγώ προτειμώ τα ανατολικά.
Τα τελευταία χρόνια συλλέγω φανατικά RPGs για τα PS1 & PS2.
Πρόσφατα, ανέβασα σε άλλο φόρουμ 2 φώτος απ'τη συλλογή μου με τα Ευρωπαικά RPGs του Playstation 1. Αργότερα, θα ποστάρω και τα US, Japanese. Κι αρκετά αργότερα του PS2.