Welcome Damien
- mkllds
- Topic Author
- Futuristic Fedora
Elessar wrote: Δύο λέξεις έχω να σου πω: Skyrim και Damien (το δεύτερο είναι easter egg )
Ευτυχώς δηλαδή που δεν το έχω πάρει ακόμα το Skyrim. (Αν και με τον ελέυθερο χρόνο μου μάλλον θα το τερμάτιζα σε κανένα χρόνο.)
-"Πάνω στην άμμο την καυτή, γράφαμε τ' όνομα μας".
-Θεοδωράκης.
-Σεφέρης.
-Και τραγουδάει ο Σεφέρης.
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- crocark
- Adventure's Advocate
Edit: το Damien δεν το καταλαβαίνω βέβαια, γιατί δεν έχω παίξει το Skyrim (αν ... μετά το 2013...)
Edit 2: Πες μου σε παρακαλώ πάρα πολύ ότι ΔΕΝ εννοείς αυτό:
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- Elessar
- Team
crocark wrote: Edit 2: Πες μου σε παρακαλώ πάρα πολύ ότι ΔΕΝ εννοείς αυτό:
Φυσικά και ΔΕΝ εννοώ αυτό!!
Φαντάζομαι σε λίγο θα πεταχτεί η Χριστίνα και θα αποσαφηνίσει που αναφέρομαι αλλά μέχρι τότε ένα μικρό hint:
shootingthescript.files.wordpres ... =500&h=279
Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς
- mkllds
- Topic Author
- Futuristic Fedora
Μιλάς με γρίφους μάγε!
-Θεοδωράκης.
-Σεφέρης.
- Fallen Angel
- Homo Adventurous
PS: Όχι που δε θα πεταγόμουν. Δε φτάνει που δε με αφήσατε να αναρτήσω σχετικό νέο. Χα!!
Nothing happens unless first a dream...
- crocark
- Adventure's Advocate
Elessar wrote: Φαντάζομαι σε λίγο θα πεταχτεί η Χριστίνα και θα αποσαφηνίσει που αναφέρομαι αλλά μέχρι τότε ένα μικρό hint:
shootingthescript.files.wordpres ... =500&h=279
Τι είναι omen_1976_damien; Ταινία αν κατάλαβα καλά ... Πραγματικά φίλε, πες με άσχετο, αλλά αν τα easter eggs έχουν πάντα τόση δυσκολία, μάλλον γι' αυτό δε βρίσκω ποτέ εγώ. Τι να σου κάνει και το google μόνο του;
Αυτό που λέει η Χ. είναι προφανώς άσχετο κι αν καταλαβαίνω σωστά, να είναι υγιής κι ευτυχισμένος Επίσης να τον χαίρονται η μαμά του κι ο μπαμπάς του Αλλά Fallen, κάνε λίγο κράτει ... Μην το καταδικάζεις τον άνθρωπο να μυρίζει ψαρίλα από νωρίς Κι επίσης καλά είναι να αναγνωρίζουμε το δικαίωμα επιλογής, τουλάχιστον στο οπαδιλίκι. Η μαμά να φανταστώ ότι είναι Ολυμπιακός κι αυτή;
Edit: ... πως μου τη σπάει αυτό το "μοιάζει στη μαμά του" δε λέγεται ...
-Μοιάζει στη μαμά του...
-Ωραία...
-Μοιάζει στη μαμά του...
-Το άκουσα ... ωραία ...
-Δεν ξέρω αν με κατάλαβες ... για την περίπτωση που δεν κατάλαβες ... μοιάζει στη μαμά του ...
-Όχι κατάλαβα. Ωραία. Ευχαριστώ για την επισήμανση κι ιδιαιτέρως για τον κόπο που κάνατε κατά την παρατήρηση.
-Μα ... ΜΟΙΑΖΕΙ ΣΤΗ ΜΑΜΑ ΤΟΥ ...
-... μγκχγκχ ... Καλά κάνει ... γι' αυτό τη διάλεξα ... για να κάνει όμορφα παιδιά ...
-Καλά, εγώ απλώς είπα να το πω ... ότι μοιάζει στη μαμά του ... βέβαια, βέβαια ... πολύ όμορφη κοπέλα κι όμορφο το παιδί, όπως αναμένετο
-Αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα..............
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- Fallen Angel
- Homo Adventurous
Aα, να με συγχωρά η χάρη σου, αγαπητέ, αλλά καθόλου άσχετο δεν είναι. "Damien" αποκαλείται ο μικρός από το μπαμπά του. Άρα αποσαφήνισα το easter egg ουσιαστικά, άρα ημουν εντός θέματος στην εκτός θέματος συζήτησή μας -μα πού είναι αυτοί οι mods να μας επαναφέρουν στην τάξη;!crocark wrote: Αυτό που λέει η Χ. είναι προφανώς άσχετο κι αν καταλαβαίνω σωστά, να είναι υγιής κι ευτυχισμένος Επίσης να τον χαίρονται η μαμά του κι ο μπαμπάς του Αλλά Fallen, κάνε λίγο κράτει ... Μην το καταδικάζεις τον άνθρωπο να μυρίζει ψαρίλα από νωρίς Κι επίσης καλά είναι να αναγνωρίζουμε το δικαίωμα επιλογής, τουλάχιστον στο οπαδιλίκι. Η μαμά να φανταστώ ότι είναι Ολυμπιακός κι αυτή;
Όσο για την... ψαρίλα, I couldn't agree more!! Και γενικότερα για τις επιλογές, δηλαδή. Αλλά είναι ακόμη βρέφος, και τόσο οι γονείς όσο κι οι γιαγιάδες/παππούδες παραληρούν από χαρά ακόμη (και καλά κάνουν), παίρνουν όλες τις (ενδυματολογικές κι ακουστικές) αποφάσεις, κι ονειρεύονται για το μέλλον του. Οπότε καταλαβαίνεις. Χεχεχε...
Κλαίω από τα γέλια, κλαίω!!crocark wrote: [...]μγκχγκχ ... Καλά κάνει ... γι' αυτό τη διάλεξα ... για να κάνει όμορφα παιδιά ...
- crocark
- Adventure's Advocate
Αυτά τα 2:
Fallen_Angel wrote: Όσο για την... ψαρίλα
παραπέμπουν σε μπουτίκ οπαδικών ειδών από το Πασαλιμάνι (δεν ξέρω, λέω, δεν έχω πάει και ποτέ)Fallen_Angel wrote: παίρνουν όλες τις (ενδυματολογικές κι ακουστικές) αποφάσεις
Καταλαβαίνω, καλά κάνουν
Έλα ντε! Αυτό ρωτάω κι εγώFallen_Angel wrote: μα πού είναι αυτοί οι mods να μας επαναφέρουν στην τάξη;!
Ε, μα!Fallen_Angel wrote: crocark έγραψε:
[...]μγκχγκχ ... Καλά κάνει ... γι' αυτό τη διάλεξα ... για να κάνει όμορφα παιδιά ...
Κλαίω από τα γέλια, κλαίω!!
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- Constantine_R
- Voodoo Priest
Να σας ζήσει να το χαιρόσαστε! αλλά γαυβράκι; τέλος πάντων κανείς δεν είναι τέλειος... (2 στα τρία μια χαρά )
“You know, the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don’t alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit their views.”
- tsampikos
- Master of Dimensions
@Fallen:
Άντε και στα δικά σου! (το ίδιο ισχύει και για τα λοιπά αδέρφια του φόρουμ).
- Tasos
- Templar Hunter
Και για να μεινω πιστός στον τίτλο του thread να σας πω πως η ενασχόληση με το Book είναι ιδιαίτερα διασκεδαστική. Το παιχνίδι είναι πολύ καλό, ευχάριστο, με πολύ έξυπνες αναφορές σε ταινίες, βιβλία, παιχνίδια κτλ. Δεν ξέρω αν είναι το adventure της χρονιάς, είναι σίγουρα πάντως εξαιρετικό.
- Fallen Angel
- Homo Adventurous
Λογική παρανόηση τώρα που τα ξαναδιαβάζω, αλλά ομολογώ πως κλαίω από τα γέλια. Το μωρό είναι του φίλτατου Σταύρου (a.k.a. Elessar) και της συζύγου Μαργαρίτας (a.k.a. Telonio). Ουδεμία σχέση έχει με εμένα. Πλην του ότι ως οικογενειακή φίλη θα προσφερθώ να το κρατάω (όταν μεγαλώσει, μην κάνεις χαρούλες εσύ) προκειμένου να φροντίσω να απαιτεί κορυφαία γραφικά στα παιχνίδια και να μη συμβιβάζεται με pixels μεγέθους νυχιού λέγοντας για την πάλαι ποτέ χρυσή εποχή των adventures.Constantine_R wrote: @Fallen Να σας ζήσει να το χαιρόσαστε! αλλά γαυβράκι; τέλος πάντων κανείς δεν είναι τέλειος... (2 στα τρία μια χαρά )
Την προσβολή πως θα έκανα γάβρο ένα μωρό (ακόμη και φέτος που κατάφεραν επιτέλους να βγουν στην Ευρώπη με αξιοπρέπεια) την προσπερνάω. Όπως είπε κι ο Τσαμπίκος, εδώ πρασινίζει η περιοχή. Γάβρο. Το μωρό. Άκουσον-άκουσον...
Ποιο είναι το 2ο στα 3, αλήθεια; Το ένα το ξέρω, τα παιχνίδια. Το δύο ποιο είναι;
@Tάσο,
Χίλια συγγνώμη για την ταλαιπωρία, αλλά μπορείς να μεταφέρεις το σχόλιό σου σε νέα απάντηση στο thread του BoUT; Γιατί δεν μπορώ να το κάνω εγώ και να φαίνεται από εσένα.
- crocark
- Adventure's Advocate
telonio wrote: Αρκετά ατμοσφαιρικό, εκνευριστικά αργό, η μουσική...απλά συγκλονιστική!!
Ως νέο μέλος, καλησπέρα σε όλες και όλους.
Καλά θυμόμουν όταν το είδα το όνομα! Λίγα posts και καλά όχι σα μερικούς - μερικούς ...
Elessar και Telonio να σας ζήσει και πάλι και να τον καμαρώσετε όπως τον επιθυμείτε
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- mkllds
- Topic Author
- Futuristic Fedora
Το παιδί σίγουρα δεν θα γίνει γάβρος, γαύρος ίσως και να γίνει. Αλλά Ολυμπιακός σίγουρα!
(Συγγνώμη αλλά αυτό το γάβ ρος μου χτυπούσε πολύ άσχημα! )
-Θεοδωράκης.
-Σεφέρης.
- Fallen Angel
- Homo Adventurous
Όπως και το αβγό;!mkllds wrote: (Συγγνώμη αλλά αυτό το γάβ ρος μου χτυπούσε πολύ άσχημα! )