Welcome Damien

• mkllds
  • Topic Author
  • Futuristic Fedora
  • Futuristic Fedora
More
06 Δεκ 2011 10:59 #34825 by mkllds
Welcome Damien was created by mkllds

Elessar wrote: Δύο λέξεις έχω να σου πω: Skyrim και Damien (το δεύτερο είναι easter egg :twisted: )

Ευτυχώς δηλαδή που δεν το έχω πάρει ακόμα το Skyrim. :? (Αν και με τον ελέυθερο χρόνο μου μάλλον θα το τερμάτιζα σε κανένα χρόνο.)

-"Πάνω στην άμμο την καυτή, γράφαμε τ' όνομα μας".
-Θεοδωράκης.
-Σεφέρης.
-Και τραγουδάει ο Σεφέρης.

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
06 Δεκ 2011 11:39 #34826 by crocark
Replied by crocark on topic Re: The Book of the Unwritten tales
Α, εντάξει ... Να πούμε περαστικά τότε :wink:

Edit: το Damien δεν το καταλαβαίνω βέβαια, γιατί δεν έχω παίξει το Skyrim (αν ... μετά το 2013...)

Edit 2: Πες μου σε παρακαλώ πάρα πολύ ότι ΔΕΝ εννοείς αυτό:
:rolleyes:

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
06 Δεκ 2011 13:38 #34827 by Elessar
Replied by Elessar on topic Re: The Book of the Unwritten tales

crocark wrote: Edit 2: Πες μου σε παρακαλώ πάρα πολύ ότι ΔΕΝ εννοείς αυτό:

:rolleyes:

Φυσικά και ΔΕΝ εννοώ αυτό!!

Φαντάζομαι σε λίγο θα πεταχτεί η Χριστίνα και θα αποσαφηνίσει που αναφέρομαι αλλά μέχρι τότε ένα μικρό hint:

shootingthescript.files.wordpres ... =500&h=279

Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς

• mkllds
  • Topic Author
  • Futuristic Fedora
  • Futuristic Fedora
More
06 Δεκ 2011 15:03 #34828 by mkllds
Replied by mkllds on topic Re: The Book of the Unwritten tales
Στην αρχή φαντάστηκα ότι αναφερούσουν στην τριλογία "The Omen" αλλά μετά με μπέρδεψες με το easter egg και το Skyrim.

Μιλάς με γρίφους μάγε!

-Θεοδωράκης.
-Σεφέρης.

More
06 Δεκ 2011 15:07 #34829 by Fallen Angel
Replied by Fallen Angel on topic Re: The Book of the Unwritten tales
Adventure-Advocate members, ακούσατε-ακούσατε!! Οι adventurers (& οι metal-heads, & οι γάβροι) αυτού του κόσμου αυξηθήκαν κατά έναν, ο οποίος ΕΥΤΥΧΩΣ (λέω και το τονίζω) μοιάζει στη μαμά του!! Χαχαχαχα... :) :)

PS: Όχι που δε θα πεταγόμουν. Δε φτάνει που δε με αφήσατε να αναρτήσω σχετικό νέο. Χα!!

Nothing happens unless first a dream...

More
06 Δεκ 2011 17:34 #34831 by crocark

Elessar wrote: Φαντάζομαι σε λίγο θα πεταχτεί η Χριστίνα και θα αποσαφηνίσει που αναφέρομαι αλλά μέχρι τότε ένα μικρό hint:

shootingthescript.files.wordpres ... =500&h=279

:? :? :? :? :? :? :? :?
Τι είναι omen_1976_damien; Ταινία αν κατάλαβα καλά ... Πραγματικά φίλε, πες με άσχετο, αλλά αν τα easter eggs έχουν πάντα τόση δυσκολία, μάλλον γι' αυτό δε βρίσκω ποτέ εγώ. Τι να σου κάνει και το google μόνο του;

Αυτό που λέει η Χ. είναι προφανώς άσχετο κι αν καταλαβαίνω σωστά, να είναι υγιής κι ευτυχισμένος :D Επίσης να τον χαίρονται η μαμά του κι ο μπαμπάς του :D Αλλά Fallen, κάνε λίγο κράτει ... Μην το καταδικάζεις τον άνθρωπο να μυρίζει ψαρίλα από νωρίς :rolleyes: Κι επίσης καλά είναι να αναγνωρίζουμε το δικαίωμα επιλογής, τουλάχιστον στο οπαδιλίκι. Η μαμά να φανταστώ ότι είναι Ολυμπιακός κι αυτή;

Edit: ... πως μου τη σπάει αυτό το "μοιάζει στη μαμά του" δε λέγεται ...

-Μοιάζει στη μαμά του...
-Ωραία...
-Μοιάζει στη μαμά του...
-Το άκουσα ... ωραία ...
-Δεν ξέρω αν με κατάλαβες ... για την περίπτωση που δεν κατάλαβες ... μοιάζει στη μαμά του ...
-Όχι κατάλαβα. Ωραία. Ευχαριστώ για την επισήμανση κι ιδιαιτέρως για τον κόπο που κάνατε κατά την παρατήρηση.
-Μα ... ΜΟΙΑΖΕΙ ΣΤΗ ΜΑΜΑ ΤΟΥ ...
-... μγκχγκχ ... Καλά κάνει ... γι' αυτό τη διάλεξα ... για να κάνει όμορφα παιδιά ...
-Καλά, εγώ απλώς είπα να το πω ... ότι μοιάζει στη μαμά του ... βέβαια, βέβαια ... πολύ όμορφη κοπέλα κι όμορφο το παιδί, όπως αναμένετο :wink:
-Αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα..............

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
06 Δεκ 2011 18:37 #34833 by Fallen Angel

crocark wrote: Αυτό που λέει η Χ. είναι προφανώς άσχετο κι αν καταλαβαίνω σωστά, να είναι υγιής κι ευτυχισμένος :D Επίσης να τον χαίρονται η μαμά του κι ο μπαμπάς του :D Αλλά Fallen, κάνε λίγο κράτει ... Μην το καταδικάζεις τον άνθρωπο να μυρίζει ψαρίλα από νωρίς :rolleyes: Κι επίσης καλά είναι να αναγνωρίζουμε το δικαίωμα επιλογής, τουλάχιστον στο οπαδιλίκι. Η μαμά να φανταστώ ότι είναι Ολυμπιακός κι αυτή;

Aα, να με συγχωρά η χάρη σου, αγαπητέ, αλλά καθόλου άσχετο δεν είναι. "Damien" αποκαλείται ο μικρός από το μπαμπά του. Άρα αποσαφήνισα το easter egg ουσιαστικά, άρα ημουν εντός θέματος στην εκτός θέματος συζήτησή μας -μα πού είναι αυτοί οι mods να μας επαναφέρουν στην τάξη;! ;)

Όσο για την... ψαρίλα, I couldn't agree more!! Και γενικότερα για τις επιλογές, δηλαδή. Αλλά είναι ακόμη βρέφος, και τόσο οι γονείς όσο κι οι γιαγιάδες/παππούδες παραληρούν από χαρά ακόμη (και καλά κάνουν), παίρνουν όλες τις (ενδυματολογικές κι ακουστικές) αποφάσεις, κι ονειρεύονται για το μέλλον του. Οπότε καταλαβαίνεις. Χεχεχε... :)

crocark wrote: [...]μγκχγκχ ... Καλά κάνει ... γι' αυτό τη διάλεξα ... για να κάνει όμορφα παιδιά ...

Κλαίω από τα γέλια, κλαίω!! :lol: :lol:

More
06 Δεκ 2011 18:53 #34835 by crocark
Δηλαδή Δαμιανός; Ωραίο!
Αυτά τα 2:

Fallen_Angel wrote: Όσο για την... ψαρίλα

Fallen_Angel wrote: παίρνουν όλες τις (ενδυματολογικές κι ακουστικές) αποφάσεις

παραπέμπουν σε μπουτίκ οπαδικών ειδών από το Πασαλιμάνι (δεν ξέρω, λέω, δεν έχω πάει και ποτέ)
Καταλαβαίνω, καλά κάνουν :D

Fallen_Angel wrote: μα πού είναι αυτοί οι mods να μας επαναφέρουν στην τάξη;!

Έλα ντε! Αυτό ρωτάω κι εγώ :lol:

Fallen_Angel wrote: crocark έγραψε:
[...]μγκχγκχ ... Καλά κάνει ... γι' αυτό τη διάλεξα ... για να κάνει όμορφα παιδιά ...
Κλαίω από τα γέλια, κλαίω!!

Ε, μα!

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
09 Δεκ 2011 04:46 #34881 by Constantine_R
Replied by Constantine_R on topic Re: The Book of the Unwritten tales
@Fallen
Να σας ζήσει να το χαιρόσαστε! αλλά γαυβράκι; τέλος πάντων κανείς δεν είναι τέλειος... :mrgreen: (2 στα τρία μια χαρά :) )

“You know, the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don’t alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit their views.”

• tsampikos
  • tsampikos's Avatar
  • Master of Dimensions
  • Master of Dimensions
More
09 Δεκ 2011 09:05 #34883 by tsampikos
Replied by tsampikos on topic Re: The Book of the Unwritten tales
Η Χ. είναι πράσινων αποχρώσεων (η αγαπημένη ομάδα των γυναικών είναι άλλωστε). Άρα αν μπορούσε να επιρεάσει τον junior θα τον γλίτωνε από Πειραιώτικες καταστάσεις.

@Fallen:

Άντε και στα δικά σου! :wink: (το ίδιο ισχύει και για τα λοιπά αδέρφια του φόρουμ).

More
09 Δεκ 2011 14:31 #34893 by Tasos
Replied by Tasos on topic Re: The Book of the Unwritten tales
Αφού παρακάμψω όλα τα σχόλια περί Άρη εύχομαι κι εγώ να σας ζήσει το μωράκι (αν και δεν κατάλαβα ποιοί είναι οι ευτυχείς γονείς....).
Και για να μεινω πιστός στον τίτλο του thread να σας πω πως η ενασχόληση με το Book είναι ιδιαίτερα διασκεδαστική. Το παιχνίδι είναι πολύ καλό, ευχάριστο, με πολύ έξυπνες αναφορές σε ταινίες, βιβλία, παιχνίδια κτλ. Δεν ξέρω αν είναι το adventure της χρονιάς, είναι σίγουρα πάντως εξαιρετικό.

More
09 Δεκ 2011 16:33 #34898 by Fallen Angel

Constantine_R wrote: @Fallen Να σας ζήσει να το χαιρόσαστε! αλλά γαυβράκι; τέλος πάντων κανείς δεν είναι τέλειος... :mrgreen: (2 στα τρία μια χαρά :) )

Λογική παρανόηση τώρα που τα ξαναδιαβάζω, αλλά ομολογώ πως κλαίω από τα γέλια. Το μωρό είναι του φίλτατου Σταύρου (a.k.a. Elessar) και της συζύγου Μαργαρίτας (a.k.a. Telonio). Ουδεμία σχέση έχει με εμένα. Πλην του ότι ως οικογενειακή φίλη θα προσφερθώ να το κρατάω (όταν μεγαλώσει, μην κάνεις χαρούλες εσύ) προκειμένου να φροντίσω να απαιτεί κορυφαία γραφικά στα παιχνίδια και να μη συμβιβάζεται με pixels μεγέθους νυχιού λέγοντας για την πάλαι ποτέ χρυσή εποχή των adventures. :lol: :lol:

Την προσβολή πως θα έκανα γάβρο ένα μωρό (ακόμη και φέτος που κατάφεραν επιτέλους να βγουν στην Ευρώπη με αξιοπρέπεια) την προσπερνάω. Όπως είπε κι ο Τσαμπίκος, εδώ πρασινίζει η περιοχή. Γάβρο. Το μωρό. Άκουσον-άκουσον...

Ποιο είναι το 2ο στα 3, αλήθεια; Το ένα το ξέρω, τα παιχνίδια. Το δύο ποιο είναι;

@Tάσο,
Χίλια συγγνώμη για την ταλαιπωρία, αλλά μπορείς να μεταφέρεις το σχόλιό σου σε νέα απάντηση στο thread του BoUT; Γιατί δεν μπορώ να το κάνω εγώ και να φαίνεται από εσένα. :)

More
09 Δεκ 2011 17:03 #34899 by crocark
Replied by crocark on topic Re: Welcome Damien

telonio wrote: Αρκετά ατμοσφαιρικό, εκνευριστικά αργό, η μουσική...απλά συγκλονιστική!!
Ως νέο μέλος, καλησπέρα σε όλες και όλους.

Καλά θυμόμουν όταν το είδα το όνομα! Λίγα posts και καλά όχι σα μερικούς - μερικούς ...
Elessar και Telonio να σας ζήσει και πάλι και να τον καμαρώσετε όπως τον επιθυμείτε :D

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

• mkllds
  • Topic Author
  • Futuristic Fedora
  • Futuristic Fedora
More
09 Δεκ 2011 17:32 #34902 by mkllds
Replied by mkllds on topic Re: Welcome Damien
Elessar και Telonio να σας ζήσει!

Το παιδί σίγουρα δεν θα γίνει γάβρος, γαύρος ίσως και να γίνει. Αλλά Ολυμπιακός σίγουρα!

(Συγγνώμη αλλά αυτό το γάβ ρος μου χτυπούσε πολύ άσχημα! :mrgreen:)

-Θεοδωράκης.
-Σεφέρης.

More
09 Δεκ 2011 17:55 #34904 by Fallen Angel
Replied by Fallen Angel on topic Re: Welcome Damien

mkllds wrote: (Συγγνώμη αλλά αυτό το γάβ ρος μου χτυπούσε πολύ άσχημα! :mrgreen:)

Όπως και το αβγό;! ;)