University Of Confusion

More
05 Οκτ 2004 20:22 #2499 by Real NC
University Of Confusion was created by Real NC
Μάγκες, πρώτη μέρα μαθηματικά χθες στο παν/μιο, και... δεν κατάλαβα Χριστό! Κάτι για "σίγμα", "m ανά n" και "επαγωγή" έλεγε εκεί. Pleh! Αιτούμαι ηθικής υποστήριξης.

Sig? We don't need no stinking sig!
members.lycos.co.uk/realnc qtads.sf.net

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
05 Οκτ 2004 21:10 #2505 by Mortal
Replied by Mortal on topic University Of Confusion
Τα πρώτα 8 με 18 εξάμηνα είναι δύσκολα, απο εκεί και μετά αρχίζεις με μειωμένη σύνταξη και ανεβαίνεις. Μην ψυχοπλακώνεσαι απο τώρα δηλαδή του χρόνου τι θα κάνεις; Θα αυτοκτονήσεις; :P

[Back to out usual off-topic subjects 8) ]

Άντε άρχισε να γράφεις και τίποτα στο forum και στο Site γιατί ως WebAdmin (της κακιάς ώρας και κάτι) θα σε κυνηγήσω με μαστίγιο, και θα σου συστήσω την χάρη που έχουν τα γκλόμπ στις πατούσες, και τα αυγά στις μασχάλες! :lol:

Μέσα από στράτα απόμονη και απόσκια
με αγγέλους του Άδη μόνο στοιχειωμένη
που κει θεά μ' όνομα νύχτα βασιλεύει
κάτω, στα μέρη αυτά έχω φτάσει, τώρα...

More
05 Οκτ 2004 22:39 #2510 by Stknightmare
Replied by Stknightmare on topic University Of Confusion
Pou perases real nc?Ante kai kalos poliths.

Yg:Ta mathimatika tou panepisthmiou einai poio update apo auta pou kaname sto lukeio.

[url:1ivrqgyu]http://dtps.unipi.gr/users/knightmare[/url:1ivrqgyu]
"Don't be afraid of the dark,fear only what moves inside"

More
07 Οκτ 2004 20:38 #2565 by Real NC
Replied by Real NC on topic University Of Confusion

Ο Stknightmare wrote: Pou perases real nc?

Εδώ: www.icsd.aegean.gr

Yg:Ta mathimatika tou panepisthmiou einai poio update apo auta pou kaname sto lukeio.

Εγώ από την άλλη, θα έλεγα ότι είναι πιο κινέζικα... :shock:

More
07 Οκτ 2004 20:44 #2566 by Real NC

Ο Mortal wrote: Τα πρώτα 8 με 18 εξάμηνα είναι δύσκολα, απο εκεί και μετά αρχίζεις με μειωμένη σύνταξη και ανεβαίνεις.

Very funny, Morty, very funny.

Άντε άρχισε να γράφεις και τίποτα στο forum και στο Site γιατί ως WebAdmin (της κακιάς ώρας και κάτι) θα σε κυνηγήσω με μαστίγιο, και θα σου συστήσω την χάρη που έχουν τα γκλόμπ στις πατούσες, και τα αυγά στις μασχάλες! :lol:

Σήμερα μάγκα μου, είχα 10 (δέκα) ώρες μάθημα συν ένα 25άλεπτο τεστ στα Αγγλικά. Ευτυχώς τις άλλες μέρες δεν έχουμε 10ωρο, αλλά "μόνο" 8ωρα... :neutral: Ήμαρτον ρε συ! (Πως γράφεται το "ήμαρτον"; )

Τεσπα. Σάββατο και Κυριακή θα έχω λίγο χρόνο. Απορώ οι υπόληποι φοιτητές εδώ μέσα πως τα πάνε.

More
07 Οκτ 2004 21:00 #2567 by Mourgos
Replied by Mourgos on topic University Of Confusion
Μιας και ρωτάς, εγώ σήμερα είδα πως πέρασα Λογισμό2-χειροκροτήματα, χαμός, δυνατή μουσική, ο ήχος από τις σαμπάνιες που ανοίγουν-και είμαι μες την τρελή χαρά. :D

Άσχετο:Το ήμαρτον μια χαρά το έγραψες, το υπόλοιποι το σκότωσες λιγάκι :twisted:

Είμαι ωραίος
Τι ωραίος ,πανέμορφος
Τι πανέμορφος ,καλλονός
Γιατί όμως ρε γαμώτο, να είμαι ο μόνος που το βλέπει;

More
07 Οκτ 2004 22:12 #2569 by Mortal
Replied by Mortal on topic University Of Confusion

Real NC wrote:

Ο Mortal wrote: Τα πρώτα 8 με 18 εξάμηνα είναι δύσκολα, απο εκεί και μετά αρχίζεις με μειωμένη σύνταξη και ανεβαίνεις.

Very funny, Morty, very funny.

Άντε για να ξαναρχίσω την παράδοση των σεντονιών που είχα σταματήσει εδώ και πολύ καιρό. Προσπαθώ κάποτε θα τα καταφέρω. Αλλά σε stand-up comedy δεν πάω! Έχω αγοραφοβία! :P

Real NC wrote:

Σήμερα μάγκα μου, είχα 10 (δέκα) ώρες μάθημα συν ένα 25άλεπτο τεστ στα Αγγλικά. Ευτυχώς τις άλλες μέρες δεν έχουμε 10ωρο, αλλά "μόνο" 8ωρα... :neutral: Ήμαρτον ρε συ! (Πως γράφεται το "ήμαρτον"; )

Τεσπα. Σάββατο και Κυριακή θα έχω λίγο χρόνο. Απορώ οι υπόληποι φοιτητές εδώ μέσα πως τα πάνε.

<Ήχος μαστιγίου που χαράζει την σάρκα, και κατόπιν ουρλιαχτών απο το χοντρό αλάτι το οποίο επικαλύπτει την πληγή>. Λέγαμε κάτι σχετικά με το πως τα βγάζουν πέρα οι υπόλοιποι φοιτητές. Οι τυπάδες που παίζουν τα τύμπανα και δίνουν τον ρυθμό στην πανεπιστημιακή γαλέρα που είναι; :P Αλλά αποφάσισες μόνος σου να καταταγείς στο πλήρωμα, μην το ξανακουβεντιάζουμε πάλι! Μόνο 10 ώρες μάθημα, και τις υπόλοιπες 14 τι κάνεις; Μην μου πεις πως κοιμάσαι κιόλας; :lol:

Άντε πέρνα και απο κανα IRC να μας τα πεις και απο κοντά βρε αδέσποτο, αμαν πια πόσο καιρό έχεις να έρθεις απο εκεί; :lol:

Μέσα από στράτα απόμονη και απόσκια
με αγγέλους του Άδη μόνο στοιχειωμένη
που κει θεά μ' όνομα νύχτα βασιλεύει
κάτω, στα μέρη αυτά έχω φτάσει, τώρα...

More
08 Οκτ 2004 17:27 #2576 by Real NC

Mortal wrote: Άντε πέρνα και απο κανα IRC να μας τα πεις και απο κοντά βρε αδέσποτο, αμαν πια πόσο καιρό έχεις να έρθεις απο εκεί;

Τα μεσημέρια μπορεί να μπαίνω, μια και τότε είναι τα εργαστήρια ελεύθερα. Δεν έχω internet στο σπίτι (δεν έχω γραμμή).

More
08 Οκτ 2004 17:28 #2577 by Real NC

Mourgos wrote: Μιας και ρωτάς, εγώ σήμερα είδα πως πέρασα Λογισμό2-χειροκροτήματα, χαμός, δυνατή μουσική, ο ήχος από τις σαμπάνιες που ανοίγουν-και είμαι μες την τρελή χαρά.

"Λογισμό2" ? Τ'ειν τούτο πάλι;

More
08 Οκτ 2004 21:43 #2579 by Mourgos
Replied by Mourgos on topic University Of Confusion
Μαθηματικά του χειρίστου είδους φίλε,εκεί να δεις πανικός.Σου εύχομαι να μείνεις με την απορία...

Είμαι ωραίος
Τι ωραίος ,πανέμορφος
Τι πανέμορφος ,καλλονός
Γιατί όμως ρε γαμώτο, να είμαι ο μόνος που το βλέπει;