University Of Confusion
- Real NC
- Topic Author
- Banned
Sig? We don't need no stinking sig!
members.lycos.co.uk/realnc qtads.sf.net
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- Mortal
- Adventure's Advocate
[Back to out usual off-topic subjects ]
Άντε άρχισε να γράφεις και τίποτα στο forum και στο Site γιατί ως WebAdmin (της κακιάς ώρας και κάτι) θα σε κυνηγήσω με μαστίγιο, και θα σου συστήσω την χάρη που έχουν τα γκλόμπ στις πατούσες, και τα αυγά στις μασχάλες!
Μέσα από στράτα απόμονη και απόσκια
με αγγέλους του Άδη μόνο στοιχειωμένη
που κει θεά μ' όνομα νύχτα βασιλεύει
κάτω, στα μέρη αυτά έχω φτάσει, τώρα...
- Stknightmare
- Moderator
Yg:Ta mathimatika tou panepisthmiou einai poio update apo auta pou kaname sto lukeio.
[url:1ivrqgyu]http://dtps.unipi.gr/users/knightmare[/url:1ivrqgyu]
"Don't be afraid of the dark,fear only what moves inside"
- Real NC
- Topic Author
- Banned
Εδώ: www.icsd.aegean.grΟ Stknightmare wrote: Pou perases real nc?
Εγώ από την άλλη, θα έλεγα ότι είναι πιο κινέζικα... :shock:Yg:Ta mathimatika tou panepisthmiou einai poio update apo auta pou kaname sto lukeio.
- Real NC
- Topic Author
- Banned
Very funny, Morty, very funny.Ο Mortal wrote: Τα πρώτα 8 με 18 εξάμηνα είναι δύσκολα, απο εκεί και μετά αρχίζεις με μειωμένη σύνταξη και ανεβαίνεις.
Σήμερα μάγκα μου, είχα 10 (δέκα) ώρες μάθημα συν ένα 25άλεπτο τεστ στα Αγγλικά. Ευτυχώς τις άλλες μέρες δεν έχουμε 10ωρο, αλλά "μόνο" 8ωρα... Ήμαρτον ρε συ! (Πως γράφεται το "ήμαρτον"; )Άντε άρχισε να γράφεις και τίποτα στο forum και στο Site γιατί ως WebAdmin (της κακιάς ώρας και κάτι) θα σε κυνηγήσω με μαστίγιο, και θα σου συστήσω την χάρη που έχουν τα γκλόμπ στις πατούσες, και τα αυγά στις μασχάλες!
Τεσπα. Σάββατο και Κυριακή θα έχω λίγο χρόνο. Απορώ οι υπόληποι φοιτητές εδώ μέσα πως τα πάνε.
- Mourgos
- Moderator
Άσχετο:Το ήμαρτον μια χαρά το έγραψες, το υπόλοιποι το σκότωσες λιγάκι
Είμαι ωραίος
Τι ωραίος ,πανέμορφος
Τι πανέμορφος ,καλλονός
Γιατί όμως ρε γαμώτο, να είμαι ο μόνος που το βλέπει;
- Mortal
- Adventure's Advocate
Real NC wrote:
Very funny, Morty, very funny.Ο Mortal wrote: Τα πρώτα 8 με 18 εξάμηνα είναι δύσκολα, απο εκεί και μετά αρχίζεις με μειωμένη σύνταξη και ανεβαίνεις.
Άντε για να ξαναρχίσω την παράδοση των σεντονιών που είχα σταματήσει εδώ και πολύ καιρό. Προσπαθώ κάποτε θα τα καταφέρω. Αλλά σε stand-up comedy δεν πάω! Έχω αγοραφοβία!
Real NC wrote:
Σήμερα μάγκα μου, είχα 10 (δέκα) ώρες μάθημα συν ένα 25άλεπτο τεστ στα Αγγλικά. Ευτυχώς τις άλλες μέρες δεν έχουμε 10ωρο, αλλά "μόνο" 8ωρα... Ήμαρτον ρε συ! (Πως γράφεται το "ήμαρτον"; )Άντε άρχισε να γράφεις και τίποτα στο forum και στο Site γιατί ως WebAdmin (της κακιάς ώρας και κάτι) θα σε κυνηγήσω με μαστίγιο, και θα σου συστήσω την χάρη που έχουν τα γκλόμπ στις πατούσες, και τα αυγά στις μασχάλες!
Τεσπα. Σάββατο και Κυριακή θα έχω λίγο χρόνο. Απορώ οι υπόληποι φοιτητές εδώ μέσα πως τα πάνε.
<Ήχος μαστιγίου που χαράζει την σάρκα, και κατόπιν ουρλιαχτών απο το χοντρό αλάτι το οποίο επικαλύπτει την πληγή>. Λέγαμε κάτι σχετικά με το πως τα βγάζουν πέρα οι υπόλοιποι φοιτητές. Οι τυπάδες που παίζουν τα τύμπανα και δίνουν τον ρυθμό στην πανεπιστημιακή γαλέρα που είναι; Αλλά αποφάσισες μόνος σου να καταταγείς στο πλήρωμα, μην το ξανακουβεντιάζουμε πάλι! Μόνο 10 ώρες μάθημα, και τις υπόλοιπες 14 τι κάνεις; Μην μου πεις πως κοιμάσαι κιόλας;
Άντε πέρνα και απο κανα IRC να μας τα πεις και απο κοντά βρε αδέσποτο, αμαν πια πόσο καιρό έχεις να έρθεις απο εκεί;
Μέσα από στράτα απόμονη και απόσκια
με αγγέλους του Άδη μόνο στοιχειωμένη
που κει θεά μ' όνομα νύχτα βασιλεύει
κάτω, στα μέρη αυτά έχω φτάσει, τώρα...
- Real NC
- Topic Author
- Banned
Τα μεσημέρια μπορεί να μπαίνω, μια και τότε είναι τα εργαστήρια ελεύθερα. Δεν έχω internet στο σπίτι (δεν έχω γραμμή).Mortal wrote: Άντε πέρνα και απο κανα IRC να μας τα πεις και απο κοντά βρε αδέσποτο, αμαν πια πόσο καιρό έχεις να έρθεις απο εκεί;
- Real NC
- Topic Author
- Banned
"Λογισμό2" ? Τ'ειν τούτο πάλι;Mourgos wrote: Μιας και ρωτάς, εγώ σήμερα είδα πως πέρασα Λογισμό2-χειροκροτήματα, χαμός, δυνατή μουσική, ο ήχος από τις σαμπάνιες που ανοίγουν-και είμαι μες την τρελή χαρά.
- Mourgos
- Moderator
Είμαι ωραίος
Τι ωραίος ,πανέμορφος
Τι πανέμορφος ,καλλονός
Γιατί όμως ρε γαμώτο, να είμαι ο μόνος που το βλέπει;