Faust: Seven Games of the Soul
- crocark
- Topic Author
- Adventure's Advocate
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- Constantine_R
- Voodoo Priest
“You know, the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don’t alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit their views.”
- Elessar
- Team
Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς
- mkllds
- Futuristic Fedora
-"Πάνω στην άμμο την καυτή, γράφαμε τ' όνομα μας".
-Θεοδωράκης.
-Σεφέρης.
-Και τραγουδάει ο Σεφέρης.
- outcry
- Walker Survivor
edit: Σιγά σιγά τα posts σου θα θεωρούνται κάτι σα τους εσωτερικούς μονολόγους του Joyce, πλήρως ακατανόητα.
[i:2dyt6cll]I'd like to be the Catcher in the Rye and all.[/i:2dyt6cll]
- WickedMan
- Tentacled Overlord
Αν μου κάνεις δώρο το παιχνίδι, δέχομαι να το κάνω review, ακόμη κι αν είναι μάπα... (Συνεχίζω να υποπτεύομαι ότι υπάρχει κάποιο βαθύτερο νόημα σε όλο αυτό...)
Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...
- crocark
- Topic Author
- Adventure's Advocate
Θέλω να το αγοράσω και επιφυλάσσομαι γιατί διάβασα ένα review στο AGs. Εγώ όμως στο advocate μπήκα γιατί δεν μπορώ να πετάω λεφτά από 'δω κι από 'κει. Πρέπει να ξέρω την ψυχοσύνθεση του reviewer. Έτσι φίλε μου δεν το έχω το παιχνίδι, αλλά αν με πείσει πιθανό μελλοντικό review, ευχαρίστως να στο δανείσω. Θα στο στείλω με πλοίο ή θα το φέρω κολυμπώντας
@ dOutCry
Joyce; James Joyce;
Edit: Ευτυχώς έχω φίλους σαν το C_R, γιατί αν περίμενα από εσάς ... Την άλλη φορά μου βάλατε ότι δεν είδατε bug στο BM3. Τι θέλω και σας ρωτάω; Τσ, τσ, τσ ...
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- giovanna
- Adventure's Advocate
- crocark
- Topic Author
- Adventure's Advocate
@ giovanna
Κούκλα, απλά θέλω ένα review στα ελληνικά από κάποιον που πιθανόν το έχει παίξει. Έχω βρει και reviewer, αλλά μου το παίζει δύσκολος και ζήτησα τη βοήθειά σας. Αλλά, άμα πω εγώ άσπρο, εσείς λέτε μαύρο. Δεν το λέω προσωπικά σε σένα. Αλλά ρίξτε ένα ψηφαλάκι και προς τα δω. Ε, giovanna; Τι λες; Σκέψου ότι θα είναι η μόνη σου ευκαιρία από εδώ και πέρα να ασκείς αυτά που είχες συνηθίσει τόσα χρόνια να θεωρείς ως δημοκρατικά δικαιώματα.
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- Pournelaos
- Moderator
- WickedMan
- Tentacled Overlord
Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...
- giovanna
- Adventure's Advocate
Συνεχίζω να μην μπορώ να ακολουθήσω την σκέψη σου, τι δουλειά έχει η ψήφος μου με τα δημοκρατικά μου δικαιώματα? Έτσι και αλλιώς εγώ ψήφισα ΟΧΙ
- crocark
- Topic Author
- Adventure's Advocate
Άσε τη δική μου σκέψη. Ούτε εγώ με καταλαβαίνω κάποιες φορές. Βοήθησέ με να καταλάβω τη δική σου καλύτερα. Σου ζητάω βοήθεια να πείσουμε έναν άνθρωπο, ο οποίος έχει παίξει το Faust, να φτιάξει review για ένα παιχνίδι που πιθανότατα εσύ έχεις παίξει, αλλά εγώ όχι. Ψήνομαι όμως. Εκτός από εμένα, μπορεί να χρησιμεύσει και σε κανέναν άλλο. Άσε που σίγουρα θα κάνει τη συλλογή με reviews εδώ μέσα πλουσιότερη. Γιατί να μη θέλεις ένα review;
Έτσι κι αλλιώς 2 αρνητικές ψήφοι είναι πάρα πολλές. Το 5-2 δε μου αρκεί με τίποτα! Αν μου ζητούσαν να το γράψω εγώ και βασιζόμουν σ' αυτές τις ψήφους για να πάρω ενθάρρυνση, θα ήθελα κοντά 20.000 θετικές για να ξεπεράσω το σοκ το 2 αρνητικών. Οπότε δε θα το έγραφα. Δε θέλω να βάλω έναν άνθρωπο να γράψει κάτι που θα είναι ανεπιθύμητο έστω και από 2. Δεν πειράζει. Άλλη φορά
Ναι, Pournelaos, για εκείνο μιλούσα
Wicked, με τα γραμματάκια δεν παίζει τίποτα
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- giovanna
- Adventure's Advocate
Η ένσταση μου είναι να βάζεις ένα τέτοιο θέμα σε ψηφοφορία. Θα μπορούσες απλά να το αναφέρεις.
- crocark
- Topic Author
- Adventure's Advocate
Δε ρώτησα αν θέλετε να βάλω ένα τέτοιο θέμα σε ψηφοφορία ή όχι, αλλά αν θέλετε να δείτε ένα τέτοιο review ή όχι παρόλο που δε θα είναι εξονυχιστικό. Απάντησες σε άλλο ερώτημα, αλλά "no worry" που λένε και στη Ζάκυνθο.
crocark wrote: Δεν πειράζει. Άλλη φορά
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ