Το παιχνίδι του Θησαυρού
- Constantine_R
- Voodoo Priest
outcry wrote: 1) Χρησιμοποιώντας τους αριθμούς 1,3,4,6 μόνο από μία φορά το καθένα και μόνο τις τέσσερις βασικές πράξεις (πρόσθεση, αφαίρεση, πολ/μο, διαίρεση) χωρίς δυνάμεις, ρίζες ή άλλα μαθηματικά κόλπα, δώστε αποτέλεσμα 24.
ΣΑΝΑΒΑΜΠΙΤΣ!!! ΤΟ ΒΡΗΚΑ...
Το μαλ%$#^% με παίδεψε....
Κάτσε να τελειώσω το Ι πρώτα....outcry wrote: Ή μπορούμε να παίξουμε όλοι μαζί το Rhem IV
“You know, the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don’t alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit their views.”
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- Castledoque
- Adventure Draic Kin
Ωραίος!Constantine_R wrote: ΣΑΝΑΒΑΜΠΙΤΣ!!! ΤΟ ΒΡΗΚΑ...
Απλώς από περιέργεια πως πήγε το μυαλό σου να χρησιμοποιήσεις
Μπράβο πάντως.
Δε μας είπες όμως: τη λύση στον δεύτερο γρίφο τη βρήκες;
- outcry
- Walker Survivor
Διαφωνώ κάθετα. Το γκουγκλ είναι, ξεκάθαρα, η καταστροφή του σύμπαντος.Castledoque wrote: Το google φίλε. Μεγάλη ανακάλυψη.
Σωστός. Κι εμένα με είχε παιδέψει κάμποσο (περισσότερο από τον άλλο που έβαλα και περισσότερο απ'όσο εσένα, βέβαια τότε ήμουν αμούστακο αγόρι ακόμα). Βρήκα τη λύση όταν παράτησα τους αριθμούς κι άρχισα να το σκέφτομαι λογικά για το ποιες πράξεις πρέπει κυρίως να χρησιμοποιήσω στην ουσίαConstantine_R wrote: ΣΑΝΑΒΑΜΠΙΤΣ!!! ΤΟ ΒΡΗΚΑ...
Όσο για το Rhem έχεις περιθώριο να τελειώσεις τα τρία πρώτα μέσα στους επόμενους 9 μήνες μείον 3 μέρες (οπότε τελειώνουν οι καταναγκαστικές μου διακοπές, 3 μήνες για το καθένα, δε βγαίνει μάλλον ) και το ξεκινάμε τότε για να το γιορτάσουμε
[i:2dyt6cll]I'd like to be the Catcher in the Rye and all.[/i:2dyt6cll]
- Castledoque
- Adventure Draic Kin
Γιατί το κακόμοιρο; Το είπαν οι Μάγια;outcry wrote: Το γκουγκλ είναι, ξεκάθαρα, η καταστροφή του σύμπαντος.
Αμάν Παναγιά μου! Τόσο δύσκολο; Για να το λες κι εσύ που είσαι τόσο καλός σε μαθηματικού τύπου γρίφους... :shock:outcry wrote: 3 μήνες για το καθένα, δε βγαίνει μάλλον
- outcry
- Walker Survivor
Παρά το χιουμοριστικό της δήλωσής μου, με τη λέξη "σύμπαντος" που χρησιμοποίησα, πιστεύω ακράδαντα αυτό που έγραψα αλλά είναι μεγάλη κουβέντα και εντελώς εκτός.Castledoque wrote: Γιατί το κακόμοιρο; Το είπαν οι Μάγια;
Για τα Rhem, αναλόγως την υπομονή, την επιμονή, τα ψυχολογικά και τα κόμπλεξ του καθενός, η διάρκεια ποικίλει. Σε γενικές γραμμές ένα τρίμηνο για το πρώτο είναι καλή απόδοση, μετά δυσκολεύουν τα πράματα (κυρίως στο 2ο).
[i:2dyt6cll]I'd like to be the Catcher in the Rye and all.[/i:2dyt6cll]
- Constantine_R
- Voodoo Priest
Ξέρεις τη συνέχεια....Castledoque wrote: Απλώς από περιέργεια πως πήγε το μυαλό σου να χρησιμοποιήσεις...
Παιδιά συγνώμη αλλά δεν γίνεται να του απαντήσω χωρία κάποιο hint οπότε θα το γράψω σε spoiler. Μπορεί να μην θέλει κάποιος να το δει....
Λοιπόν κάτι που κάνω γενικά όταν πέφτω σε τέτοια προβλήματα. Στο 99.99999999999999999999% των περιπτώσεων η λύση σε τέτοιου είδους προβλήματα δεν είναι η προφανής ή τέλος πάντων αυτή που μας έρχεται πρώτη στο μυαλό. Λογικό. Έχω παρατηρήσει (σε παρέες) ότι οι περισσότεροι προσπαθούν να αγνοήσουν αυτές τις λάθος απαντήσεις ή αφού δουν ότι είναι λάθος, την ξεχνάνε. Εγώ πέφτω με τα μούτρα σε αυτές γιατί όταν τις βρω θα έχω καταλάβει πιο είναι το πρόβλημα. Δηλαδή,
Ναι, αν σταματήσω να τρώω και να πίνω ίσως τα προλάβω....outcry wrote: Όσο για το Rhem έχεις περιθώριο να τελειώσεις τα τρία πρώτα μέσα στους επόμενους 9 μήνες μείον 3 μέρες (οπότε τελειώνουν οι καταναγκαστικές μου διακοπές, 3 μήνες για το καθένα, δε βγαίνει μάλλον ) και το ξεκινάμε τότε για να το γιορτάσουμε
Είπαμε από βδομάδα "Morheus".
“You know, the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don’t alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit their views.”
- Castledoque
- Adventure Draic Kin
Μπράβο ρε φίλε! Και χαρά στην υπομονή σου (αν κατάλαβα καλά) να δοκιμάσεις τόσους λάθους συνδυασμούς για να προσανατολιστείς βαθμιαία προς τη σωστή κατεύθυνση.
Νομίζω είσαι υπερ-έτοιμος για τα RHEM, που με βάση αυτά που διαβάζω φαίνονται υπερ-υπερ-δύσκολα.
Thanks πάντως που μπήκες στον κόπο να μου εξηγήσεις τη συλλογιστική σου για τη λύση του γρίφου.
- Constantine_R
- Voodoo Priest
- giovanna
- Adventure's Advocate
- GameLinguist
- Topic Author
- Adventurous Titan
ειλικρινά σας ευχαριστώ για τις προτάσεις, ιδέες, κουβέντες, ατάκες... Νομίζω ότι μου δώσατε παραπάνω "σπόρους" από όσους περίμενα, σίγουρα παραπάνω από όσους νομίζετε και πρέπει να παλουκωθώ (με την καλή την έννοια) να το σχεδιάσω... Νομίζω ότι έφτιαξα και καλό story.... Βέβαια αν έρθουν άλλες ιδέες καθ'οδόν μέχρι το επόμενο Σ/Κ, shoot them!!!
"Όσο βαθιά και να θάψεις την αλήθεια,
αυτή έχει τον τρόπο να βγει στην επιφάνεια και να ανασάνει"
-- παροιμία των φάλαν // Το Σκήπτρο του Φοίνικα
GameLinguist: Because Language is a Game
- GameLinguist
- Topic Author
- Adventurous Titan
btw σήμερα έπαιξα το παιχνίδι του θησαυρού (έδωσα και τα credits στο φορουμ) και είχε πολύ μεγάλη επιτυχαί... Περιττό να πω ότι το φύλλο με τους γρίφους τους δυσκόλεψε περισσότερα από όλα... Εμ η νεολαία είναι μόνο για FPS και ΜΜΟ
Και πάλι ευχαριστώ για τις ιδέες και τις προτάσεις...
Θανάσης
"Όσο βαθιά και να θάψεις την αλήθεια,
αυτή έχει τον τρόπο να βγει στην επιφάνεια και να ανασάνει"
-- παροιμία των φάλαν // Το Σκήπτρο του Φοίνικα
GameLinguist: Because Language is a Game