Το γέλιο προσφέρει ζωή
- Fallen Angel
- Topic Author
- Homo Adventurous
28 Ιαν 2014 21:18 #41905
by Fallen Angel
Nothing happens unless first a dream...
Το γέλιο προσφέρει ζωή was created by Fallen Angel
Επειδή το γέλιο κάνει καλό, απολαύστε ανέμελα.
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- Mortal
- Adventure's Advocate
Less
More
28 Ιαν 2014 22:06 #41906
by Mortal
Μέσα από στράτα απόμονη και απόσκια
με αγγέλους του Άδη μόνο στοιχειωμένη
που κει θεά μ' όνομα νύχτα βασιλεύει
κάτω, στα μέρη αυτά έχω φτάσει, τώρα...
Replied by Mortal on topic Re: Το γέλιο προσφέρει ζωή
Παρά τον σχολιασμό του τον έκοψα πολύ υπομονετικό άνθρωπο. Εγώ άντεξα, να ΑΚΟΥΩ μόνο, 10 λεπτά από το video. Δεν ξέρω ποιοί κάθοτε και τα γράφουν αυτά τα games, μα όντως ο μόνος λόγος ύπαρξης τους είναι να βασανίζουν τους gamers.
Υπάρχουν και πιο ενδιαφέροντα που τουλάχιστον ωφελούν και λιγάκι. phoboslab.org/ztype/ [αν ψάχνεται κανείς για να δει πόσο γρήγορα πληκτρολογεί]
Υπάρχουν και πιο ενδιαφέροντα που τουλάχιστον ωφελούν και λιγάκι. phoboslab.org/ztype/ [αν ψάχνεται κανείς για να δει πόσο γρήγορα πληκτρολογεί]
- WickedMan
- Tentacled Overlord
Less
More
29 Ιαν 2014 00:37 #41911
by WickedMan
Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...
Replied by WickedMan on topic Re: Το γέλιο προσφέρει ζωή
πόνεσε η κοιλιά μου...
Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...
- Fallen Angel
- Topic Author
- Homo Adventurous
29 Ιαν 2014 13:40 #41920
by Fallen Angel
Replied by Fallen Angel on topic Re: Το γέλιο προσφέρει ζωή
Καλέ, με αυτό δε γελάς. Εγώ τουλάχιστον, το πόρωσα και έπαιζα κανονικά. Καταραμένα πολυβόλα γραμμάτων...Mortal wrote: [...]Υπάρχουν και πιο ενδιαφέροντα που τουλάχιστον ωφελούν και λιγάκι. phoboslab.org/ztype/ [αν ψάχνεται κανείς για να δει πόσο γρήγορα πληκτρολογεί]
- Mortal
- Adventure's Advocate
Less
More
29 Ιαν 2014 14:13 #41921
by Mortal
Replied by Mortal on topic Re: Το γέλιο προσφέρει ζωή
Χεχε, εγώ πάντως νευριάζω γιατί κοπανάω πάνω στα όρια που το υπόλοιπο από το καμμένο μυαλό μου στέλνει εντολές στα πληκτροπατητήρια [τα λέμε και δάκτυλα]. Κάπου 11-12 επίπεδο με βαθμό ακρίβειας 86% (και μια φορά πήγα στον 91%) και δεν θυμάμαι πόσες λέξεις, και φυσικά πάντα τυφλό [το να μην χάνεις τις αποστάσεις των πλήκτρων είναι το κόλπο]. Nope σήμερα θέλω να χαλαρώσω, δεν το ξαναδοκιμάζω.
- Praetorian
- Walker Survivor
30 Ιαν 2014 09:11 #41939
by Praetorian
Τέτοια παιχνίδια ωστόσο πρέπει να έχουν βγει αρκετά*. Στο κανάλι του TB τα αποκαλεί torture platformers (δεν ξέρω πόσο επίσημη είναι η ονομασία), αλλά δεν είναι όλα τόσο... άδικα και επίσης το είδος δεν περιορίζεται μόνο σε platformers.
Βασικά το πρόβλημα εδώ δεν ήταν τόσο ότι το παιχνίδι είναι "άδικο" γιατί αυτό το λύνεις και με trial and error. Στο "I wannt be the Guy" είναι από ό,τι καταλαβαίνω και τα controls (όχι καλή απόκριση σε αυτά που πατάει ο παίκτης στο πληκτρολόγιο) και η έλλειψη ενδείξεων για το πού μπορείς να κάνεις τι (πχ που χρησιμεύει το όπλο, πώς/που χρησιμοποιείται το grapple κλπ).
*Πριν μερικά χρόνια είχε βγει στο youtube ως hardest game όλων των εποχών το Syobon Action -γνωστό και ως Cat Mario. Παρεμπιπτόντως, δεν συνιστάται να ψάξετε για άλλο gameplay στο youtube γιατί βγαίνει ένας σκουπιδότοπος από facecam pewdiepie (και παρόμοιων) βίντεο):
PS. Καταλαβαίνω ότι το μισό και παραπάνω χιούμοριστικό στοιχέιο στο video του TB είναι ο σχολιασμός/αντιδράσεις του, απλά σε κάποια άτομα αυτό μεταδίδεται ως καλό χιούμορ και σε άλλες περιπτώσεις είναι πλήγμα για την πίστη σου στο ανθρώπινο είδος.
• patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 SE και CD VGA beta patch !!!, Indiana Jones 3 και LOOM , Grim Fandango
Replied by Praetorian on topic Re: Το γέλιο προσφέρει ζωή
Χαχαχ δεν το είχα δει αυτό το video του TB.Fallen_Angel wrote: Επειδή το γέλιο κάνει καλό, απολαύστε ανέμελα.
Τέτοια παιχνίδια ωστόσο πρέπει να έχουν βγει αρκετά*. Στο κανάλι του TB τα αποκαλεί torture platformers (δεν ξέρω πόσο επίσημη είναι η ονομασία), αλλά δεν είναι όλα τόσο... άδικα και επίσης το είδος δεν περιορίζεται μόνο σε platformers.
Βασικά το πρόβλημα εδώ δεν ήταν τόσο ότι το παιχνίδι είναι "άδικο" γιατί αυτό το λύνεις και με trial and error. Στο "I wannt be the Guy" είναι από ό,τι καταλαβαίνω και τα controls (όχι καλή απόκριση σε αυτά που πατάει ο παίκτης στο πληκτρολόγιο) και η έλλειψη ενδείξεων για το πού μπορείς να κάνεις τι (πχ που χρησιμεύει το όπλο, πώς/που χρησιμοποιείται το grapple κλπ).
*Πριν μερικά χρόνια είχε βγει στο youtube ως hardest game όλων των εποχών το Syobon Action -γνωστό και ως Cat Mario. Παρεμπιπτόντως, δεν συνιστάται να ψάξετε για άλλο gameplay στο youtube γιατί βγαίνει ένας σκουπιδότοπος από facecam pewdiepie (και παρόμοιων) βίντεο):
PS. Καταλαβαίνω ότι το μισό και παραπάνω χιούμοριστικό στοιχέιο στο video του TB είναι ο σχολιασμός/αντιδράσεις του, απλά σε κάποια άτομα αυτό μεταδίδεται ως καλό χιούμορ και σε άλλες περιπτώσεις είναι πλήγμα για την πίστη σου στο ανθρώπινο είδος.
• patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 SE και CD VGA beta patch !!!, Indiana Jones 3 και LOOM , Grim Fandango
- WickedMan
- Tentacled Overlord
Less
More
30 Ιαν 2014 21:51 #41950
by WickedMan
Replied by WickedMan on topic Re: Το γέλιο προσφέρει ζωή
εντάξει, τέλειο. Έχουν πάρει το Super Mario Land και του έχουν βάλει επιπλέον παγίδες (γελοίες I might add). Ακούστε με, κάτι ξέρω. Πριν πολλααααά χρόνια (κοντά 15), το τερμάτιζα με κλειστά μάτια (το Super Mario Land, όχι αυτή την μπούρδα )
- Fallen Angel
- Topic Author
- Homo Adventurous
01 Φεβ 2014 10:09 #41963
by Fallen Angel
Replied by Fallen Angel on topic Re: Το γέλιο προσφέρει ζωή
Χαχαχαχαχαχα... πόσο τέλειο κι αυτό;!