Μια μικρή ανάπαυλα με πακετά αστείων διαφημίσεων
- Mortal
- Topic Author
- Adventure's Advocate
Less
More
11 Μαρ 2014 20:41 #42559
by Mortal
Μέσα από στράτα απόμονη και απόσκια
με αγγέλους του Άδη μόνο στοιχειωμένη
που κει θεά μ' όνομα νύχτα βασιλεύει
κάτω, στα μέρη αυτά έχω φτάσει, τώρα...
Replied by Mortal on topic Re: Μια μικρή ανάπαυλα με πακετά αστείων διαφημίσεων
Α, μα παιδί μου η μουσική έχει πάντα σχέση με τον σχολιασμό και τους υπερβατικούς συσχετισμούς κάποιου που έχει δει ΠΟΛΛΑ video στο youtube.
Όσο για την βρωμιά, σκέψου πως αφού μιλάμε για διαφήμιση το θεωρούμε δεδομένο, ωστόσο σαν άνθρωποι της εποχής μας θεωρούμε κι αυτονόητη την ύπαρξη της και την προσπάθεια κάποιων να σου πουλήσουν ό,τι τους κατέβει παίζοντας με τη λιμπίντο σου.
Δεν άκουσα σχόλιο για την Nonami, τι έγινε ήταν μικρό το "μέγεθος"; Θες κάτι σε μεγαλύτερα; Απλά δεν ξέρω αν αυτά θα τραγουδάνε! -
Όσο για την βρωμιά, σκέψου πως αφού μιλάμε για διαφήμιση το θεωρούμε δεδομένο, ωστόσο σαν άνθρωποι της εποχής μας θεωρούμε κι αυτονόητη την ύπαρξη της και την προσπάθεια κάποιων να σου πουλήσουν ό,τι τους κατέβει παίζοντας με τη λιμπίντο σου.
Δεν άκουσα σχόλιο για την Nonami, τι έγινε ήταν μικρό το "μέγεθος"; Θες κάτι σε μεγαλύτερα; Απλά δεν ξέρω αν αυτά θα τραγουδάνε! -
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- crocark
- Adventure's Advocate
Less
More
11 Μαρ 2014 20:45 #42560
by crocark
...
EDIT
ΟΚ, το είδα. Αλλά δεν εμπίπτει σ' αυτό που λέω εγώ. Το ενσταντανέ είναι αθώο.
EDIT 2
ΟΚ, είδα και το πρώτο με τη νέα οπτική. Εδώ μάλλον ήταν μουσική αναφορά απλώς περί ήχου και εικόνας και τέτοια, ναι;
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
Replied by crocark on topic Re: Μια μικρή ανάπαυλα με πακετά αστείων διαφημίσεων
Με των άλλων. Εγώ την έβγαλα από την πρίζα.Mortal wrote: και την προσπάθεια κάποιων να σου πουλήσουν ό,τι τους κατέβει παίζοντας με τη λιμπίντο σου.
Τώρα κατάλαβα ... Κούραση σήμερα ... Δεν το έχω. Πρέπει να το ξαναδώ Αν πάντως έχεις κάτι πιο εύγλωττο εδώ είμαστε. Επίσης, λίγο - λίγο ακόμα προσπαθώ να δω το 1/5 από την προηγούμενη φορά ... φφφ ... χχχ ... φφφ ... (λαχάνιασμα ...) ...Mortal wrote: Δεν άκουσα σχόλιο για την Nonami, τι έγινε ήταν μικρό το "μέγεθος"; Θες κάτι σε μεγαλύτερα; Απλά δεν ξέρω αν αυτά θα τραγουδάνε!
...
EDIT
ΟΚ, το είδα. Αλλά δεν εμπίπτει σ' αυτό που λέω εγώ. Το ενσταντανέ είναι αθώο.
EDIT 2
ΟΚ, είδα και το πρώτο με τη νέα οπτική. Εδώ μάλλον ήταν μουσική αναφορά απλώς περί ήχου και εικόνας και τέτοια, ναι;
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- Mortal
- Topic Author
- Adventure's Advocate
Less
More
11 Μαρ 2014 20:51 #42561
by Mortal
Replied by Mortal on topic Re: Μια μικρή ανάπαυλα με πακετά αστείων διαφημίσεων
Απευθυνόμενος αποκλειστικά στον αντρικό πληθυσμό του forum!
Eδώ
θα βρεις την αναφορά στην Nonami απο πλευράς μεγέθους. Για άλλα μεγέθη δες
εδώ
, αν πας στο main έχει και δύση, ωστόσο η Ασία υπερέχει με διαφορά έναντι όλων.
Edit:
Βασικά η διαφήμιση του youtube θα χρειαστεί κάποιο διάστημα αλλά θα τη "σκοτώσει" την τηλεόραση, και μην ξεχνας δεν έχεις τον κάθε Μήτσο από πίσω αλλά την google, ξέρει καλύτερα πως να πουλάει
Χεχε yeap οι γαλακτικοί αδένες που είχε το video που σχολίασες δεν με εντυπωσίασαν και απλά έφερα ως παράδειγμα ένα ΙΣΧΥΡΟ μέτρο [Ι μετρικό] σύγκρισης.
Edit:
Βασικά η διαφήμιση του youtube θα χρειαστεί κάποιο διάστημα αλλά θα τη "σκοτώσει" την τηλεόραση, και μην ξεχνας δεν έχεις τον κάθε Μήτσο από πίσω αλλά την google, ξέρει καλύτερα πως να πουλάει
Χεχε yeap οι γαλακτικοί αδένες που είχε το video που σχολίασες δεν με εντυπωσίασαν και απλά έφερα ως παράδειγμα ένα ΙΣΧΥΡΟ μέτρο [Ι μετρικό] σύγκρισης.