Τα 8 μας έλειπαν
- giovanna
- Topic Author
- Adventure's Advocate
Οι αγαπημένοι μου μου λένε να κάνω υπομονή και θα τα μάθω και να μην πηδηχτώ απο το παράθυρο αλλά δεν μπορώ είμαι πολύ νευρική θέλω να μπορώ να τα κοντρολάρω όλα, αλλά....
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- tsampikos
- Master of Dimensions
www.classicshell.net/
Ίδιο και καλύτερο από το κλασσικό start της Microsoft το χρησιμοποιώ άπό την πρώτη στιγμή που έβαλα Windows 8. Tα Windows 8 είναι η εξέλιξη των 7 προς το καλύτερο σε όλους τους τομείς. Τα Windows XP έκλεισαν τον κύκλο τους, αφού υπηρέτησαν τους πάντες πιστά για πολλά χρόνια. Άψογο αλλά πλέον απαρχαιωμένο λειτουργικό που καλώς έπραξε η Microsoft και το σταμάτησε επιτέλους.
Πάντως Giovanna αν δεν σου αρέσουν τα 8 μπορείς να βάλεις τα 7 που είναι η εξέλιξη των XP και θα σου αρέσουν. Δείχνουν και αυτά την ηλικία τους σιγά σιγά αλλά είναι υπέροχο λειτουργικό, καλύτερο από τα XP κάθε περίπτωση και με αρκετά χρόνια ζωής ακόμη μπροστά τους.
- Mortal
- Adventure's Advocate
Μέσα από στράτα απόμονη και απόσκια
με αγγέλους του Άδη μόνο στοιχειωμένη
που κει θεά μ' όνομα νύχτα βασιλεύει
κάτω, στα μέρη αυτά έχω φτάσει, τώρα...
- giovanna
- Topic Author
- Adventure's Advocate
Θα διαφωνήσω μαζί σου αλλά δεν πειράζει για αυτό είναι τα φιλαράκια. Μέρες τώρα προσπαθώ να φτιάξω τον λογαριασμό μου για τα e-mail μου είμαι στην forthnet και κάθε ημέρα αλλα μου λένε και άλλα γίνονται, εν πάσει περιπτώσει υπάρχει κάποιο πρόγραμμα τζάμπα για ηλεκτρονική αλληλογραφία που να τρέχει στα WINDOWS 8 γιατί το υπέροχο μου outlook-express δεν τρέχει
- Mortal
- Adventure's Advocate
- giovanna
- Topic Author
- Adventure's Advocate
Εγώ πληρώνω την Forthnet και προσπαθώ εδώ και 2 εβδομάδες να φτιάξω τον λογαριασμό μου ώστε να παίρνω και να στέλνω τα e-mail μου χωρίς αποτέλεσμα, κάθε φορά κάποιος διαφορετικός υπάλληλος μου δίνει διαφορετικά στοιχεία για τις θύρες και ότι άλλο πρέπει να εισάγω γιά να έχω e-mail αλλά χωρίς επιτυχία. Η απάντηση τους είναι εμείς δεν έχουμε 8 τι νά κάνουμε δεν ξέρω. οπότε εγώ τα παίρνω όλα και στέλνω μέσω webmail αλλά έχω το πρόβλημα ότι τα Ελληνικά κέιμενα τα βλέπω με κουτάκια και όχι γράμματα.
Ασε τέτοιο καλοκάιρι δεν περίμενα να περάσω, καλά να είναι τα 8
- Mortal
- Adventure's Advocate
Λογικά απλά θα βάλεις pop και gate forthnet και τα ports τους και θα συνδεθείς με email/pass για να λάβεις/στείλεις. Ωστόσο δεν έφυγα ποτέ από την otenet για κοντά 15 χρόνια οπότε δεν ξέρω τις μικρές ή μεγάλες παραξενιές των άλλων εταιρειών.
- giovanna
- Topic Author
- Adventure's Advocate
Σήμερα τελικά κατάφερα να φτιάξω το πρόγραμμα να παίρνω αλλά πάλι δεν μπορώ να στείλω οπότε αύριο πάλι απο την αρχή
- Mortal
- Adventure's Advocate
Για δες αν βοηθάει καθόλου κι αυτό: www.forthnet.gr/article.aspx?a_id=4067
- giovanna
- Topic Author
- Adventure's Advocate
Τα κατάφερα τελικά μόνη μου γιατί το τεχνικό προσωπικό τους μου έλεγε άλλαντάλων
Σε ευχαριστώ για την βοήθεια σου
- WickedMan
- Tentacled Overlord
Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...
- Mortal
- Adventure's Advocate
Wicked τα είδα σε φίλο και απλά ανατρίχιασα με τα παρανοϊκά sliding control panels της νοικοκυράς και του πιτσιρικά που νομίζει πως το TCP είναι συντόμευση κυβερνητικού οργανισμού, την έλλειψη ξεκάθαρου start και σωστά δομημένων εφαρμογών που να της οργανώσεις όπως ακριβώς τις θέλεις σε δομές, και φυσικά με τη φρίκη που έφτιαξαν για πρώτη οθόνη λες και όλοι έχουμε PC τα θέλουμε ό,τι χαζομάρα φαντάζονται να την έχουμε μπροστά μας κάθε στιγμή. Oσο μπορώ να τα αποφύγω θα τα αποφύγω. Ευτυχώς για την ώρα με τα Win732 στον 1ν και τα win7 home premium είμαι οκ.
- giovanna
- Topic Author
- Adventure's Advocate
Τι δίκιο που έχεις και εγώ κάθε φορά που ανοίγω τον υπολογιστή μου μόνο σαν μ....κας αίσθάνομαι, δεν ξέρω που είναι τα προγράμματα μου, πρέπει να σημειώνω σε χαρτί που να πάω να τα βρώ κάτι σαν Πυθία αλλά στο χειρότερο, περαστικά μου