Επιστρέφει το θρυλικό Twin Peaks!!
- Fallen Angel
- Topic Author
- Homo Adventurous
Μπορεί να έχουν περάσει 25 χρόνια από τότε που πρωτογυρίστηκε το Twin Peaks, αλλά οι φανατικοί οπαδοί του ανά τον κόσμο δεν έχουν μειωθεί καθόλου, αντιθέτως αυξήθηκαν και πολλαπλασιάστηκαν. Το αμερικανικό δράμα των '90 με την υπογραφή των David Lynch και Mark Frost ανακοινώθηκε πλέον επίσημα (οι φήμες οργίαζαν ήδη) ότι θα συνεχιστεί το 2016. Οι δύο δημιουργοί ανέλαβαν να γυρίσουν την τρίτη σεζόν της σειράς σε εννέα επεισόδια, ενώ υπόσχονται να φέρουν πίσω και όσους περισσότερους μπορούν από το original cast των ηθοποιών. Προς το παρόν, γνωρίζουμε ότι ο Kyle MacLachlan θα υποδυθεί πάλι τον πράκτορα Dale Cooper.
Κι όπως είπαν οι David Lynch και Mark Frost και μας ξεσήκωσαν:
"That gum you like is going to come back in style!"
(του-τούμ...του-τούμ...)
Nothing happens unless first a dream...
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- WickedMan
- Tentacled Overlord
Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...
- Peter Pan
- Moderator
- Stefan_holdyourlight
- Moderator
Μιλάω για το 2ο Season φυσικά, που μετά από 4-5 επεισόδια απλά ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΑΙ. Δεν ξέρω τι θα έχει να μας πει μετά από 25 χρόνια η Laura Palmer, πάντως εγώ να σας πω την αλήθεια το μόνο που ευχαριστήθηκα ήταν ο δίωρος πιλότος της σειράς και ίσως και την ταινία. Άντε... και τις μηλόπιτες.
Fallen_Angel wrote: Προς το παρόν, γνωρίζουμε ότι ο Kyle MacLachlan θα υποδυθεί πάλι τον πράκτορα Dale Cooper.
Είσαι σίγουρη; Εγώ διάβασα ότι ο MacLachlan δεν είναι σίγουρος.
Όλα τα reviews μου εδώ: rubberchickenreviews.tumblr.com/
Το Adventure μου, το παιδί μου: somepeaceofmindgame.blogspot.gr/
- tsampikos
- Master of Dimensions
- Castledoque
- Adventure Draic Kin
Δηλαδή δεν το έχεις δει ακόμα;;;;;;!!!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:WickedMan wrote: Ευκαιρία να την πιάσουμε κι αυτή όταν πλησιάζει ο καιρός.
Τι φλεβίτσες... Αρτηρία και κεντρική να τινάζεται το αίμα σαν συντριβάνι!!!!Fallen_Angel wrote: Χαρά, ενθουσιασμός, προσμονή, χαμόγελα... γενικά, κόβω φλεβίτσα με τα νέα.
Η αλήθεια είναι πως μετά την αποκάλυψη του δολοφόνου η σειρά εκφυλίστηκε ταχύτατα σε εναλλακτική paranormal σαπουνόπερα, με τους βασικούς σεναριακούς άξονες να καταλήγουν αναίτια στο πουθενά (το ερωτικό τρίγωνο James-Donna-νεκρή Laura διαλύεται άδοξα με την φυγή του James από το Twin Peaks και το πάθος της σαγηνευτικά κακομαθημένης Audrey για τον agent Couper εξανεμίζεται και δίνει τη θέση του στον ξενέρωτο έρωτα του Cooper με την καρα-80λα Annie). Ωστόσο στο τελευταίο επεισόδιο η σειρά ξαναβρήκε εντυπωσιακά τον εαυτό της με τις σκηνές στο Lodge να ανήκουν πραγματικά σε ανθολογία, το δε κατάμαυρο φινάλε δίνει ρέστα! Και η μουσική του Badalamenti είναι πάντα μαγευτική και ανατριχιαστική μαζί (Ελπίζω να μην κάνουν καμιά μ@*@&%@ και να μη χρησιμοποιήσουν δική του μουσική στη νέα σεζόν. Θα φωνάξω τον Bob να τους φάει όλους!!! )Stefan_holdyourlight wrote: Μιλάω για το 2ο Season φυσικά, που μετά από 4-5 επεισόδια απλά ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΑΙ.
- Stefan_holdyourlight
- Moderator
Castledoque wrote: Η αλήθεια είναι πως μετά την αποκάλυψη του δολοφόνου η σειρά εκφυλίστηκε ταχύτατα σε εναλλακτική paranormal σαπουνόπερα
Να σου πω την αλήθεια, θεωρούσα το Twin Peaks σαπουνόπερα από το πρώτο επεισόδειο. Απλά στην αρχή ήταν σαπουνόπερα με ενδιαφέρον και μυστήριο.
Στην συνέχεια κατάντησε σαπουνόπερα, τελεία.
- Fallen Angel
- Topic Author
- Homo Adventurous
- WickedMan
- Tentacled Overlord
Κοίτα καταρχάς όταν πρωτοκυκλοφόρησε ήμουν 1 χρόνου, αλλά το κυριότερο είναι ότι κάπου είχα διαβάσει ότι κόπηκε πριν της ώρας της από το δίκτυο και έμεινε ανολοκλήρωτη σαν ιστορία. Κάτι που ξέρω ότι δεν έχει τέλος δεν το βλέπω, όσο καλό και να ναιCastledoque wrote: Δηλαδή δεν το έχεις δει ακόμα;;;;;;!!!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...
- giovanna
- Adventure's Advocate
- Fallen Angel
- Topic Author
- Homo Adventurous
Lost... Twin Peaks... και Σουλεϊμάν στο ίδιο post;!
- Stefan_holdyourlight
- Moderator
Fallen_Angel wrote: Τζιοβάννα μου, με πόνεσες πολύ απόψε. Γουάι όου γουάι;!
Lost... Twin Peaks... και Σουλεϊμάν στο ίδιο post;!
To Σουλεϊμαν θελω να πιστευω οτι ειναι αστειο.
Το Twin Peaks και το Lost έχουν κατα εμενα το κοινο οτι ειναι δύο απο τις τρεις πιο επιδραστικες δραματικες σειρες στην αμεικανικη tv. Από την άποψη ότι έδωσαν νέα πνοή στο ευρύτερο είδος του drama και έφεραν τρϊα κύμματα δραματικων σειρών-μανιτάρια.
Η τρϊτη φυσικά ήταν το X Files.
- Constantine_R
- Voodoo Priest
Fallen_Angel wrote: Lost... Twin Peaks... και Σουλεϊμάν στο ίδιο post;!
Stefan_holdyourlight wrote: To Σουλεϊμαν θελω να πιστευω οτι ειναι αστειο.
Ρε τι λέτε;! Έτσι ρε Gio ανέβασε την πιότητα εδώ μέσα! που μας το έφαγαν το γκομενάκι από τον τελευταίο κύκλο και έφεραν την γριαμπάμπο!
“You know, the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don’t alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit their views.”
- Castledoque
- Adventure Draic Kin
Ρε ζακυνθινό τρολάκι! Θα στείλω τον Bob και την Cat Lady μαζί να σε φάνε λάχανο!!!!!Constantine_R wrote: Ρε τι λέτε;! Έτσι ρε Gio ανέβασε την πιότητα εδώ μέσα! που μας το έφαγαν το γκομενάκι από τον τελευταίο κύκλο και έφεραν την γριαμπάμπο!
- crocark
- Adventure's Advocate
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ