Επιστρέφει το θρυλικό Twin Peaks!!
- mkllds
- Futuristic Fedora
Σιγά μην είναι αυτές. Εδώ διάβασε να μαθαίνεις. Σου προσφέρω απλόχερα το φως το αληθινό.Stefan_holdyourlight wrote: Το Twin Peaks και το Lost έχουν κατα εμενα το κοινο οτι ειναι δύο απο τις τρεις πιο επιδραστικες δραματικες σειρες στην αμεικανικη tv. Από την άποψη ότι έδωσαν νέα πνοή στο ευρύτερο είδος του drama και έφεραν τρϊα κύμματα δραματικων σειρών-μανιτάρια.
Η τρϊτη φυσικά ήταν το X Files.
Δυναστεία, Ντάλας, Τόλμη & Γοητεία, Μπέβερλι Χιλς 90...(δεν θυμάμαι τα υπόλοιπα νούμερα) και Το Ρετιρέ.
On topic.
Πάντως μας είχαν προειδοποιήσει:
Και κάπως έτσι φτάσαμε να κλείνει το 2015 25 χρόνια.
Μην πεταχτεί ο Wicked και γράψει ξανά πόσο χρονών ήταν τότε γιατί θα ασκήσω πίεση στους mod να τον μπανάρουν...
-"Πάνω στην άμμο την καυτή, γράφαμε τ' όνομα μας".
-Θεοδωράκης.
-Σεφέρης.
-Και τραγουδάει ο Σεφέρης.
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- Fallen Angel
- Topic Author
- Homo Adventurous
Καλά, αυτό με την ατάκα στο φινάλε, ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ πραγματικά. Μάλιστα, είπαν ότι από τότε έσπειραν το σπόρο γι' αυτά που θα δούμε του χρόνου στη νέα σειρά. Πιο ιντριγαδόρικες δηλώσεις δεν υπάρχουν!! (ταχυκαρδία και αναστεναγμός)mkllds wrote: [...]Και κάπως έτσι φτάσαμε να κλείνει το 2015 25 χρόνια.[....]
ΥΓ: Όσο για τον Wicked, είμαι μαζί σου, αγαπητέ. Ήταν ένα μικρό σοκ το χθεσινό...
Nothing happens unless first a dream...
- Stefan_holdyourlight
- Moderator
mkllds wrote: Εδώ διάβασε να μαθαίνεις. Σου προσφέρω απλόχερα το φως το αληθινό.
mkllds wrote: ην πεταχτεί ο Wicked και γράψει ξανά πόσο χρονών ήταν τότε γιατί θα ασκήσω πίεση στους mod να τον μπανάρουν...
+1
Όλα τα reviews μου εδώ: rubberchickenreviews.tumblr.com/
Το Adventure μου, το παιδί μου: somepeaceofmindgame.blogspot.gr/
- giovanna
- Adventure's Advocate
- Castledoque
- Adventure Draic Kin
Προς άμεση θέαση εννοείται ( ), αφού βέβαια πρώτα ξαναδώ ταινία και σειρά για να θυμηθώ παλιές αγαπημένες μέρες. (Ναι δυστυχώς είμαι αρκετά μεγάλος ώστε να θυμάμαι την εποχή που είχε βγει το Twin Peaks... )
- WickedMan
- Tentacled Overlord
Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...