Τα αγαπημένα μας κατοικίδια...
- giovanna
- Adventure's Advocate
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- Sibyl
- Topic Author
- Moderator
- giovanna
- Adventure's Advocate
Και να φανταστείς ότι μετά που πέθανε ο Αγγελος την πήρα μικρούλα τόση δα και τώρα έχει γίνει το καλύτερο pet που είχα ποτέ, όμορφη, τρυφερή και σχεδον με άνθρωπινες ιδιότητες, ξέρει σε πιό ντουλάπι είναι το φαγητό της και περιμένει απο κάτω για ταΪσμα, γουργουρίζει και μόνο που την κοιτάς, απλώς την λατρεύω
- Fallen Angel
- Homo Adventurous
Εντάξει, κι εγώ τη λατρεύω τη γάτα σου. Αυτό το «περιμένει» με συγκλόνισε. Συνήθως τα γατόνια απαιτούν «ΤΩΩΩΡΑ ΦΑΓΗΤΟ, νιαρ νιαρ» και δεν υπάρχει περίπτωση να κάνεις οτιδήποτε άλλο αν δεν τα ταϊσεις πρώτα. Απλές γατοδιαδικασίες. Άκου «περιμένει»... αγάπη μόνο για τη γάτα σου!giovanna wrote: [...]ξέρει σε πιό ντουλάπι είναι το φαγητό της και περιμένει απο κάτω για ταΪσμα[...]
Nothing happens unless first a dream...
- Sibyl
- Topic Author
- Moderator
giovanna wrote: @Sibyl
Και να φανταστείς ότι μετά που πέθανε ο Αγγελος την πήρα μικρούλα τόση δα και τώρα έχει γίνει το καλύτερο pet που είχα ποτέ, όμορφη, τρυφερή και σχεδον με άνθρωπινες ιδιότητες, ξέρει σε πιό ντουλάπι είναι το φαγητό της και περιμένει απο κάτω για ταΪσμα, γουργουρίζει και μόνο που την κοιτάς, απλώς την λατρεύω
Απλά, υπέροχη!
Ο Διομήδης, όταν κοιμόμαστε, νιαουρίζει χαμηλόφωνα για να μη μας ενοχλεί.
Και, αν τυχόν, σε δει να πας προς την κουζινα, τρέχει πρωτος γιατί μάλλον πας για φαγητό.
Η Νιόβη είναι λίγο περίεργο γατί. Δεν της πολυαρέσει το φαγητό, δεν της πολυαρέσουν τα χάδια (όταν θέλεις εσύ να τη χαϊδέψεις) και γενικώς είναι περίεργο γατί.
- crocark
- Adventure's Advocate
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- Sibyl
- Topic Author
- Moderator
crocark wrote: Αυτό το πρώτο πληθυντικό έβαλε την τελεία ...
????
- becoming_i
- Elite Member
crocark wrote: Αυτό το πρώτο πληθυντικό έβαλε την τελεία ...
Το "κοιμόμαστε" ΠΡΟΦΑΝΩΣ και δεν αναφέρεται στη γάτα αλλά σε κάποιον άλλο
Do the math!!
- Constantine_R
- Voodoo Priest
Λοιπόν Gio (και οι υπόλοιποι δηλαδή) πριν απο 20 χρόνια είχαμε μια γάτα που οπουδήποτε και να βρισκόταν, μόλις άκουγε το θόρυβο από σακούλα πατατάκια, γαριδάκια, δρακουλίνια... οτιδήποτε, σε χρόνο ντετέ έτρεχε στα πόδια μου και δεν ησύχαζε αν δεν της έδινα. Καταβρόχθιζε τα πάντα. Επίσης ήξερε το μεσημέρι τι ώρα τρώμε, πήγαινε από την αποθήκη, κρεμόταν στο πόμολο και άνοιγε την πόρτα για να μπει στη κουζίνα. Το πιο έξυπνο ζώο που έχω συναντήσει ποτέ μου.
“You know, the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don’t alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit their views.”
- crocark
- Adventure's Advocate
@ becoming_iΤο "κοιμόμαστε" ΠΡΟΦΑΝΩΣ και δεν αναφέρεται στη γάτα αλλά σε κάποιον άλλο
Do the math!!
Αυτή η σιγουριά σου φίλε/φίλη ότι αναφερόμουν στη γάτα όμως, ε;
Sibyl, ήταν μια πλάκα, όχι προς εσένα και όχι εις βάρος σου (δεν ήταν εις βάρος κανενός για την ακρίβεια).
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- becoming_i
- Elite Member
- Sibyl
- Topic Author
- Moderator
crocark wrote:
@ becoming_iΤο "κοιμόμαστε" ΠΡΟΦΑΝΩΣ και δεν αναφέρεται στη γάτα αλλά σε κάποιον άλλο
Do the math!!
Αυτή η σιγουριά σου φίλε/φίλη ότι αναφερόμουν στη γάτα όμως, ε;
Sibyl, ήταν μια πλάκα, όχι προς εσένα και όχι εις βάρος σου (δεν ήταν εις βάρος κανενός για την ακρίβεια).
Μα, γιατί να παρεξηγηθώ;;
Δεν είπες κάτι κακό.
Απλά, δεν κατάλαβα τι εννοούσες.
- crocark
- Adventure's Advocate
@ becoming_i
Έλα καλέ, καλή καρδιά
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- giovanna
- Adventure's Advocate
Και οι κοτούλες κατοικίδια είναι, αλλά δυστυχώς αυτών η μοίρα τους είναι κάποια στιγμή η γιαγιά να της σφάξει για να τις κάνει σούπα.
Πραγματικά και εγώ τόσα χρόνια που έχω γάτους ή γάτες για pet δεν είχα φανταστεί το τι μπορούνε να κάνουνε και πως να το κάνουνε για να αποκτήσουνε το φαγητό τους. Είναι λαίμαργες, πανέξυπνες και θα σου πω κάτι που θα σε τρελλάνει. Η Αγνή τρώει το φαγητό της με το χεράκι της, σε λίγο είμαι σίγουρη ότι θα ζητήσει και μαχαιροπήρουνο,