Παρακολουθείτε "Let's Play" videos?

• Themistoklis
  • Themistoklis's Avatar Topic Author
  • Gwydion's Pet
  • Gwydion's Pet
More
22 Μαρ 2016 08:05 #47316 by Themistoklis
Πριν λίγες μέρες αποφάσισα να φτιάξω τ ο πρώτο μου video playthrough και, με την αφορμή αυτή, ήθελα τη γνώμη σας για τα εξής:

Εσείς, υπό ποιες συνθήκες θα παρακολουθούσατε ένα "Let's play" video; Προτιμάτε να υπάρχει σχολιασμός του παίκτη - ή θέλετε αποκλειστικά τα sound effects και τη μουσικη του παιχνιδιού;

Προσωπικά, αφιερώνω περιστασιακά χρόνο παρακολουθώντας εν είδει χαλάρωσης κάποια Playthroughs - κυρίως παιχνιδιών που έχω παίξει στο παρελθόν και μου αρέσουν πολύ αλλά πλέον δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ (χαρακτηριστικά παραδείγματα αποτελούν μη-adventure games, όπως τα Might and Magic VI, VII, VIII). Και επειδή μου αρέσει ο σχολιασμός, παίζει μεγάλο ρόλο ο σχολιαστής στο αν θα παρακολουθήσω το video. Ένας βαριεστημένος, νυσταγμένος σχολιαστής δεν υπάρχει περίπτωση να με κερδίσει, προφανώς...

Feather of fowl and bone of fish / Molded together in this dish / Give me wisdom to understand / Creatures of air, sea and land

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
22 Μαρ 2016 09:29 #47317 by NorThin
Αμα ο χαρακτηρας του βιντεο ειναι καθαρα playthough-ικος , τοτε ισως και να περισσευει ο σχολιασμος, πλην καποιων σημειων που χρειαζονται διευκρινηση ισως.
Ο σχολιασσμος ταιριαζει κατεμε περισσοτερο στα βιντεο που εχουν χαρακτηρα ριβιου, ή τελος παντων παρουσιασης.
Αυτα πο δω μερια, αν και η φαση ειναι περι ορεξεως :)

• GameLinguist
  • GameLinguist's Avatar
  • Adventurous Titan
  • Adventurous Titan
More
22 Μαρ 2016 16:49 #47318 by GameLinguist
Replied by GameLinguist on topic Παρακολουθείτε "Let's Play" videos?
Προτιμώ χωρίς κάποιο σχολιασμό... γιατί αλλιώς χάνεις και τα λεγόμενα των πρωταγωνιστών.
Συνήθως καταφέυγω σε αυτά όταν παίζω κάποια συνέχεια και έχω ξεχάσει αρκετά από τα προηγούμενα μέρη.

"Όσο βαθιά και να θάψεις την αλήθεια,
αυτή έχει τον τρόπο να βγει στην επιφάνεια και να ανασάνει"
-- παροιμία των φάλαν // Το Σκήπτρο του Φοίνικα
GameLinguist: Because Language is a Game

More
22 Μαρ 2016 20:29 #47320 by Mortal
Λόγω του ό,τι έχω κόψει πολύ το gaming παρακολουθώ συνήθως αρκετά μόνο και μόνο για να δω την ιστορία κάποιων παιχνιδιών (κοινώς η χαρά του fastforward στα 'τώρα καίμε κάρβουνο' σημεία του παιχνιδιού (και συνήθως για να γεμίσουν τις αναγραφόμενες στην διαφήμιση ώρες έχουν μπόλικα fillers).

Στα adventures πιθανόν να μην χρειάζεται τόσο πολύ FF όσο σε παιχνίδια τύπου RPG, sandbox (Minecraft, forest κ.α.), ή action.

Αν πάλι θέλω κάτι σαν ταινία θα ψάξω για κάτι δίχως κουβεντολόι, αλλιώς όπου πέσω θα το δω για να πάρω την ιδέα μου.

Για review πάλι συνήθως πάμε και βλέπουμε το τελευταίο video ενός let's play που έχει ολοκληρωθεί και ξέρουμε πως ο χρήστης συνοψίζει την άποψη για τα καλά και τα άσχημα του παιγνιδιού.

Αν το playthrough γίνεται για να βοηθήσει κοσμο που θα κολλήσει σε σημεία του παιχνιδιού τότε ο σχολιασμός και οι pointers είναι υποχρεωτικοί.

Μέσα από στράτα απόμονη και απόσκια
με αγγέλους του Άδη μόνο στοιχειωμένη
που κει θεά μ' όνομα νύχτα βασιλεύει
κάτω, στα μέρη αυτά έχω φτάσει, τώρα...

• Castledoque
  • Castledoque's Avatar
  • Adventure Draic Kin
  • Adventure Draic Kin
More
24 Μαρ 2016 21:37 #47328 by Castledoque
Replied by Castledoque on topic Παρακολουθείτε "Let's Play" videos?
Εγώ πάντως τα let's play τα προτιμώ με σχολιασμό, αρκεί να είναι έξυπνος και διασκεδαστικός. Συνήθως βέβαια βλέπω let's play σε παιχνίδια που έχω ήδη παίξει και θέλω να δω live τις αντιδράσεις τρίτων σε σημεία που μου έκαναν εντύπωση ή σε πιο action oriented παιχνίδια όταν κάποια μάχη δε μου βγαίνει με τίποτα προκειμένου να πάρω ιδέες για να την περάσω.

More
24 Μαρ 2016 22:15 #47329 by alkis21
Ομολογώ ότι δεν παρακολουθώ. Αλλά μερικές φορές παίζω παιχνίδια της Telltale, που είναι περίπου το ίδιο πράγμα.

Κάθε φορά που κάποιος λέει ότι τα adventure games έχουν πεθάνει, κάπου στον κόσμο φεύγει από τη ζωή ένα μαϊμουδάκι.

• Castledoque
  • Castledoque's Avatar
  • Adventure Draic Kin
  • Adventure Draic Kin
More
24 Μαρ 2016 23:37 #47330 by Castledoque
Replied by Castledoque on topic Παρακολουθείτε "Let's Play" videos?

alkis21 wrote: ....μερικές φορές παίζω παιχνίδια της Telltale, που είναι περίπου το ίδιο πράγμα.

Παίζεις ΕΣΥ παιχνίδια της Telltale;;;;;;!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πάει, χάλασε ο κόσμος...

More
25 Μαρ 2016 12:35 #47331 by alkis21
Τα Walking Dead είναι η ένοχη απόλαυσή μου...

Κάθε φορά που κάποιος λέει ότι τα adventure games έχουν πεθάνει, κάπου στον κόσμο φεύγει από τη ζωή ένα μαϊμουδάκι.

• Loaderini
  • Visitor
  • Visitor
03 Ιουν 2016 16:57 #47547 by Loaderini
Παρακολουθώ σαν τσουτσέκι, σε πολλά παιχνίδια που βλέπω ότι έχουν ωραία αφήγηση. Αυτές τις μέρες βλέπω Uncharted 4. Φανταστικό, καθίστε και δείτε Uncharted 4.