Rockwave 2005

More
12 Απρ 2005 11:20 #4923 by Elessar
Rockwave 2005 was created by Elessar
Λοιπόν, απο ότι φαίνεται απο τις 5 μέρες, οι 3 θα είναι metal!! Έχουμε και λέμε:

25 Ιουνίου Black Sabbath, Velvet Revolver, Black Label Society, Wastefall

8 Ιουλίου Slayer, Accept, Candlemass, Dismember + άλλοι TBA

9 Ιουλίου Twisted Sister, Dio, Anthrax, Katatonia, Zyklon +άλλοι TBA

Θα πάω σίγουρα 8 & 9 Ιουλίου, μιας και απ όλους αυτούς, έχω δει μόνο Dio

Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

• Visitor
  • Visitor
13 Απρ 2005 00:40 #4928 by
Replied by on topic Rockwave 2005
wtf? το σκέφτεσαι ακόμα για Sabbath??? έλεος! απίστευτοι μεταλοπατέρες (οκ προσωπικά έχω μεγάλο κόλλημα, αλλά και πάλι..) απ τα πιο ιστορικά σχήματα όλων των εποχών και είναι τιμή μας και απίστευτη τύχη να τους βλέπουμε τους 4 αυθεντικούς έστω και τόσα χρόνια μετά την εποχή τους

απ τις άλλες μέρες, γουστάρω μόνο λίγο Slayer και Candlemass,θα το σκεφτώ, ενώ η 9 Ιούλη σίγουρα δεν ανταποκρίνεται στα ακούσματά μου..

More
13 Απρ 2005 10:42 #4929 by Elessar
Replied by Elessar on topic Rockwave 2005
Να σου πω την αλήθεια, περισσότερο μου αρέσουν οι Sabbath με Dio παρά με Ozzy.

• Visitor
  • Visitor
14 Απρ 2005 01:13 #4937 by
ο dio έχει heavy metal φωνή, εμένα απλά δε μου αρέσει το heavy και ιδιαίτερα τα φωνητικά (γενικά τα καθαρά φωνητικά στο metal αλλα anyway). τα 4 πρώτα cd των Sabbath για εμένα ΔΕΝ ήταν heavy metal (με τη σημερινή έννοια) πιο πολύ θα τα χαρακτήριζα ως μεταλικό hard rock και τους Sabbath τους θεωρώ πατέρες του metal γενικότερα και όχι του heavy όπως πολύ (σχεδόν όλοι λένε). Και όταν ο Halford βγαίνει και λέει ότι αν και οι Sabbath προυπήρχαν όταν αυτός και οι υπόλοιποι Judas Priest βγήκαν αλλά θεωρεί ότι οι Priest ήταν οι πρώτοι που έπαιξαν "heavy metal" και όλοι τον κράζουνε, για εμένα έχει απόλυτο μα απόλυτο καθαρό δίκιο.

με έπιασε λογοδιάρροια :P με λίγα λόγια, εγώ προσκυνάω Sabbath πριν πάρουν τη heavy metal στροφή με το Sabbath Bloody Sabbth cd και που τους πήρε και τους σήκωσε όταν ήρθε ο Dio. απλά γιατί δε μου αρέσει το heavy metal. για εμένα δε νοούνται Sabbath χωρίς Ozzy, αυτούς τους Sabbath λάτρεψα 30 χρόνια μετά και αυτούς θέλω να πάω να δω. ελπίζω να μην πάθει τίποτα ο ozzy μέχρι τότε (καμιά πνευμονία και τέτοια πάλι) γιατί πολύ πιθανό άμα δεν ήταν οι 4 original να μην πήγαινα καν ή τουλάχιστον να μην νοιαζόμουνα τόσο. Για μένα it's a dream coming true. really..

More
15 Απρ 2005 16:58 #4941 by Elessar
Replied by Elessar on topic Rockwave 2005
Καλά, αυτη η δηλωση που έκανε ο Halford την βρηκα πολύ δηθεν
Κάτσε ρε φιλε (στον Halford αναφερομαι), όταν μου έκανες τους gay electro pop band Two ή όταν δηλωνες πως το metal έχει πεθανει, δεν τα ηξερες αυτα; Για να μην μιλησω τότε που οι υπολοιποι Priest κυκλοφορουσαν τα σκουπίδια Jugulator και Demolition.
Αν και οπως ειπα δεν μου αρεσουν οι Sabbath με Οzzy, τους βγαζω το καπελο γιατι όταν ακουστηκαν για πρωτη φορα οι καμπανες απο την εισαγωγη του Black Sabbath πολλα αυτια ματωσαν. Και σαφως και οι Priest στα πρωτα τους αλμπουμ δεν έπαιζαν metal, μάλλον καθαρο rock.

YΓ. Καλά, για τον Dio δεν μιλάω. Τον είδα προπερσι live και ακομα δεν έχω συνέλθει. 63 ετών και ακόμα η φωνή του είναι κρυσταλλο.

• Visitor
  • Visitor
16 Απρ 2005 00:48 #4945 by
δεν έχω παρακολουθήσει την πορεία των priest ούτε του Halford ούτε κανενός άλλου από δαύτους γιατί όπως προανέφερα τα πιο γνωστά τραγούδια τους δεν είναι το είδος που μου αρέσει οπότε δεν έχω μπει καν στο κόπο να το ψάξω. πάντως άμα οι priest ξεκίνησαν να παίζουν με το ύφος με το οποίο έγιναν γνωστοί πριν το Sabbath Bloody Sabbath album τότε ο κύριος (ή κυρία; :P) Halford έχει ένα point κατά τη γνώμη μου.