Hullo!!
- chalatz
- Topic Author
- Elite Member
Καταρχάς τα συγχαρητήριά μου σε όλους όσους συνέβαλαν για τη δημιουργία αυτού του site, αλλά και σε αυτούς που το στηρίζουν με κάθε τρόπο.
Είναι πραγματικά πολύ όμορφο να βλέπω τόσο κόσμο να ασχολείται να ασχολείται με τα adventures.
Ως hardcore adventures gamer, έχω επισκεφθεί ουκ ολίγες φορές το site σας και αποφάσισα να εγγραφώ και ως μέλος.
Θα τα πούμε on-line λοιπόν.
Let's See Who Goes Down First
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- Sandman
- Elite Member
Remeber this.We of the endless are the servants of the living-we are NOT their masters.WE exist because they know,deep in their hearts,that we exist.
- qwerty
- Moderator
- Fallen Angel
- Homo Adventurous
ΥΓ: Πολύ μ' άρεσε αυτό που είπες πως είναι όμορφο να βλέπουμε κόσμο να ασχολείται με τα adventures. Πραγματικά είναι και όμορφο και ελπιδοφόρο (με όση κακία κι αν εμπερίεχει το τελευταίο) !
Nothing happens unless first a dream...
- aiRness
- Platinum Member
Whenever I smell asphault, I think of Maureen.
- qwerty
- Moderator
- omen
- Moderator
- CallMeDr
- Moderator
Υ.Γ. Fallen Angel οσο αφορα το αρθρο σου για τα παλια adventures, I couldn't agree more. Κ ολως περιεργως αρχισα με το ιδιο adventure (phantasmagoria), οπως επισης κ το 1ο κ τελευταιο μου βημα για να γνωρισω "τα παλια καλα adventures" το εκανα κ εγω με το ΜΙ1. Ας προσεχαμε!
Φιλια σε ολους σμουτς!
Define normal...
- qwerty
- Moderator
- Fallen Angel
- Homo Adventurous
CallMeDr wrote: Καλωσηρθατε καλωσηρθατε! 15 ευρω εκαστος σε μενα για την εγγραφη σας παρακαλω, ευχαριστω!
Υ.Γ. Fallen Angel οσο αφορα το αρθρο σου για τα παλια adventures, I couldn't agree more. Κ ολως περιεργως αρχισα με το ιδιο adventure (phantasmagoria), οπως επισης κ το 1ο κ τελευταιο μου βημα για να γνωρισω "τα παλια καλα adventures" το εκανα κ εγω με το ΜΙ1. Ας προσεχαμε!
Φιλια σε ολους σμουτς!
Ωχ! 15 ευρώ? (ούτε είσοδος σε μαγαζί της παραλιακής να ήταν) Κι ακόμη στα χρωστάω?! Μήπως να μας έκανες μια φιλικότερη τιμή λόγω... λόγω... κοινών ενδιαφερόντων?
ΥΓ1: Χαίρομαι που τελικά υπάρχουν κι άλλοι που το βλέπουν έτσι. Για τις συμπτώσεις τώρα τι να πω... wow! Πόσες είναι οι πιθανότητες αλήθεια για κάτι τέτοιο?
ΥΓ2: Omen, να σε καλωσορίσω κι από εδώ! Welcome. Very welcome μάλλον αφού είσαι και γυναίκα (μιας κι υστερούμε κατά πολύ ακόμη αριθμητικά)!
- Elessar
- Team
Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς
- CallMeDr
- Moderator
Οσο αφορα τις συμπτωσεις κ εγω τι να πω! Παντως εγω το phantasmagoria ασχετως με τις αρνητικες κριτικες που παιρνει συνηθως το λατρεψα κ ας με κοροιδευει οποιος το ακουει
Φιλιααα
Υ.Γ. Ουαου τωρα με την omen γιναμε πολλες...γυρω στις...5? Αγορακια ειστε για μια κοντρα?
Define normal...
- a_steria
- Elite Member
Α και δεν πειράζει κορίτσια, είμαστε λίγες αλλά μετράμε :shock: !!!
mmm...I don' t think this will help...
- Fallen Angel
- Homo Adventurous
CallMeDr wrote: [...] Παντως εγω το phantasmagoria ασχετως με τις αρνητικες κριτικες που παιρνει συνηθως το λατρεψα κ ας με κοροιδευει οποιος το ακουει [...]
Κι εγώ το λάτρεψα. Με σημάδεψε αυτό το παιχνίδι. Ήταν το πρώτο παιχνίδι γενικά που έπαιζα και με άγγιζε συναισθηματικά. Θυμάμαι που είχα πεταχτεί από την καρέκλα σε κάποια φάση. Είχα κολλήσει τα μούτρα μου στην οθόνη μου προσπαθώντας να δω τι γίνεται στην οθόνη του pc του γραφείου (μέσα στο game) και πετάχτηκε το χέρι... και πετάχτηκα κι εγώ... και πάει το κρυστάλλινο τασάκι της μαμάς από το τραπεζάκι πίσω μου! χαχαχα! Εμπειρίες ζωής!
- qrious
- Yahvo
μολις γυρισα απο την αδεια ορκωμοσιας και προσπαθω να κανω ενα catch up . εχω χασει πολλα.