Hullo!!
- Mortal
- Adventure's Advocate
Less
More
10 Ιουν 2005 07:22 #5197
by Mortal
Μέσα από στράτα απόμονη και απόσκια
με αγγέλους του Άδη μόνο στοιχειωμένη
που κει θεά μ' όνομα νύχτα βασιλεύει
κάτω, στα μέρη αυτά έχω φτάσει, τώρα...
Replied by Mortal on topic Hullo!!
Τα καλοσωρίσματα και απο ένα απο τα φαντάσματα του AA!
Και σε κάτι που έπιασα με την άκρη του ματιού μου σχετικά με το Phantasmagoria, και ποιός είναι αυτός που θα γράψει review για να μου πεί τι θα αγοράσω εγώ να παίξω, τον ξέρω εγω; (καλά τις περισσότερες φορές ούτε η μάνα τους δεν τους ξέρει) Θέλει δηλαδή να συγκρίνει το υποκειμενικό του γούστο με το δικό μου; Μαζί μεγαλώσαμε και αποκτήσαμε και τα ίδια κριτίρια και γούστα μήπως; (Απόηχοι ουρλιαχτών απο μεσαιωνικό θάλαμο βασανιστηρίων (γνωστό, αλλά κλασσικό)).
Επί τη ευκαιρία το phantasmagoria προσωπικά το έπαιξα για την πρωταγωνίστρια! Καλά και γιατί είχε καλή μουσική στο intro του. Carminoburanoφέρνει!
Πήζει! Πήζει ο νέος?!?!?!?
Και σε κάτι που έπιασα με την άκρη του ματιού μου σχετικά με το Phantasmagoria, και ποιός είναι αυτός που θα γράψει review για να μου πεί τι θα αγοράσω εγώ να παίξω, τον ξέρω εγω; (καλά τις περισσότερες φορές ούτε η μάνα τους δεν τους ξέρει) Θέλει δηλαδή να συγκρίνει το υποκειμενικό του γούστο με το δικό μου; Μαζί μεγαλώσαμε και αποκτήσαμε και τα ίδια κριτίρια και γούστα μήπως; (Απόηχοι ουρλιαχτών απο μεσαιωνικό θάλαμο βασανιστηρίων (γνωστό, αλλά κλασσικό)).
Επί τη ευκαιρία το phantasmagoria προσωπικά το έπαιξα για την πρωταγωνίστρια! Καλά και γιατί είχε καλή μουσική στο intro του. Carminoburanoφέρνει!
qrious wrote: welcome και απο μενα.
μολις γυρισα απο την αδεια ορκωμοσιας και προσπαθω να κανω ενα catch up . εχω χασει πολλα.
Πήζει! Πήζει ο νέος?!?!?!?
Μέσα από στράτα απόμονη και απόσκια
με αγγέλους του Άδη μόνο στοιχειωμένη
που κει θεά μ' όνομα νύχτα βασιλεύει
κάτω, στα μέρη αυτά έχω φτάσει, τώρα...
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- aiRness
- Platinum Member
10 Ιουν 2005 07:47 #5198
by aiRness
Whenever I smell asphault, I think of Maureen.
Replied by aiRness on topic Hullo!!
Mortal σου έχω στείλει ένα mail εδώ και ένα μήνα. Πέρνα μια βόλτα από το #adventure-advocate.
Whenever I smell asphault, I think of Maureen.
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.