Abandonware
- SnikT!
- Topic Author
- Elite Member
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- Elessar
- Team
Δες σε αυτή την λίστα ποιές εταιρείες είναι μέλη της ESA, πράγμα που σημαίνει πως όλα τα games τους είναι ESA-Protected. Πρακτικά λοιπόν, όλα τα games της Lucas και της Sierra (που είναι θυγατρική της Vivendi) δεν θεωρούνται abandonware και το download τους είναι παράνομο....
Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς
- SnikT!
- Topic Author
- Elite Member
- Elessar
- Team
Πάντως, σχετικά με την Sierra ειναι λίγο περίεργη η κατάσταση - δεν ξέρω πόσα ακριβώς απο τα παλιά της εξακολουθεί να τα πουλάει σε εμπορικές εκδόσεις. Είναι πραγματικά κρίμα όμως, τουλάχιστον να κυκλοφορούσαν πάλι το back catalogue με μορφή compilations σίγουρα θα αγόραζα όσα δεν έχω.
Αυτή την cd έκδοση του Quest for Glory 4 ακόμα την ψάχνω original.
- Visitor
on-topic: απ όσο ξέρω, το κατέβασμα παιχνιδιών είναι πάντοτε παράνομο, εφόσον τα πευματικά δικαιώματα ανήκουν στους δημιουργούς. απλά κάποιες εταιρείες κάνουν τα στραβά μάτια πλέον, αφού έτσι κ αλλιώς δεν βγάζουν άλλα λεφτά απ τα εν λόγω παιχνίδια και δεν τους ενδιαφέρει. abandoned, ξε-abandoned, το downloading τους είναι παράπονο
- Elessar
- Team
on topic. Νομίζω πως έχεις δίκιο, εν γένει το downloading των παιχνιδιών είναι ψιλο-παράνομο εκτός και το έχει διαθέσει ως free η ίδια η εταιρεία (περίπτωση Beneath a Steel Sky, Flight of the Amazon Queen κλπ)
- SnikT!
- Topic Author
- Elite Member
- chalatz
- Elite Member
Χειροκροτώ κινήσεις εταιριών που προσφέρουν δωρεάν παλιά παιχνίδια τους, μετατρέποντάς τα σε freeware.
@ SnikT! : Το Gobliiins ήταν το πρώτο της σειράς, το Gobliins το δεύτερο και το Goblins το τρίτο. Το πλήθος των 'i' έχει να κάνει με τον αριθμό των Goblins που χειρίζεσαι.
Let's See Who Goes Down First
- Elessar
- Team
- SnikT!
- Topic Author
- Elite Member
@ SnikT! : Το Gobliiins ήταν το πρώτο της σειράς, το Gobliins το δεύτερο και το Goblins το τρίτο. Το πλήθος των 'i' έχει να κάνει με τον αριθμό των Goblins που χειρίζεσαι.
Je sais!