site δορυφορικης παρακολουθησης
- aiRness
- Platinum Member
15 Αυγ 2005 08:53 #5788
by aiRness
Whenever I smell asphault, I think of Maureen.
Replied by aiRness on topic site δορυφορικης παρακολουθησης
Δεν επέβαλα σε κανέναν τίποτα, έχω επιχειρήματα για όποιον μιλάει σοβαρά και έχει κάτι να πει, ανεξαρτήτως τρόπου σκέψης.
Άσε λοιπόν την γενιά αυτή να κάνει ότι μπορεί για να μην "τρώει" ότι άφησε η δικιά σου (δεν σε κατηγορώ προσωπικά) και οι προηγούμενες.
Όσον αφορά το αν θα μου περάσει διάβασε το προηγούμενό μου post περί συστήματος και αν δεν μου περάσει δεν θα ψάξω να σε βρω, οπότε κοιμήσου ήσυχος. Και φυσικά, δεν είσαι μάντης έτσι; Ούτε μιλάς σε 15χρονα, αλλά ούτε και είσαι 50 χρονών, οπότε δεν πιάνει η παρατήρησή σου προς τα εδώθε.
ΥΓ. Η διάθεσή μου είναι καλύτερη από την δική σου και σαφώς και φαίνεται απο τα λεγόμενά μου.
Άσε λοιπόν την γενιά αυτή να κάνει ότι μπορεί για να μην "τρώει" ότι άφησε η δικιά σου (δεν σε κατηγορώ προσωπικά) και οι προηγούμενες.
Όσον αφορά το αν θα μου περάσει διάβασε το προηγούμενό μου post περί συστήματος και αν δεν μου περάσει δεν θα ψάξω να σε βρω, οπότε κοιμήσου ήσυχος. Και φυσικά, δεν είσαι μάντης έτσι; Ούτε μιλάς σε 15χρονα, αλλά ούτε και είσαι 50 χρονών, οπότε δεν πιάνει η παρατήρησή σου προς τα εδώθε.
ΥΓ. Η διάθεσή μου είναι καλύτερη από την δική σου και σαφώς και φαίνεται απο τα λεγόμενά μου.
Whenever I smell asphault, I think of Maureen.
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- stiv_ntouzos
- Elite Member
Less
More
15 Αυγ 2005 20:51 #5790
by stiv_ntouzos
ρε Λιακόπουλε εσύ είσαι ρε??
kill a man and you're a murderer,
kill many and you're a conqueror,
kill them all and you're GOD
Replied by stiv_ntouzos on topic site δορυφορικης παρακολουθησης
aiRness wrote: Όχι ψηλέ...Δεν θα μας πεις που να πάμε και τι να πιστεύουμε, μας συγχωρείς...Ευτυχώς υπάρχουν και ρεαλιστές σαν κι εσένα και καταλαβαίνουμε τι γίνεται.
ΥΓ. Συγγνώμη που δεν μας αρέσουν οι κάμερες. (Μάλλον φταίει που δεν έβγαλα το δίπλωμα ακόμα)Χμμ, αλλα αφού δεν είναι στο μέσα στο σπίτι μου τι με πειράζει ε...; Φανταστείτε να ήταν περισσότερες. Λιγότερο έγκλημα, καλύτερο κυκλοφοριακό, περισσότερα happenings, ηθοπιοί, αφού λένε τώρα να βάλουν και μικρόφωνα ρε για να μετράνε την ηχορύπανση και να εντοπίζουν καλές φωνές για την eurovision.
ρε Λιακόπουλε εσύ είσαι ρε??
kill a man and you're a murderer,
kill many and you're a conqueror,
kill them all and you're GOD
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.