Roger Waters live in Athens
- aiRness
- Topic Author
- Platinum Member
19 Φεβ 2006 08:49 #7462
by aiRness
Whenever I smell asphault, I think of Maureen.
Roger Waters live in Athens was created by aiRness
Τις τελευταίες μέρες υπήρχαν φήμες ότι ο Roger Waters θα δώσει μία live συναυλία τον Ιούνιο στην Αθήνα. Χτες επιβεβαιώθηκε αυτό και στο επίσημο site του Roger Waters (η είδηση υπήρχε στο community του brain-damage και του pink-floyd.net εδώ και μέρες):
Περιμένουμε λοιπόν το καλοκαίρι να δούμε live τον Roger Waters και γενικότερα όλο τον χαμό που θα επικρατήσει εκείνη την μέρα. Ελπίζω να μην ακυρωθεί ή γίνει τίποτα περίεργο.
Όσον αφορά το set list μάλλον θα είναι κάτι παρεμφερές με το In the Flesh. Κομμάτια από το The Wall, Wish You Were Here, Animals, ολόκληρο το Dark Side of the Moon κτλ. Όσοι fan του Waters και των Pink Floyd καλά θα κάνουν να μην το χάσουν με τίποτα γιατί δεν πρόκειται να ξαναδούν Pink Floyd live, όπως και Roger Waters ή David Gilmour (το πιο πιθανό, μακάρι να βγω ψεύτης). Ο δεύτερος βγάζει τον νέο του δίσκο αρχές Μαρτίου όπου ξεκινάει και η (μικρή) περιοδεία του. Θα περάσει απο Γερμανία και Ιταλία, καλό αυτό το δεύτερο γιατί είναι κοντά μας, για όσους θέλουν να πάνε, αλλά το δυσάρεστο είναι ότι τα εισητήρια έχουν τελειώσει ήδη .Roger will be touring Europe this summer! Check back here for more updates!
2 June Portugal, Lisbon - Rock in Rio Festival
8 June Germany, Berlin Whulheide
12 June Iceland, Reykjavik – Egilsholl Arena
14 June Norwegian Wood Festival, Oslo
18 June Greece, Athens - Terra Vibe Park
2 July Denmark, Roskilde Festival
Περιμένουμε λοιπόν το καλοκαίρι να δούμε live τον Roger Waters και γενικότερα όλο τον χαμό που θα επικρατήσει εκείνη την μέρα. Ελπίζω να μην ακυρωθεί ή γίνει τίποτα περίεργο.
Whenever I smell asphault, I think of Maureen.
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- Mortal
- Adventure's Advocate
Less
More
19 Φεβ 2006 13:37 #7463
by Mortal
Μέσα από στράτα απόμονη και απόσκια
με αγγέλους του Άδη μόνο στοιχειωμένη
που κει θεά μ' όνομα νύχτα βασιλεύει
κάτω, στα μέρη αυτά έχω φτάσει, τώρα...
Replied by Mortal on topic Roger Waters live in Athens
Όντως για όποιον αρέσουν τα live ο Roger Waters αξίζει. Έχω ακούσει ένα-δυο από τα live του (πάντοτε σε CDάκια φυσικά), όπως και ένα από τα τελευταία album του, το Amused To Death, οπότε και είδα πως ο άνθρωπος πραγματικά αγαπάει την καλή μουσική και συνεχίζει να την δημιουργεί.
- Visitor
17 Ιουν 2006 15:58 #9449
by
Replied by on topic Roger Waters live in Athens
@mortal
Αύριο, θα είμαι στην συναυλία. Την περιμένω πως και πως. Πάντως σου προτείνω το In The Flesh (DVD), δύο ώρες και μισό συναυλία, το αποκορύφωμα σε ό,τι Live έχω δει τα τελευταία χρόνια, μας αποδεικνύει για ακόμα μια φορά ότι έχει πιάσει την πεμπτουσία της μουσικής. Αυτός και ο David Gilmour βεβαίως. Αλήθεια εσύ θα πας;
Αύριο, θα είμαι στην συναυλία. Την περιμένω πως και πως. Πάντως σου προτείνω το In The Flesh (DVD), δύο ώρες και μισό συναυλία, το αποκορύφωμα σε ό,τι Live έχω δει τα τελευταία χρόνια, μας αποδεικνύει για ακόμα μια φορά ότι έχει πιάσει την πεμπτουσία της μουσικής. Αυτός και ο David Gilmour βεβαίως. Αλήθεια εσύ θα πας;
- Mortal
- Adventure's Advocate
Less
More
18 Ιουν 2006 05:54 #9461
by Mortal
Replied by Mortal on topic Roger Waters live in Athens
Μπα φίλε μου δεν πάω σε live (και πριν από κάποιο διάστημα δεν αγόραζα σχεδόν καθόλου live albums). Δεν μπορώ να μιλήσω για το Waters μιας και μολονότι μου άρεσε το Amused to death (αρχές Άνοιξης πρέπει να το πήρα) δεν ανήκει στον ήχο που πλέον με εκφράζει (Ayreon(Arjen Luccassen), Elfonia (Marcela Bovio), Sonata Arctica, Kamelot, Rhapsody (υπό όρους και όχι για τους φοβερούς στίχους τους)), οπότε και απλά τον ακούω ελάχιστα. Πάντως όπως και να 'χει ο καλός μουσικός παραμένει καλός μουσικός ότι κι αν πει ο καθένας μας.
Με την τάση να διαφωνήσω για να θέσω μια αμφιβολία στην συζήτηση (την οποία την έχω ακόμη και για αυτούς που ακούω με υπερβολική (ίσως και παράλογη) ευχαρίστηση), κι όχι για να στήσω διαμάχη θα έλεγα ότι απλά κάποιοι μουσικοί καβαλάνε λιγότερο το καλάμι από κάποιους άλλους στο θέμα της πεμπτουσίας. Και εχω την εντύπωση ότι ο συγκεκριμένος παραείναι ηπίων τόνων (ωστόσο το λέω έχοντας ακούσει μόνο μικρό μέρος της μουσικής του και δίχως να έχω ασχοληθεί με τίποτα άλλο σχετικά και δίχως να γνωρίζω πλήρη δισκογραφία του).
Με την τάση να διαφωνήσω για να θέσω μια αμφιβολία στην συζήτηση (την οποία την έχω ακόμη και για αυτούς που ακούω με υπερβολική (ίσως και παράλογη) ευχαρίστηση), κι όχι για να στήσω διαμάχη θα έλεγα ότι απλά κάποιοι μουσικοί καβαλάνε λιγότερο το καλάμι από κάποιους άλλους στο θέμα της πεμπτουσίας. Και εχω την εντύπωση ότι ο συγκεκριμένος παραείναι ηπίων τόνων (ωστόσο το λέω έχοντας ακούσει μόνο μικρό μέρος της μουσικής του και δίχως να έχω ασχοληθεί με τίποτα άλλο σχετικά και δίχως να γνωρίζω πλήρη δισκογραφία του).
- Visitor
18 Ιουν 2006 08:32 #9470
by
@mortal
Πάντως ο Roger εδώ που τα λέμε τους τα έκανε τσουρέκια τα @@ για αυτό και έφαγε σουτ και σόλο καριέρα στην συνέχεια. Τον είχε σηκώσει τον αμανέ πολύ ψηλά με τις έμμονες ιδέες του και την απαράδεκτη συμπεριφορά του με το The Wall εποχή. Τώρα βέβαια έχει ηρεμήσει και μια χαρά.
Πάντως ο Roger εδώ που τα λέμε τους τα έκανε τσουρέκια τα @@ για αυτό και έφαγε σουτ και σόλο καριέρα στην συνέχεια. Τον είχε σηκώσει τον αμανέ πολύ ψηλά με τις έμμονες ιδέες του και την απαράδεκτη συμπεριφορά του με το The Wall εποχή. Τώρα βέβαια έχει ηρεμήσει και μια χαρά.
- Visitor
20 Ιουν 2006 13:58 #9489
by
Πραγματικά δεν έχω λόγια να εκφράσω αυτό που βίωσα στην συναυλία του Roger Waters. Ωραίος κόσμος, κοινό πολύ θερμό και η μουσική των Pink Floyd διάχυτη παντού, δυνατή, έντονη. Ο Roger επικοινωνιακός, μιλώντας ελληνικά. Απίστευτα βίντεο, πραγματικά κορυφαίες στιγμές αυτά με Syd Barret, τα βίντεο με τους σφαγείς όλου του κόσμου, συμπεριλαμβανομένου και του G.Bush και όλης της μαλακισμένης αμερικάνικης θηριωδίας, απίστευτα σκίτσα.... Θα μπορούσα ειλικρινά να γράφω για ώρες για αυτήν την εμπειρία αλλά μία λέξη μου έρχεται τελικά στο μυαλό: ΠΟΙΟΤΗΤΑ. Ευχαριστώ Roger!