Charlie and the chocolate factory --- Hitchhiker's guide
- neo83_gr
- Topic Author
- Schattenjäger
Less
More
20 Απρ 2006 20:39 #8006
by neo83_gr
Charlie and the chocolate factory --- Hitchhiker's guide was created by neo83_gr
εχει αρκετο καιρο που τα ειδα σε dvd αλλα ειπα να ρωτησω για να δω αποψεις.νομιζω οτι ειναι απο τις καλυτερες ταινιες του 2005 (απο αυτες που βλεπω τουλαχιστον) και ειδικα το Hitchhiker's guide με ξετρελανε καθως δεν ειχα καμμια επαφη με τον douglas.διαβασα οτι ειναι κοντα σχετικα στα βιβλια, τα οποια σκοπευω να διαβασω καποτε.Απλα εχω μια απορια για οσους το ειδαν και διαβασαν και τα βιβλια: οταν ξαναφτιαχνουν τη γη, ξαναφτιαχνουν και τους ιδιους ανθρωπους; γιατι στην ταινια αυτο δειχνει οταν δειχνει την pub
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- Mortal
- Adventure's Advocate
Less
More
21 Απρ 2006 01:54 #8008
by Mortal
Μέσα από στράτα απόμονη και απόσκια
με αγγέλους του Άδη μόνο στοιχειωμένη
που κει θεά μ' όνομα νύχτα βασιλεύει
κάτω, στα μέρη αυτά έχω φτάσει, τώρα...
Replied by Mortal on topic Charlie and the chocolate factory --- Hitchhiker
Για το πρώτο δεν έχω γνώμη μιας και δεν το είδα. Για το δεύτερο πάντως neo θα μπορούσα να πω ότι είναι υπό όρους καλό. Κατανοώ πως η φαντασία του Adams είναι τόσο μεγαλοπίβολη (ίσως μόνο ο Lovecraft να τον υπερβαίνει), που είναι δύσκολο να την συλλάβεις και την παγιδεύσεις στην μεγάλη οθόνη. Προσωπικά την θεωρώ απλά ως μια ακόμη προσπάθεια. Δεν ξέρω κάτι δεν μου έκατσε καλά όπως στο βιβλίο. Ίσως να φταίει το γεγονός πως είχα ήδη χτίσει χαρακτήρες και άποψη από πριν, οπότε η ταινία δεν έπεσε στα όρια που είχα θέσει ως ικανοποιητικά. Αλλά δεν μπορώ να δηλώσω και ο πιο αντιπροσωπευτικός θεατής. Από το βιβλίο ξέφυγαν με τον ρόλο του Malcovich, τον οποίο δεν θυμάμαι και έχω την εντύπωση πως προσθέθηκε μόνο για να κάνει ένα cameo ο συγκεκριμένος ηθοποιός. Ωστόσο το αφήνω ανοικτό, και αν κάποιος θυμάται καλύτερα ας με διορθώσει. Σχετικά με το τέλος δεν θυμάμαι κάποια τέτοια αναφορά, αφού η ιστορία δεν τελειώνει εκεί αλλά συνεχίζει με το Ρεστοράν στο τέλος του Σύμπαντος, το Η Ζωή το σύμπαν και τα πάντα, το Αντίο και ευχαριστώ για τα ψάρια, και το Μάλλον Ακίνδυνος. Όποιος το έχει πρόσφατο ας κάνει μια βόλτα από την κουβέντα.
Μέσα από στράτα απόμονη και απόσκια
με αγγέλους του Άδη μόνο στοιχειωμένη
που κει θεά μ' όνομα νύχτα βασιλεύει
κάτω, στα μέρη αυτά έχω φτάσει, τώρα...
- Fallen Angel
- Homo Adventurous
21 Απρ 2006 02:15 #8009
by Fallen Angel
Nothing happens unless first a dream...
Replied by Fallen Angel on topic Charlie and the chocolate factory --- Hitchhiker's guide
Tο Charlie & the chocolate factory, αν και πάει καιρός, θυμάμαι πως δε μου άρεσε καθόλου, μα καθόλου. Ήταν από τις ταινίες που άνετα θα παράταγα στη μέση (και πολύ νωρίτερα βασικά), κι ο μόνος λόγος που την τελείωσα τελικά ήταν για να δω μέχρι πού μπορούσε να φτάσει ο ποιητής. Ακόμη κι ο Johnny Depp που γενικά μ' αρέσει πολύ δεν κατάφερνε να μου κρατήσει το ενδιαφέρον. Όσο για εκείνα τα εικαστικά χορευτικά... god!
Αν και η αλήθεια είναι πως άρεσε πολύ και σε πολλούς. Μπορεί να έχασα το νόημά της, μπορεί απλά να μην ήταν για 'μένα... τι να πω...
Αν και η αλήθεια είναι πως άρεσε πολύ και σε πολλούς. Μπορεί να έχασα το νόημά της, μπορεί απλά να μην ήταν για 'μένα... τι να πω...
Nothing happens unless first a dream...
- Elessar
- Team
Less
More
21 Απρ 2006 05:10 #8010
by Elessar
Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς
Replied by Elessar on topic Charlie and the chocolate factory --- Hitchhiker's guide
Το Hitchiker's είναι ίσως απο τα χειρότερα πράγματα που έχω δει ποτέ στην ζωή μου, πραγματικά πιστεύω πως ασέλγησαν επάνω στο βιβλίο.
Το Chocolate Factory μου άρεσε αρκετά μιας και μετά απο πολύ καιρό ο Depp ΔΕΝ κάνει τον καραγκιόζη και δεν αναλώνεται σε ηλίθιες γκριμάτσες που επειδή του είπαν πως του πάνε στους Πειρατές της Καραϊβικής τις επαναλάμβανε σε όλες του τις ταινίες.
Το Chocolate Factory μου άρεσε αρκετά μιας και μετά απο πολύ καιρό ο Depp ΔΕΝ κάνει τον καραγκιόζη και δεν αναλώνεται σε ηλίθιες γκριμάτσες που επειδή του είπαν πως του πάνε στους Πειρατές της Καραϊβικής τις επαναλάμβανε σε όλες του τις ταινίες.
- Visitor
21 Απρ 2006 10:26 #8012
by
Replied by on topic Charlie and the chocolate factory --- Hitchhiker's guide
To Chocolate Factory μπορει καλλιστα να ειναι απο τις πιο ανουσιες ταινιες που εχω δει. Απο τα πρωτα 10 λεπτα της ταινιας μπορεις να φανταστεις το τελος της.
Το Hitchhiker's Guide To The Galaxy...νταξει, μπορει ως stand-alone ταινια να ειναι καλη για καποιον. Αλλα εγω διαβαζοντας το βιβλιο τελειως διαφορετικα ειχα φανταστει τους χαρακτηρες και τα σκηνικα ρε παιδι μου (ΜΑΥΡΟΣ ο Ford? Στο βιβλιο ετσι τον ειχαν και δεν το θυμαμαι?)...Ισως μονο η σκηνη με τον Deep Thought να πλησιασε καπως στην εικονα που ειχα στο νου μου.
Το Hitchhiker's Guide To The Galaxy...νταξει, μπορει ως stand-alone ταινια να ειναι καλη για καποιον. Αλλα εγω διαβαζοντας το βιβλιο τελειως διαφορετικα ειχα φανταστει τους χαρακτηρες και τα σκηνικα ρε παιδι μου (ΜΑΥΡΟΣ ο Ford? Στο βιβλιο ετσι τον ειχαν και δεν το θυμαμαι?)...Ισως μονο η σκηνη με τον Deep Thought να πλησιασε καπως στην εικονα που ειχα στο νου μου.
- neo83_gr
- Topic Author
- Schattenjäger
Less
More
21 Απρ 2006 23:27 #8014
by neo83_gr
Replied by neo83_gr on topic Charlie and the chocolate factory --- Hitchhiker's guide
τελικα ο douglas δεν αναφερει τι γινεται η γη;
και μη μου πειτε οτι δε σας αρεσε το "so long and thanks for all the fish" στην αρχη;
και μη μου πειτε οτι δε σας αρεσε το "so long and thanks for all the fish" στην αρχη;
- panagios
- Banned
Less
More
25 Απρ 2006 23:30 #8035
by panagios
Replied by panagios on topic Charlie and the chocolate factory --- Hitchhiker's guide
επισης , το εργοστασιο σοκολατας ειναι ριμεικ.
- Elessar
- Team
Less
More
25 Απρ 2006 23:53 #8036
by Elessar
Replied by Elessar on topic Charlie and the chocolate factory --- Hitchhiker's guide
Δεν νομίζω ότι είναι remake, απλά είναι βασισμένο στο γνωστό παιδικό βιβλίο.
- Visitor
26 Απρ 2006 00:41 #8039
by
Replied by on topic Charlie and the chocolate factory --- Hitchhiker's guide
Ειχε ξαναβγει ταινια Cholocate Factory το 1971.
www.imdb.com/title/tt0067992/
"Willy Wonka & The Chocolate Factory"
www.imdb.com/title/tt0067992/
"Willy Wonka & The Chocolate Factory"
- Elessar
- Team
Less
More
26 Απρ 2006 01:04 #8040
by Elessar
Ουπς! Λάθος μου...