X-Men 3 - The Last Stand [26-05-2006]
- Mortal
- Topic Author
- Adventure's Advocate
Less
More
14 Μάι 2006 03:26 #8535
by Mortal
Μέσα από στράτα απόμονη και απόσκια
με αγγέλους του Άδη μόνο στοιχειωμένη
που κει θεά μ' όνομα νύχτα βασιλεύει
κάτω, στα μέρη αυτά έχω φτάσει, τώρα...
X-Men 3 - The Last Stand [26-05-2006] was created by Mortal
Μόλις είδα ένα 7λεπτο preview που κυκλοφόρησε! Wow! Συνήθως τα sequel είναι κατάντια της αρχικής ταινίας. H συγκεκριμένη σειρά όμως έχει επιτύχει το ακατόρθωτο. Να κρατήσει την συνταγή καλή τραβώντας υλικά μέσα από τον πλούτο των χαρακτήρων της Marvel και εκπλήτωντας μας κάθε φορά. The Beast, Angel, Jubilee, Torch, και πολλοί άλλοι χαρακτήρες από τα κλασσικά comics επιστρέφουν για μια ακόμη φορά στην μεγάλη οθόνη για να μας διασκεδάσουν. Τα ηνία κρατούν όπως πάντα ο Patrick Stewart (Xavier) και ο Sir Ian McKellen (Magneto). Έχω την εντύπωση από όσα είδα πως για μια ακόμη φορά θα έχουμε ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα. Τα εφφέ είναι άκρως εντυπωσιακά και ξεπερνούν όλα τα προηγούμενα όπως πάντα. Φυσικά να μην ξεχνάμε πως όλες οι ταινίες ήταν ταινίες μεγάλου προυπολογισμού οπότε και κάτι λιγότερο θα ήταν καταδικαστέο.
Όποιος ενδιαφέρεται Η στερνή αντίσταση θα προβληθεί (δεν ξέρω αν παίζει και εδώ παγκόσμια πρεμιέρα όπως με το πολυδιαφημισμένο) στις 26/05/2006.
Όποιος ενδιαφέρεται Η στερνή αντίσταση θα προβληθεί (δεν ξέρω αν παίζει και εδώ παγκόσμια πρεμιέρα όπως με το πολυδιαφημισμένο) στις 26/05/2006.
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- neo83_gr
- Schattenjäger
Less
More
15 Μάι 2006 10:25 #8549
by neo83_gr
Replied by neo83_gr on topic X-Men 3 - The Last Stand [26-05-2006]
Για να δουμε... λεγανε πως αλλαξε σκηνοθετη στη μεση γιατι ο παλιος πηγε στο superman.Μακαρι να ειναι καλο. Αν και δεν εχω διαβασει τα κομικ και γενικα δεν ειμαι φαν, οι αλλες δυο ταινιες μου αρεσαν πολυ
- Mortal
- Topic Author
- Adventure's Advocate
Less
More
15 Μάι 2006 21:33 #8555
by Mortal
Replied by Mortal on topic X-Men 3 - The Last Stand [26-05-2006]
Μιλάς για τον Singer λογικά. Το παιδί είχε αναφέρει ότι ήθελε να πειραματιστεί και με άλλα, ωστόσο δεν ξέρω γιατί δεν το έξω ψάξει περισσότερο μιας και πρώτα βλέπω την ταινία (σε αυτό το είδος) και μετά ψάχνω για το δημιουργικό προσωπικό. Πάντως Neo, όταν είδα Angel, Jubillee (αυτή δεν αλλάζει την μοριακή της δομή για να περνάει μέσα από τοίχους?) και Beast (ο παλιός καλός Hunk McCoy) οι ελπίδες μου χτυπήσαν κόκκινο για μια καλή ταινία. Θα αναφερθώ περισσότερο όταν την δω. Για να καταλάβεις ανήκει στις ταινίες που παραγγέλνω δίχως σκέψη. Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως έχου ανακατέψει λίγο της εποχές, γιατί ο Angel εμφανίζεται μέσα στην πρώτη κατοστάδα τευχών αν θυμάμαι και η Jane Gray επανεμφανίζεται σαν Phoenix μετά το 300 (ίσως βέβαια να με απατά η μνήμη, αλλά δεν κάθομαι να διαβάσω ξανά 500 περίπου τεύχη της σειράς X-Men).