5.1

• Topic Author
  • Visitor
  • Visitor
02 Ιουλ 2006 05:03 #9828 by
5.1 was created by
Έχω για κάρτα ήχου την Realtec από την μητρική μου. Πώς γίνεται ενώ έχω παιχνίδια που μπορείς να τα παίξεις με 5.1 τα ηχεία μου τα παίζουν στέρεο; Επειδή θα τρελαθώ μάλλον με αυτήν την κατάσταση, please help as soon as possible. Τα ηχεία μου παίζουν από 5.1 μέχρι THX. Έχω κάνει όλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις αλλά τα ηχεία μου αρνούνται να παίξουν 5.1 παιχνίδια. Τι άλλο μπορώ να κάνω; :?

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
02 Ιουλ 2006 08:49 #9829 by qrious
Replied by qrious on topic 5.1
α. drivers για την realtec
β. control panel - sound and audio decives - advanced (εκει που ειναι τα ηχεια) και επιλεγεις 5.1
γ. διαλεγεις φυσικα απο τα options του game 5.1 ηχο

• Topic Author
  • Visitor
  • Visitor
02 Ιουλ 2006 20:50 #9830 by
Replied by on topic 5.1
Το β και γ τα έχω κάνει. Για να δούμε το α. Ξέρεις την ακριβή διεύθυνση για τους drivers? Ευχαριστώ.

• Topic Author
  • Visitor
  • Visitor
02 Ιουλ 2006 21:26 #9831 by
Replied by on topic 5.1
Ξέχασα να σου πω ότι DVD είτε μουσικά είτε ταινιών παίζουν κανονικά 5.1! Μόνο με τα παιχνίδια αντιμετωπίζω αυτό το πρόβλημα. Στο control panel της κάρτας δε, εκεί που τεστάρω τα ηχεία για να δω αν βγαίνει ήχος 5.1 παίζουν μόνα το δεξί και αριστερό! Το κεντρικό, τα δύο πίσω και το υπογούφερ είναι εντελώς μουγκά! Όταν όμως τεστάρω τα ηχεία από το control panel των ηχείων μου (είναι μία μικρή οθόνη LCD με διάφορες ενδείξεις η οποία σου δίδεται με τα ηχεία μαζί) βγάζουν ήχο και τα πέντε συν το υπογούφερ! :?

• Topic Author
  • Visitor
  • Visitor
02 Ιουλ 2006 23:08 #9836 by
Replied by on topic 5.1
@qrious

Κατέβασα και τους καινούργιους drivers, έκανα update αλλά δυστυχώς 5.1 δεν ακούω. Δεν πειράζει, θα πάω για ψυχανάλυση και όλα θα στρώσουν. Αν έχεις κάτι τελευταίο να πεις κάντο!