Caravaggio
- Topic Author
- Visitor
03 Ιουλ 2006 22:39 #9924
by
Caravaggio was created by
Έτσι όπως πλατσούριζα στο ίντερνετ έπεσα πάνω σε μια ιστοσελίδα για τον Caravaggio. Και φυσικά, τι το ήθελα, κόλλησα! Εντυπωσιάστηκα. Αυτή ήταν η πρώτη αντίδραση. Αλλά όχι με τα χρώματα, την θεματολογία κα τον μύθο γύρω από το όνομά του. Με τον μυστικισμό [maladroid ] των έργων του. Θαρρείς ότι μέσα από την αντίθεση του φωτός με το σκοτάδι, ανάμεσα στην εικόνα και σε εσένα θα απλωθεί το Χέρι που θα σε πάρει για να σου δείξει τα Πάντα γύρω από το Σύμπαν, την Εικόνα, τα Όνειρα.... Γίνεται κάτι περίεργο. Μπλέκεται τόσο πολύ το Θείο με το Βατό, που γίνεται Ένα, σε συνεπαίρνει, σε απορροφά, δεν έχεις ανάσα πια, δεν αναπνέεις εδώ αλλά Εκεί...... Για του λόγου το αληθές πηγαίνετε <!-- w -->
www.wga.hu/html/c/caravagg/index.html
<!-- w -->
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- Topic Author
- Visitor
06 Ιουλ 2006 00:19 #9994
by
Replied by on topic Caravaggio
Βρε σεις ούτε ένας δεν το επισκέφθηκε; Φτου σας
- BostonLow
- Walker Survivor
Less
More
07 Ιουλ 2006 01:08 #10058
by BostonLow
You start talking to yourself when you realise that you already know what you are going to say - [i:1o506f1o]Leisure Suit Larry[/i:1o506f1o] (οταν κανεις κλικ το talk icon πανω στον εαυτο σου)
Replied by BostonLow on topic Caravaggio
Τι να σου πω δεν ξετρελαθηκα...
Παντως οπως ειδα αυτες τις μερες ανοιγει η ανοιξε η θα ανοιξει μια εκθεση Καραβατζιο
Παντως οπως ειδα αυτες τις μερες ανοιγει η ανοιξε η θα ανοιξει μια εκθεση Καραβατζιο
You start talking to yourself when you realise that you already know what you are going to say - [i:1o506f1o]Leisure Suit Larry[/i:1o506f1o] (οταν κανεις κλικ το talk icon πανω στον εαυτο σου)
- Visitor
07 Ιουλ 2006 02:49 #10070
by
Είχε μια έκθεση Καραβάτζιο στην Αθήνα μέσα Μαϊου. Πήγα, και εκτίθενταν 3 πίνακες όλοι κι όλοι του Καραβάτζιο, και καμιά 20αρία πίνακες άλλων καλλιτεχνών που επιρρεάστικαν από αυτόν. Απογοήτευση...
- Topic Author
- Visitor
07 Ιουλ 2006 03:09 #10077
by
@Hellion
Έτσι όπως το γράφεις απογοητεύτηκα κι εγώ. Λογικό είναι όταν έχεις μόνο τρεις [3] πίνακες δεν ξέρω και εγώ ποιους και είκοσι [20] άλλους έτσι για την βούρτσα να χάσκεις σαν χάνος κοιτάζοντας το κενό. Κρίμα.....
Έτσι όπως το γράφεις απογοητεύτηκα κι εγώ. Λογικό είναι όταν έχεις μόνο τρεις [3] πίνακες δεν ξέρω και εγώ ποιους και είκοσι [20] άλλους έτσι για την βούρτσα να χάσκεις σαν χάνος κοιτάζοντας το κενό. Κρίμα.....